Νεκρός 15χρονος που έκανε στην Αρκαδία το εμβόλιο της Pfizer (vid)

Κατηγορία Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ  | Ενημ. 15/09/21, 23:32

Posted by Youmagazine Staff

 

Eρωτήματα έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος ενός 15χρονου από το χωριό Μαντέικα της Αρκαδίας, που έκανε το εμβόλιο της Pfizer.

Το εμβόλιο της Pfizer έχει αποβεί μοιραίο για χιλιάδες άτομα. Πηγή: News Media

ν

«ΦΩΣ» ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΑ του θανάτου του 15χρονου Ηλία αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr, το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Κυριακής από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν ότι το παιδί είχε εμβολιαστεί δύο ημέρες νωρίτερα με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ωστόσο, η ξαδέλφη του άτυχου παιδιού με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να αναφέρει ότι ο 15χρονός δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Εχτές τα ξημερώματα, έφυγε ο ξάδερφος μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο. Πάντα όλοι μας, ό,τι και να του λέγαμε, δεν μας χάλαγε χατίρι. Δεν τον έζησα πολύ καιρό, πάρα μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε. Αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου. Για να πάει σχολείο. Και να είναι καλυμμένος έστω και λίγο από τον κορονοϊό. Και ο ξαδερφούλης μου, έφυγε από το εμβόλιο. Γιατί ήτανε υγιέστατος∙ δεν είχε κάτι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν τα κότσια, να μας πουν από τι έφυγε. Καλό παράδεισο, ξαδερφούλη μου, και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στης καρδίες μας».
ν

Κατασκευασμένο πόρισμα;

Όπως αποκαλύπτει ο αδελφός του άτυχου Ηλία, το πόρισμα που αναμένεται να εκδώσουν οι αρχές με τα αίτια θανάτου θα είναι τέτοιο ώστε να μην διαταραχτεί ο εμβολιασμός του κοπαδιού και μειωθούν τα κέρδη των πολυεθνικών των φαρμάκων.

Ο Ηλίας ανήκε σε μια φτωχή οικογένεια η οποία δεν είχε τα 30 ευρώ την εβδομάδα που χρειάζονται για να κάνει ένας μαθητής τεστ πριν πάει στο σχολείο. Και απ’ ότι φαίνεται, οι γονείς του είπαν να πάει να κάνει το εμβόλιο για να μην έχουν αυτό το πρόβλημα στο κεφάλι τους.

Ο άτυχος Ηλίας πίστεψε αυτά που σερβίρουν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, για την δήθεν ασφάλεια των εμβολίων και έκανε το εμβόλιο πιστεύοντας ότι ήταν ασφαλές, με αποτέλεσμα να χάσει πρόωρα τη ζωή του.
ν

Μαντείκα Αρκαδίας | Με θλίψη αλλά και ερωτηματικά η κηδεία του 15χρονου Ηλία | arcadialive
ν

ν

 


Translate this post