O Γιούρι Γκέλερ υποστηρίζει ότι επίκειται μαζική εισβολή εξωγήινων (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τη NASA ότι επίκειται μαζική εισβολή εξωγήινων, ερμηνεύοντας μια παράξενη αστρονομική ανακάλυψη.

Ο Γιούρι Γκέλερ πιστεύει ότι πρέπει να προετοιμαστούμε, καθώς επίκειται εισβολή εξωγήινων. Πηγή: News Media

v

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ να βρίσκεται ένα βήμα πριν την (πυρηνική;) αναμέτρηση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας και ενδεχομένως μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ, ο γνωστός Ισραηλινός ψυχικός προειδοποιεί τη NASA να προετοιμαστεί για την επικείμενη εισβολή των εξωγήινων.

Ο Γκέλερ πιστεύει ότι έχουμε ανιχνεύσει ραδιοκύματα που δείχνουν «συνομιλίες» από ανώτερα από εμάς όντα που βρίσκονται στο διάστημα και κατευθύνονται προς τη Γη, αναφέρει η εφημερίδα Daily Star.

Ο ίδιος έγραψε στο Instagram: «Αγαπητοί μου φίλοι, μια ομάδα καταγραφής ραδιοκυμάτων που έρχονται από το διάστημα ανακάλυψε κάτι ασυνήθιστο που απελευθερώνει μια γιγάντια έκρηξη ενέργειας τρεις φορές κάθε ώρα και δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχουν δει οι αστρονόμοι στο παρελθόν.

»Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι αυτό συνδέεται με εξωγήινη νοημοσύνη πολύ ανώτερη από τη δική μας.

»Αρχίστε να αποκρυπτογραφείτε τα μηνύματά τους! Ετοιμάζονται για μαζική προσγείωση σύντομα! #nasa #hoova #spectra #spectra #aliens».

Από τον Οκτώβριο του 2021 οι αστρονόμοι λαμβάνουν παράξενα ραδιοκύματα από άγνωστη πηγή στο κέντρο του Γαλαξία.

Οι ερευνητές από διάφορες χώρες, οι οποίοι έκαναν τη δημοσίευση στο περιοδικό αστροφυσικής Astrophysical Journal, ανέφεραν ότι «η πιο παράξενη ιδιότητα του νέου σήματος είναι ότι έχει πολύ υψηλή πόλωση. Αυτό σημαίνει ότι το φως του ταλαντώνεται μόνο προς μια κατεύθυνση, αλλά αυτή η κατεύθυνση περιστρέφεται με το πέρασμα του χρόνου».

«Η φωτεινότητα του αντικειμένου αυξομειώνεται δραματικά, κατά 100 φορές, και το σήμα φαίνεται να «αναβοσβήνει» με τυχαίο τρόπο. Ποτέ δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο», δήλωσε ο ερευνητής Ζιτένγκ Γουάνγκ του Ινστιτούτου Αστρονομίας και της Σχολής Φυσικής του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ.
ν

Καλλιτεχνική απεικόνιση του άστρου νετρονίων που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και προβληματίζει τους αστρονόμους. Image: Curtin University
v

Ωστόσο, ο Γκέλερ αναφέρεται στην πρόσφατη ανακάλυψη ενός μυστηριώδους σήματος που έγινε από την αστροφυσικό Natasha Hurley-Walled και την ομάδα της, στο Διεθνές Κέντρο Ερευνών Ραδιο-Αστρονομίας (ICRAR) στην Αυστραλία, που είναι τμήμα του Πανεπιστημίου Curtin.

Αναφερόμενη στο παράξενο εύρημα, η αστροφυσικός που έκανε την ανακάλυψη, το αποκάλεσε «τρομακτικό».

Αργότερα, άλλοι επιστήμονες προσπαθώντας να ερμηνεύσουν την παράξενη ανακάλυψη. είπαν ότι επρόκειτο για… ένα άστρο νετρονίων, που βρίσκεται σε μια «εξαιρετικά μεγάλη περίοδο MANGETAR».

Στα αγγλικά mangetar αποκαλείται το… συνοικέσιο, κατά το οποίο συμμετέχουν οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού. Είναι η αρχική φάση της ένωσης και ακολουθεί η περίοδος του αρραβώνα μέχρι το ζευγάρι να παντρευτεί.

Με άλλα λόγια, η εξήγηση των αστροφυσικών κάθε άλλο παρά εξήγηση είναι.
ν

Γνωστός για τις προβλέψεις του, ο Γκέλερ υποστηρίζει ότι τα ραδιοσήματα  είναι στην πραγματικότητα «συνομιλίες εξωγήινων» που σχεδιάζουν εισβολή στον πλανήτη μας. Image: Supplied
ν

Διαφορετική άποψη έχει ο Γιούρι Γκέλερ. Πιστεύει ότι τα σήματα που ανιχνεύθηκαν είναι στην πραγματικότητα «συνομιλίες εξωγήινων» ενδεικτικές μιας επικείμενης εισβολής.

Τα μυστηριώδη σήματα έρχονται από μια πηγή που βρίσκεται σε απόσταση 4.000 ετών φωτός από τη Γη και πολλοί λένε ότι η απόσταση και μόνο καταρρίπτει οποιοδήποτε ενδεχόμενο εισβολής από το διάστημα.

Ευτυχώς τα άλλα ηλιακά συστήματα βρίσκονται μακριά από τη Γη, ώστε είναι πολύ δύσκλο για τους εξωγήινους να μας επισκεφτούν. Εκτός εάν βρίσκονται ήδη εδώ!
v

Psychic warns NASA of alien invasion after discovery of unknown object in Milky Way | Oneindia News
v

ν

 


Translate this post