Ελικόπτερο καταδιώκει UFO στο Ντέβον της Αγγλίας

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ελικόπτερο κυνήγησε δύο τριγωνικού σχήματος ιπτάμενα αντικείμενα στο Έξμουθ του Ντέβον τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

14gh234hj34hlj63767

Τριγωνικό UFO παρόμοιο με αυτά που εμφανίστηκαν στο Ντέβον. Η φωτογραφία αυτού του τριγωνικού ιπτάμενου αντικειμένου ελήφθη στις 15 Ιουνίου 1990 στη Βαλονία του Βελγίου από τον J.S. Henrardi. Το UFO είχαν καταδιώξει τότε αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας του Βελγίου χωρίς επιτυχία. Image: Supplied
v

ΣΥΜΦΩΝΑ με αυτόπτες μάρτυρες, στις αρχές αυτής της εβδομάδας υπήρξαν αρκετές θεάσεις UFO στο ποταμό Ντέβον της Αγγλίας, Σε μια μάλιστα περίπτωση, ελικόπτερο καταδίωξε δύο τριγωνικού σχήματος ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από την πόλη του Έξμουθ κοντά στο Έξετερ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Plymouth Herald, ένας κάτοικος του Έξμουθ, ακριβώς απέναντι από τον ποταμό Starcross στο Teignbridge, ανέφερε ότι εντόπισε δύο «τριγωνικά διαστημόπλοια» στον ουρανό πάνω από το ανατολικό Ντέβον περίπου στις 22:30 τη Δευτέρα.
Ο κάτοικος είχε βγει στον κήπο του σπιτιού του για να κάνει ένα τσιγάρο, όταν είδε τα τριγωνικά UFO να πετούν πάνω από το πάρκο Phear του Έξμουθ. Η έκπληξή του έγινε μεγαλύτερη όταν είδε ότι τα δύο UFO τα κυνηγούσε ένα ελικόπτερο!
«Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά ξέρω τι είδα. Εύχομαι να είχα μαζί μου μια κάμερα. Θα μου έκανε όμως εντύπωση αν κανείς άλλος δεν άκουσε ή δεν είδε το ελικόπτερο».
v

34gh234hj34hlj63767v

Τα δύο τριγωνικά UFO έκαναν κύκλους πάνω από την περιοχή και όταν αντιλήφθηκαν το ελικόπτερο απομακρύνθηκαν προς την ενδοχώρα, πετώντας, όπως ανέφερε ο μάρτυρας, με κανονική ταχύτητα και «όχι υπερηχητικά ή οτιδήποτε άλλο». Εντύπωση προκάλεσε το ότι κινήθηκαν προς την ενδοχώρα και όχι προς τη θάλασσα.
«Το ελικόπτερο προσπάθησε να τα ακολουθήσει, αλλά μετά από λίγο εγκατέλειψε την προσπάθεια και κατευθύνθηκε προς το Sidmouth».
Ένας άλλος κάτοικος, ο οποίος θέλησε και αυτός να διατηρήσει την ανωνυμία του, υπέβαλε μια παρόμοια αναφορά.
«Πιστεύω ότι είδα κι εγώ το ίδιο πράγμα. Άκουσα τον ήχο ελικοπτέρου και βγήκα έξω για να δω αν ήταν αστυνομικό ελικόπτερο. Είναι εν ενεργεία στρατιωτικός και μπορώ να σας βεβαιώσω ότι ποτέ δεν έχω δει κάτι που να κινείται με τον τρόπο που πετούσαν αυτά τα αντικείμενα».
Άλλοι μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν τον ήχο του ελικοπτέρου που πετούσε τη νύχτα στην περιοχή και κάποιος είπε ότι τα δύο τριγωνικά διαστημόπλοια εξέπεμπαν «μια γαλάζια ακτίνα φωτός σαν λέιζερ» και ότι είχαν ένα «σταθερό πράσινο φως», την ώρα που πετούσαν πάνω από το κεφάλι του.
Το τι ακριβώς ήταν αυτά τα περίεργα αντικείμενα και τι αναζητούσαν, παραμένει άγνωστο.

 


Translate this post