Πάνω από 18.000 χιλιάδες οι θάνατοι από τα «εμβόλια» Covid σε ΕΕ, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

18.260 είναι οι θάνατοι σε διάστημα έξι μηνών από τα δήθεν «εμβόλια» Covid σε Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

Ολέθρια για τον άνθρωπο τα δήθεν «εμβόλια» κατά Covid-19. Πηγή: News Media

ν

ΗΧΗΡΗ απάντηση στην «κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων» και σε όσους ισχυρίζονται ότι «τα οφέλη είναι περισσότερα από τους κινδύνους» δίνουν τα νέα στοιχεία που δημοσίευσε σε έκθεσή της η υπηρεσία EudraVigilance της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ν

12.184 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΕΕ

Σε έκθεση που δημοσιεύεται στο Vaccine Impact, έως τις 22 Μαΐου του 2021 έχουν αναφερθεί 12.184 θάνατοι και 1.196.190 παρενέργειες συνολικά στην ΕΕ μετά τη χορήγηση των 4 πειραματικών «εμβολίων» κατά του κορονοϊού (Pfizer/BioNTech, Oxford/AstraZeneca [νέο όνομα Vaxzevria], Moderna και Janssen της Johnson & Johnson).

Στην ίδια δημοσίευση αναφέρονται αναλυτικά όλες οι παρενέργειες από τα δηλητήρια που παρουσιάζονται δήθεν ως «εμβόλια» έως 22 Μαΐου 2021.

Τα αποκαλούμενα «εμβόλια κατά του κορονοϊού» στην πραγματικότητα στοχεύουν στη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, προκαλώντας μεταλλάξεις στα μιτοχόνδρια, που είναι οι αποθήκες ενέργειας των κυττάρων, με σκοπό την αύξηση των θανάτων σε νεώτερες ηλικίες, καθώς τα μιτοχόνδρια καθορίζουν το πόσο θα ζήσει κάποιος.
ν

ν

Η EudraVigilance είναι ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για τις ύποπτες αναφορές παρενεργειών των φαρμάκων, στην οποία καταγράφονται και οι αναφορές των θανάτων και των παρενεργειών των πειραματικών «εμβολίων» για την COVID-19.

Όπως δηλώνει η Eudra Vigilance σχετικά με τη βάση δεδομένων της: «Αυτός ο ιστότοπος ξεκίνησε από τον  Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων  το 2012  για να παρέχει πρόσβαση στο κοινό σε αναφορές για υποψίες ανεπιθύμητων ενεργειών (επίσης γνωστές ως ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες). Αυτές οι αναφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην  Eudra Vigilance από τις εθνικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων και από τις φαρμακευτικές εταιρείες που διαθέτουν τις σχετικές άδειες κυκλοφορίας για τα προϊόντα τους». 

Η Eudra Vigilance λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2001.
ν

ΗΠΑ: 4.863 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ
Ή ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 2.525%
TO ΜΗΝΑ!

Σύμφωνα με την αμερικανική υπηρεσία VAERS, οι αναφορές για παρενέργειες που παρουσιάστηκαν από τα παραδοσιακά εμβόλια κατά το χρονικό διάστημα από το 1991 μέχρι το 2021, δηλαδή σε διάστημα 30 ετών, ανέρχονται σε 962.137, ήτοι 32.000 παρενέργειες το χρόνο ή 2.666 το μήνα.

Στο ίδιο διάστημα, οι θάνατοι στις ΗΠΑ από τις επιπλοκές των παραδοσιακών εμβολίων ανέρχονται σε 12.554, ήτοι περίπου 418 θάνατοι το χρόνο ή περίπου 35 θάνατοι το μήνα.

Προσέξτε τώρα την τεράστια διαφορά με τα «εμβόλια Covid».

Σύμφωνα με την ίδια αμερικανική υπηρεσία VAERS του CDC, οι αναφορές για θανάτους οφειλόμενους στα πειραματικά «εμβόλια Covid» ανέρχονται σε 4.863 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων 943 παιδιών ηλικίας 12-17 ετών.

Αυτoί οι θάνατοι αναφέρθηκαν κατά την περίοδο 14 Δεκεμβρίου 2020 έως 24 Μαΐου 2021, δηλαδή σε χρονικό διάστημα περίπου 5,5 μηνών.

Αυτό σημαίνει ότι μόνο στις ΗΠΑ από τα εμβόλια Covid είχαμε 884 θανάτους το μήνα, ήτοι αύξηση θανάτων κατά 2.525% σε σύγκριση με τους 35 θανάτους το μήνα από τα παραδοσιακά εμβόλια της γρίπης!

Αυτό δεν ονομάζεται σωτηρία του πλανήτη από την Covid-19 αλλά σφαγή!
ν

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: 1.213 ΘΑΝΑΤΟΙ

Σύμφωνα με την υπηρεσία MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) του Ηνωμένου Βασιλείου, έως 19 Μαΐου 2011 αναφέρθηκαν 246.970 παρενέργειες, καθώς και 1.213 θάνατοι από τις αρχές Δεκεμβρίου 2020, δηλαδή σε διάστημα σχεδόν έξι μηνών. (Οι θάνατοι αναφέρονται στο τμήμα “Events with a fatal outcome” στο τέλος της σχετικής έκθεσης).

Εάν προσθέσουμε τους θανάτους από τα εμβόλια Covid σε ΗΠΑ, ΕΕ και Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε συνολικά 18.260 θανάτους μέσα σε έξι μήνες ή τον ασύλληπτο αριθμό των 3.043 θανάτων το μήνα σε 29 χώρες!

Εννοείται ότι οι θάνατοι από τους εμβολιασμούς σε όλες τις χώρες του κόσμου είναι πολλοί περισσότεροι από 18.260 που είναι το σύνολο των θανάτων στις ΗΠΑ συν τις 27 χώρες της ΕΕ συν της Βρετανίας μέσα σε ένα εξάμηνο. Υπάρχουν άλλες 166 χώρες στον πλανήτη για τις οποίες δεν έχουμε στοιχεία.
ν

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ

Σύμφωνα με τον Καναδό ιολόγο δρα Μπράιντλ (Byram W. Bridle), καθηγητή ιικής ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο Γκουέλφ (Guelph) στο Οντάριο, η γνωστή ακίδα πρωτεΐνης που έχει ο ιός SARS-Cov-2 στην επιφάνειά του για να προσκολλάται στα κύτταρα, αποτελεί τη βάση κατασκευής των γνωστών εμβολίων.

«Γνωρίζουμε τώρα, λέει ο καθηγητής, «ότι η πρωτεΐνη αυτή κυκλοφορεί στο αίμα, ενώ έως τώρα νομίζαμε ότι η ακίδα αυτή ήταν ο στόχος για την παραγωγή αντιγόνων από τον οργανισμό. Δεν ξέραμε όμως ποτέ ότι η πρωτεΐνη αυτή ουσιαστικά είναι μια τοξίνη. Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, τους εμβολιάζουμε ακούσια με μια τοξίνη, δηλαδή με μια δηλητηριώδη ουσία. Έτσι, ο ιός SARS-Cov-2 μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος και προκαλεί πολλά είδη καρδιακών και αγγειακών παθήσεων, καθώς και εγκεφαλικής βλάβης».
ν

Ο καθηγητής ανοσιολογίας δρ Μπράιαμ Μπράιντλ είχε από το 2020 εκφράσει τις επιφυλάξεις του για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού που μετατρέπουν τους ανθρώπους σε πειραματόζωα. Πηγή: University of Guelph
ν

Δυστυχώς, όλα όσα λένε οι ειδικοί πέφτουν στο κενό, επειδή από τη μια μεριά έχουμε επίορκους γιατρούς και νοσοκομειακούς που συνειδητά στέλνουν ανθρώπους στον άλλο κόσμο, ή τους αφήνουν με αναπηρίες από τις παρενέργειες των εμβολίων (από θρομβώσεις, αναφυλακτικές και αλλεργικές αντιδράσεις έως μυοκαρδίτιδα ‒ φλεγμονώδης νόσος του καρδιακού μυός που οδηγεί σε καρδιακή ανεπάρκεια), επειδή παίρνουν χρήματα από τις πολυεθνικές των φαρμάκων ή από κάποια κυβέρνηση ή και τα δύο.

Από την άλλη μεριά ένα απληροφόρητο κοινό, που αντιδρά σπασμωδικά από τρόμο, πιστεύοντας όσα του σερβίρουν αυτοί που κερδίζουν χρήματα από το θάνατό του.

Τα «εμβόλια Covid» είναι άχρηστα και περιττά. Δεν προστατεύουν από την Covid-19 ούτε εμποδίζουν κάποιον να μεταδώσει την ίωση ούτε χτίζουν κάποιο τείχος ανοσίας.

Όπως επισημαίνουν οι ιολόγοι μια επιδημία δεν αντιμετωπίζεται με εμβόλια αλλά με αντιικά φάρμακα. Έτσι, ενώ μπορεί ο καθένας να πληροφορηθεί για τους θανάτους και τις παρενέργειες, οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν μαζικά σαν πρόβατα επί σφαγή στα κέντρα εμβολιασμού. Σαν να μην είναι οι ίδιοι κύριοι του εαυτού τους αλλά άβουλα όντα, αφήνουν άλλους να αποφασίσουν για τη ζωή ή το θάνατό τους. Και έχουν τόσο αλλοτριωθεί ώστε στερούνται ακόμη και του ένστικτου αυτοσυντήρησης που έχουν όλα τα ζώα.
ν

 


Translate this post