Νότια Κορέα: Ανακοινώθηκε ο πρώτος θάνατος εφήβου μετά τον εμβολιασμό του

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας έφηβος χωρίς υποκείμενα προβλήματα υγείας πέθανε στη Νότια Κορέα αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer για την Covid-19.

Image: Supplied

ν

ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ξεκίνησε έρευνα για το θάνατο εφήβου από το εμβόλιο της Pfizer για την Covid-19, μετέδωσε το Σάββατο το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας Yonhap, επικαλούμενο τις υγειονομικές αρχές. Είναι ο πρώτος θάνατος εφήβου από εμβόλιο Covid στη χώρα.

Το παιδί, που το όνομά του δεν έγινε γνωστό, ήταν μαθητής γυμνασίου που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech Covid-19 στα μέσα Αυγούστου, αναφέρει το RT, διευκρινίζοντας ότι ο νεαρός λήπτης του εμβολίου δεν είχε υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Oι αρχές είπαν ότι ο έφηβος πέθανε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο θάνατός του σηματοδοτεί το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα μεταξύ των εμβολιασμένων εφήβων, πρόσθεσαν Κορεάτες αξιωματούχοι.

Οι θάνατοι εφήβων μετά τον εμβολιασμό τους είναι συχνό φαινόμενο.

Θάνατος εφήβου στην Αρκαδία

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 15χρονου από την Αρκαδία, ο οποίος έχασε την ζωή του λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του. Το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου από συγγενικό του πρόσωπο στο χωριό Μανταίικα της Αρκαδίας. Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, που μετέφερε το arcadiaportal.gr ανέφεραν ότι το παιδί είχε εμβολιαστεί δύο ημέρες νωρίτερα με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer.

«Ο αδερφός μου ήταν ένα πολύ δυνατό παιδί. Δεν είχε κανένα πρόβλημα», έγραψε ο αδελφός του στο Facebook.

ΗΠΑ: Νεκρός 13χρονος δύο μέρες μετά τη 2η δόση Pfizer

Ο νεαρός Jacob Clynick πέθανε στις 15 Ιουνίου στο Μίσιγκαν, δύο μέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

«Το CDC έχει ενημερωθεί για τον 13χρονο από το Μίσιγκαν που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του. Αυτή η περίπτωση είναι υπό εξέταση και έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα, είναι πρόωρο να γίνει λόγος για συγκεκριμένη αιτία θανάτου», είπε στο Newsweek η Martha Sharan, επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του CDC.

Η θεία του ανηλίκου επεσήμανε πως ήταν απολύτως υγιής και δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Ο έφηβος είχε εμφανίσει τις κοινές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό: ατονία, πυρετό και πόνο στο στομάχι.

Ωστόσο, τα συμπτώματά του δεν ήταν έντονα και έτσι δεν ανησύχησαν οι γονείς του. Το παιδί έπεσε για ύπνο στις 15 Ιουνίου και δεν ξύπνησε ποτέ.

Σύμφωνα με τη Detroit Free Press, οι γονείς του 13χρονου ενημερώθηκαν ότι κατά την αρχική αυτοψία η καρδιά του Jacob είχε διογκωθεί όταν πέθανε.

Στις 24 Ιουνίου, οι ΗΠΑ αναγνώρισαν και επίσημα τη μυοκαρδίτιδα ως σπάνια παρενέργεια των εμβολίων mRNA σε εφήβους και νέους ενήλικες.

ΗΠΑ: Έγκριση του εμβολίου της Pfizer
για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών

Στις 28 Οκτωβρίου 2021 το εμβόλιο Pfizer/BioNTech Covid, παρά τις διαμαρτυρίες γιατρών και γονέων, έλαβε από τον FDA έγκριση έκτακτης χρήσης για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών.
ν

ν

Steven Todd Kirsch: «Γιατί τα παιδιά πέφτουν
σαν τις μύγες μετά τον εμβολιασμό;»

Ο γνωστός εφευρέτης νέων τεχνολογιών, ο οποίος στα μέσα του 2020 ίδρυσε το Ταμείο Θεραπείας Covid-19 (CETF) για τη χρηματοδότηση έρευνας σε θεραπείες για τον Covid-19, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συζήτησης του FDA για τον εμβολιασμό των παιδιών 5-11 ετών, προχώρησε σε άκρως σοκαριστικές καταγγελίες.

Μερικά χαρακτηριστικά σημεία από την ομιλία του Steven Todd Kirsch:

«Είμαι ο Steve Kirsch, εκτελεστικός διευθυντής του ταμείου για την πρώιμη θεραπεία της Covid-19.

Πρώτη διαφάνεια. Γιατί τα παιδιά πέφτουν σαν τις μύγες αμέσως μετά τον εμβολιασμό; Αν δεν πέθαναν απ’ το εμβόλιο, τότε τι σκότωσε αυτά τα παιδιά;

Επόμενη διαφάνεια. Πώς ένα υγιές 16χρονο αγόρι μπορεί να πεθάνει στη μέση του μαθήματος μαθηματικών μέσω zoom; Ήταν καλά 20 λεπτά πριν πεθάνει.

Επόμενη διαφάνειαΓιατί αυτός ο 15χρονος πέθανε στον ύπνο του 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό;

Διαφάνεια 7. Αν τα εμβόλια είναι τόσο ασφαλή, πώς γίνεται η Ταϊβάν επισήμως να παραδέχεται ότι τα εμβόλια σκότωσαν περισσότερα άτομα απ’ τον ίδιο τον κορονοϊό;»
ν

ν

 


Translate this post