Η Δανία απαγόρευσε τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ  | Ενημ. 15 Απρ. 2021, 13:34

Posted by Youmagazine Staff

 

Η Δανία έγινε η πρώτη χώρα της ΕΕ που απαγόρευσε τελείως το εμβόλιο της AstraZeneca εξαιτίας των σοβαρών παρενεργειών του.

Οι θάνατοι από εμβόλια σε Ηνωμένες Πολιτείες και Βρετανία.

Πηγή: News Media

ν

ΤΟ ΚΑΚΟΦΗΜΟ και προβληματικό εμβόλιο της AstraZeneca για την Covid-19 απαγορεύτηκε οριστικά στη Δανία μετά από έρευνες που συνδέουν τους εμβολιασμούς με θρομβώσεις του αίματος.

Χθες Τετάρτη, η Δανέζικη Αρχή Υγείας ανακοίνωσε ότι «αποφάσισε να συνεχίσει τους εμβολιασμούς χωρίς το AstraZeneca», αναφέροντας «ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του σχηματισμού ασυνήθιστων θρόμβων στο αίμα, αιμορραγίας, χαμηλού αριθμού αιμοπεταλίων» και του εμβολίου.

«Η συνολική μας εκτίμηση είναι ότι υπάρχει πραγματικός κίνδυνος σοβαρών παρενεργειών που σχετίζονται με τη χρήση του εμβολίου για Covid-19 από την AstraZeneca», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Δανέζικης Αρχής Υγείας Soeren Brostroem, εξηγώντας την απόφαση. Πρόσθεσε ότι η χώρα διαθέτει άλλα εμβόλια για διανομή, ενώ θεωρεί ότι η επιδημία είναι επί του παρόντος υπό έλεγχο. Οι Δανοί που έχουν ήδη έχουν κάνει την πρώτη δόση της AstraZeneca θα κληθούν να εμβολιαστούν με άλλο εμβόλιο.

Η Δανία είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που απαγόρευσε εντελώς το εμβόλιο της AstraZeneca ‒το οποίο μετονομάστηκε σε Vaxzevria τον περασμένο μήνα‒ καθώς ακόμη και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) επιβεβαίωσε τη σχέση του εμβολίου με διαταραχές στην πήξη του αίματος, λέγοντας όμως ότι τα οφέλη εξακολουθούν να υπερτερούν των κινδύνων.

Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες αποφάσισαν να χορηγήσουν το εμβόλιο αυτό μόνο σε ηλικιωμένα άτομα, συμβουλεύοντας όσους έκαναν την πρώτη δόση να κάνουν τη δεύτερη με άλλο εμβόλιο mRNA.

Τα εμβόλια που περίσσεψαν η Δανία θα τα στείλει σε φτωχότερα έθνη, εφόσον το ζητήσουν, παρά τον «κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών», σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΫ).
ν

v

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ JOHNSON & JOHNSON

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο εμβόλιο εγκεκριμένο από την EMA, το Johnson & Johnson, σταμάτησε να χορηγείται στις Ηνωμένες Πολιτείες ύστερα από περιπτώσεις πήξης του αίματος και τουλάχιστον έναν θάνατο.

Τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση διερευνούν τις υποθέσεις, ενώ η Αυστραλία αρνήθηκε να παραλάβει τις δόσεις που είχε παραγγείλει.

Χιλιάδες Αμερικανοί, με δηλώσεις τους στην υπηρεσία CDC ανέφεραν ότι δεν πρόκειται να κάνουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Johnson & Johnson, εξαιτίας των σοβαρών παρενεργειών που έχουν όσοι το κάνουν.

Η επιτροπή του CDC (Centers for Disease Control and Prevention) κάλεσε την εταιρεία να προσκομίσει επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές.

Δεν είναι σαφές τι περισσότερο μπορεί να πει η Johnson & Johnson στα μέλη της επιτροπής που δεν έχει ήδη αναφερθεί. Οι υπηρεσίες FDA (Food and Drug Administration) και CDC συνέστησαν την Τρίτη στα διάφορα κράτη να σταματήσουν προσωρινά τη χρήση του εμβολίου, επικαλούμενες αναφορές ότι έξι άτομα παρουσίασαν θρόμβωση των φλεβωδών κόλπων του εγκεφάλου (CVST) μετά τη λήψη του εμβολίου και ότι σημειώθηκε τουλάχιστον ένας θάνατος.
ν

4.208 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ

Μόνο δύο κράτη στον κόσμο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, διαθέτουν οργανωμένες υπηρεσίες καταγραφής θανάτων από τους εμβολιασμούς. Σε όλες τις άλλες χώρες, πρέπει οι συγγενείς να καταγγείλουν τον θάνατο μετά από τον εμβολιασμό, σε κάποιο μέσο ενημέρωσης. Με δεδομένο όμως ότι όλα τα μεγάλα κανάλια και ΜΜΕ χρηματοδοτούνται από τους πολιτικούς, που συμμετέχουν στην απάτη της «πανδημίας» και στον πλουτισμό από τις πωλήσεις εμβολίων, οι θάνατοι από εμβόλια είναι πολύ σπάνιο να έρθουν στο προσκήνιο.

Στη Βρετανία, σύμφωνα με την υπηρεσία Medicines & Healthcare Products Regulatory Agency και στο τμήμα “Events with a fatal outcome”, βλέπει κανείς ότι την περίοδο από 9 Δεκεμβρίου 2020 έως 28 Mαρτίου 2021, δηλώθηκαν 786 θάνατοι, από εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Πιο αναλυτικά, 302 θάνατοι από το εμβόλιο Pfizer/BioNTech, 472 θάνατοι από το εμβόλιο Oxford University/AstraZeneca και 12 θάνατοι από εμβόλια των οποίων το εμπορικό σήμα δεν προσδιορίστηκε.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την υπηρεσία Centers for Disease Control and Prevention/VAERS (δημ. 13 Aπριλίου 2021), την περίοδο από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως 13 Απριλίου 2021 αναφέρθηκαν 3.005 θάνατοι, από εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Στις εκθέσεις και των δύο χωρών υπάρχουν επίσης ειδικά κεφάλαια σχετικά με τα περιστατικά αναφυλαξίας και θρομβώσεων του αίματος.

Προσθέτοντας τις μοιραίες καταλήξεις στον υπόλοιπο κόσμο (Ινδία 180, Γερμανία 113 κτλ.) έχουμε συνολικά 4.208 θανάτους από εμβόλια κατά του κορονοϊού έως τώρα. Χώρια οι παρενέργειες και οι αναπηρίες.

Όσον αφορά τη λεγόμενη «πανδημία», ο κόσμος έχει πλέον κουραστεί από τις αντιφατικές δηλώσεις των «επιστημόνων», την δικτατορική συμπεριφορά των κυβερνήσεων και την ανελευθερία που επικρατεί παντού.

Σήμερα, η Επιτροπή Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βρετανίας (Equality & Human Rights Commission) προειδοποίησε ότι τα πιστοποιητικά εμβολίων Covid-19 θα δημιουργήσουν μια «κοινωνία δύο βαθμίδων» – των προνομιούχων και των αντιρρησιών που θα είναι οι παρίες της κοινωνίας, παρίες επειδή αρνήθηκαν να υποκύψουν στον επίμονο ευαγγελιστή των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς, στον Άντονι Φαούτσι και στη συμμορία των Big Pharma.
ν

Denmark: “Men in Black” demonstrate against “corona pass” and mass testing | Ruptly
v

v

 


Translate this post