Η Ντέμι Λοβάτο οικοδέσποινα σε μια νέα τηλεοπτική σειρά για τα UFO (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Θέλοντας να τονώσουν το ενδιαφέρον του κοινού με αποκαλύψεις, η Ντέμι Λοβάτο και η παρέα της διερευνούν το φαινόμενο των UFO.

Στη νέα τηλεοπτική σειρά η Ντέμι Λοβάτο αποκαλύπτει ότι είχε επαφή με εξωγήινους. Πηγή: YouTube

ν

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ τραγουδίστρια θα είναι στα 29 της χρόνια οικοδέσποινα σε μια νέα χωρίς σενάριο τηλεοπτική εκπομπή για τη διερεύνηση του φαινομένου των UFO και της εξωγήινης διάνοιας.

Η νέα σειρά. που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου, έχει τίτλο “Unidentified with Demi Lovato” και θα δείχνει την τραγουδίστρια, τον καλύτερο φίλο της και την αδερφή της καθώς πηγαίνουν σε μια αποστολή για να επισκεφτούν σημεία όπου έχουν εμφανιστεί UFO, με συνεντεύξεις από αυτόπτες μάρτυρες, από απαχθέντες και από ερευνητές UFO σε μια προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει στη συγκάλυψη του παράξενου αυτού φαινομένου από τις κυβερνήσεις, οι οποίες, όπως και σε πολλά άλλα θέματα. κρατούν τον κόσμο στο σκοτάδι.

Για παράδειγμα, οι τηλεοπτική σειρά “Project Blue Book” (2019) ήταν εξαιρετικά απογοητευτική, καθώς ήταν φανερό ότι γυρίστηκε για να σαμποτάρει το φαινόμενο, που η ανθρωπότητα δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να εξηγήσει.

Η νέα σειρά υπόσχεται μεγαλύτερη αν όχι σοβαρότητα τουλάχιστον αντικειμενικότητα, αφού και η ίδια η τραγουδίστρια έχει ορισμένες παραφυστικές εμπειρίες.

‘Όπως λέει: «Αν οι εξωγήινοι ήταν εχθρικοί απέναντι στο ανθρώπινο γένος, θα μπορούσαν να το είχαν εξολοθρεύσει».

Η Λοβάτο δεν είναι άσχετη με το θέμα των UFO και των εξωγήινων εισκέψεων, αφού όπως έχει ισχυριστεί, ήρθε σε επαφή με ένα UFO κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στο Εθνικό Πάρκο Joshua Tree (Κολοράντο) με τον ερευνητή δρα Στίβεν Μ. Γκριρ, ιδρυτή του Κέντρου Μελέτης Εξωγήινης Νοημοσύνης.
ν

Ο δρ Στίβεν Μ. Γκριρ, ιδρυτής του Κέντρου Μελέτης Εξωγήινης Νοημοσύνης. Image: Supplied
ν

«Τους τελευταίους δύο μήνες έχω εμβαθύνει στην επιστήμη της συνείδησης και βίωσα όχι μόνο ειρήνη και γαλήνη, όπως ποτέ άλλοτε, αλλά έχω δει επίσης τα πιο απίστευτα πράγματα τόσο στον ουρανό όσο και σε απόσταση μερικών μέτρων από εμένα», δήλωσε σε συνέντευξή της.

Μίλησε επίσης για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα.

«Θέλω οι άνθρωποι να έχουν ανοιχτό μυαλό και καρδιά και να συνειδητοποιήσουν ότι αυτά τα όντα θέλουν το καλό μας», είπε στο Entertainment Weekly. «Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούμε».

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην τηλεοπτική σειρά, που αποτελείται από τέσσερα επεισόδια.
ν

Unidentified with Demi Lovato | Official Trailer | Peacock Original | Peacock
ν

ν

 


Translate this post