Οι Βρετανοί αστροναύτες πιστεύουν στα UFO (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε μόνοι στο σύμπαν», λέει η επικεφαλής της βρετανικής υπηρεσίας εξερεύνησης του διαστήματος.

Image: CoolCatGameStudio / Pixabay

v

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της Διαστημικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου, πιστεύει ακράδαντα ότι δεν είμαστε η μοναδική ευφυής ζωή στο σύμπαν.

Η 41χρονη Λίμπι Τζάκσον, η οποία βραβεύτηκε το 2022 με ΟΒΕ (παράσημο της βρετανικής αυτοκρατορίας) για «τις υπηρεσίες της στον διαστημικό τομέα», μίλησε θετικά για τους εξωγήινους, όταν σε πρόσφατη συνέντευξή της, της ζητήθηκε να σχολιάσει το ερώτημα εάν είναι πιθανό να υπάρχει εξωγήινη ζωή, κάπου εκεί έξω στην σύμπαν.

«Με τόσα δισεκατομμύρια γαλαξίες, δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε η μόνη μορφή ευφυούς ζωής», απάντησε.

«Σίγουρα οι επιστήμονες θα έχουν περισσότερες απαντήσεις τις επόμενες δεκαετίες. Η δική μου συμβολή είναι να βεβαιωθώ ότι το Ηνωμένο Βασίλειο παίζει τον ρόλο του στην εξερεύνηση του διαστήματος και ότι όσα μαθαίνουμε για το διάστημα ωφελούν τους ανθρώπους εδώ στη Γη».

Οι δηλώσεις της Τζάκσον περιλαμβάνονται σε δημοσίευμα της Mirror στις 6 Μαρτίου 2023.
ν

Η 41χρονη Λίμπι Τζάκσον (Libby Jackson) βρίσκεται επικεφαλής της Βρετανικής Διαστημικής Υπηρεσίας. Image: Supplied
ν

Ωστόσο, όπως είπε, της αρέσει να πατά τα πόδια της σταθερά στη Γη και όχι να βρίσκεται μέσα σε έναν πύραυλο, που στην ουσία είναι μια «ελεγχόμενη βόμβα».

«Δεν ήθελα να γίνω αστροναύτης», είπε στους Sunday Times.

«Τα όνειρό μου δεν ήταν να ανέβω πάνω σε έναν πύραυλο, που είναι μια ελεγχόμενη βόμβα, και να ζήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ασφυκτικές, δύσοσμες συνθήκες. Ωστόσο, δέχθηκα να πάρω μέρος στην αποστολή, γιατί μου αρέσει ο διαστημικός χώρος, όπως επίσης η επίλυση προβλημάτων και η ομαδική εργασία».
ν

Η πρώτη Βρετανίδα αστροναύτης δρ Έλεν Σάρμαν (Helen Sharman). Image: Supplied
ν

Η Λίμπι Τζάκσον δεν είναι η μόνη που πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων. Η δρ Έλεν Σάρμαν, η πρώτη Βρετανίδα που πήγε στο διάστημα, είπε το 2020 ότι πιστεύει στην ύπαρξη των εξωγήινων.

«Οι εξωγήινοι υπάρχουν. Απλώς δεν είναι έτσι όπως τους φανταζόμαστε», είπε η δρ Σάρμαν, 59 ετών, η πρώτη Βρετανίδα που πήγε στο διάστημα το 1991.

«Υπάρχουν τόσα πολλά δισεκατομμύρια άστρα στο σύμπαν, που πρέπει να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές μορφές ζωής». Και πρόσθεσε:

«Οι εξωγήινοι μπορεί να μην είναι όπως εσείς κι εγώ, να μην αποτελούνται από άνθρακα και άζωτο. Είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται εδώ αυτή τη στιγμή και να μην μπορούμε να τους δούμε».
ν

| Δείτε τον Bρετανό αστροναύτη Τιμ Πικ να τρέχει μαραθώνιο στο διάστημα!

ν

Ο αξιωματικός της Αεροπορίας Στρατού της Βρετανίας και αστροναύτης της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA), Τιμ Πικ. Image: Supplied
ν

Αλλά και ο αστροναύτης Τιμ Πικ (Tim Peake), 50 ετών, που πέρασε έξι μήνες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει ζωή και αλλού στο σύμπαν. Υπάρχουν φεγγάρια γύρω από τον Κρόνο και τον Δία που έχουν παγωμένο φλοιό και υγρούς ωκεανούς από κάτω τους, όπως ο Γανυμήδης και η Ευρώπη, οπότε μπορεί να βρούμε μονοκύτταρους οργανισμούς, είτε από το παρελθόν είτε στο παρόν, στο δικό μας ηλιακό σύστημα.

»Και μην ξεχνάτε ότι οι μονοκύτταρες μορφές ζωής μπορούν πάντα να εξελιχθούν σε πιο σύνθετες μορφές ζωής».
ν

Astronauts Capture OUT OF THIS WORLD Object – Space Junk or UFO?” | The Proof Is Out There
ν

ν

NASA ROVER SPOTS ALIENS | The Proof Is Out There
v

ν

 


Translate this post