Στην εντατική λόγω εμβολίου ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Πηγή: Facebook

v

ΣΥΜΦΩΝΑ με τον ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Πιλάλης 54 ετών δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, αλλά εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού την προηγούμενη Τετάρτη μετά τη λήψη του εμβολίου.

Υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό το οποίο ήταν αρνητικό, ωστόσο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά διασωληνώθηκε καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού.

Να σημειωθεί ότι ο υποδιοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό, με το υπουργείο Υγείας να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία για συσχέτιση της λοίμωξής του με τον εμβολιασμό στον οποίο είχε υποβληθεί την περασμένη Κυριακή.

Το υπουργείο Υγείας διευκρίνισε επίσης πως εξετάστηκε και το ιστορικό του για αλλεργίες σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 54χρονος είχε στο παρελθόν κάποια μικρά προβλήματα με την καρδιά του.

Όπως είπε η σύζυγός του, «είχε κάνει απλά το ’14 πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, δηλαδή είχε αλλάξει τη βαλβίδα. Εξετάζεται κάθε χρόνο στο ετήσιο τσεκ-απ και είναι όλα πάρα πολύ καλά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, από τότε και μετά».
ν

 


Translate this post