Τζορτζ Κναπ: «Η Ρωσία έχει λάβει τεχνολογικές γνώσεις από εξωγήινους» (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι Ρώσοι είναι πιο προηγμένοι από εμάς, επειδή έχουν τεχνογνωσία την οποία πήραν από τους εξωγήινους, λέει Αμερικανός δημοσιογράφος.

Λέγεται ότι οι Ρώσοι ήρθαν σε επαφή με εξωγήινους μέσω διόρασης. Πηγή: YouTube

v

«ΟΙ ΡΩΣΟΙ είναι πιο προηγμένοι από εμάς, επειδή έλαβαν τεχνογνωσία από τους εξωγήινους». Αυτό ισχυρίστηκε πρόσφατα ο Αμερικανός δημοσιογράφος και ερευνητής Τζορτζ Κναπ (George Knapp), ο οποίος, όταν επισκέφθηκε το 1990 την τότε Σοβιετική Ένωση, συγκέντρωσε στοιχεία για το μυστικό πρόγραμμα ψυχικής επικοινωνίας των Ρώσων με εξωγήινους.

Στα αγγλικά ο όρος είναι “remote viewing” και με αυτόν εννοείται η διόραση, δηλαδή η ικανότητα συλλογής πληροφοριών και εικόνων από πρόσωπα και πράγματα που βρίσκονται πολύ μακριά.

Στην παραψυχολογία η ικανότητα αυτή είναι γνωστή ως υπεραισθητή αντίληψη (Extra Sensory Perception – ESP). Τον όρο καθιέρωσε ο πρωτοπόρος ερευνητής Τζ. Μπ. Ράιν (J. B. Rhine) στο Πανεπιστήμιο Ντιουκ το 1934.

Ο Αφορισμός 3.26 στις Σούτρες του Πατάντζαλι (400 π.Χ.) αναφέρεται στα ashta-siddhis, δηλαδή τις ψυχικές δυνάμεις ή ικανότητες που πρέπει να έχει ανεπτυγμένες ένας γιόγκι προκειμένου να μπορεί να διεισδύει σε αυτό «που είναι κρυμμένο ή απομακρυσμένο κατευθύνοντας το φως της αντίληψής του».

Οι πέντε σπουδαιότερες ψυχικές δυνάμεις (σίντις) είναι:

 Laghimā: η ικανότητα να γίνεσαι αβαρής ή ελαφρύτερος από τον αέρα.

 Prāpti: η ικανότητα να πραγματοποιεί κανείς ό,τι επιθυμεί.

 Prākāmya: η δυνατότητα πρόσβασης σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

 Īśiṭva: η ικανότητα ελέγχου όλων των υλικών στοιχείων ή φυσικών δυνάμεων.

Vaśiṭva: η ικανότητα να επιβάλλεσαι και να επηρεάζεις τον οποιονδήποτε.

Οι Αμερικανοί έκαναν παρόμοια πειράματα κατά τη δεκαετία του 1970. Το ερευνητικό πρόγραμμα ονομαζόταν “Anomalous Cognition (AC)” και το διηύθυναν αρχικά οι φυσικοί Hal Putoff και Russell Targ στα εργαστήρια της Stanford Research International (SRI) στο Μένλο Παρκ της Καλιφόρνιας.

Το 1988 το πρόγραμμα μεταφέρθηκε στην Science Applications International Corporation (SAIC) και τέθηκε υπό τη διεύθυνση του Edwin May, υπεύθυνου του προγράμματος Star Gate (1972-1995).
ν

Οι Πυθίες και οι Σίβυλλες της αρχαιότητας είχαν ανεπτυγμένη την ικανότητα της διόρασης. Πίνακας της Έβελιν Ντε Μόργκαν (1914). Πηγή: Wikimedia Commons
ν

Οι Πυθίες και οι Σίβυλλες της αρχαιότητας είχαν ανεπτυγμένη την ικανότητα της διόρασης. Επίσης την είχαν πολλοί φημισμένοι διοικητές και στρατηλάτες – από τον Μέγα Αλέξανδρο έως τον Ρωμαίο στρατηγό Σκιπίωνα Αιμιλιανό (το όραμα του οποίου περιγράφει ο Κικέρων στο έργο του De Re Publica, VI 9-29) και από τον Μέγα Ναπολέοντα έως τον περίφημο στρατηγό Τζορτζ Πάτον. Όλοι τους «έβλεπαν» μια μάχη πριν ακόμη αυτή συμβεί και έκαναν διορθωτικές κινήσεις στα στρατεύματά τους πριν αρχίσει η σύγκρουση.

Το μυστικό πρόγραμμα της Ρωσίας

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Τζορτζ Κναπ συνάντησε τον αντιστράτηγο Alexei Yurievich Savin, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλύψει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα ψυχικά πειράματα που έκανα οι Ρώσοι.

«Μας έδειξε μερικές εκπαιδευτικές ταινίες όπου έπαιρναν κάποιον Ρώσο ναύτη, τον έβαζαν στον αμπάρι ενός πλοίου και μετά του ζητούσαν να εντοπίσει πού βρίσκονταν διάφορα ναυτικά όργανα γύρω του, τα οποία δεν μπορούσε να δει», είπε ο Knapp στο podcast Weaponized.

«Και ήταν πραγματικά ακριβείς, απίστευτα ακριβείς, τουλάχιστον σε αυτή την ταινία».

Ωστόσο, το πιο αξιοσημείωτο από όσα είπε ο Κναπ είναι ο ισχυρισμός του ότι οι Ρώσοι χρησιμοποιούσαν τη διόραση για να επικοινωνήσουν με εξωγήινες οντότητες που βρίσκοντανπολύ μακριά στο διάστημα.

«Χαλάρωναν και πρόβαλαν τη συνείδησή τους στο σύμπαν και στη συνέχεια συναντούν κάποιον άλλον, πιθανά έναν οδηγό, που τους κατηύθυνε ή συνομιλούσε μαζί τους και τους έδινε πληροφορίες, ή τους έδειχνε εικόνες», ανέφερε ο Κναπ.

«Αυτοί που δέχονταν τις πληροφορίες, τις κατέγραφαν ή τις ζωγράφιζαν».

Μέχρι σήμερα πάντως επικρατεί μυστικότητα για τέτοιου είδους ψυχικά πειράματα τόσο από την πλευρά των Αμερικανών όσο και από την πλευρά των Ρώσων.
ν

Ancient Aliens: UFO Crash Lands in Russian Mountains | History
ν

ν

 


Translate this post