Νεαρή γιατρός έμεινε παράλυτη μετά από το εμβόλιο της Pfizer

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια νεαρή γιατρός στο Μεξικό έπαθε εγκάρσια μυελίτιδα και έμεινε μερικώς παράλυτη ύστερα από τη λήψη του εμβολίου της Pfizer.

H 32χρονη γιατρός Karla Cecilia Pérez Osorio. Πηγή: Facebook

v

ΜΙΑ 32χρονη παθολόγος, η Κάρλα Σεσίλια Πέρες Οσόριο (Karla Cecilia Pérez Osorio) που νοσηλεύεται με παράλυση σε νοσοκομείο του Μεξικού ύστερα από τη λήψη του εμβολίου της Pfizer, έχει συνείδηση του περιβάλλοντος, ​​αλλά δυσκολεύεται να μιλήσει και να κινήσει τα πόδια και τα χέρια της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Proceso, ο σύζυγός της νεαρής γιατρού, ο Ángel Palestino Gallardo και η ξαδέλφη της, η Carolina Rivas Gallardo, επιβεβαίωσαν ότι κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού ένιωσε μυρμήγκιασμα στα χείλη και στα άκρα της. Ωστόσο, επέστρεψε στη δουλειά, αλλά 20 λεπτά αργότερα παρουσίασε παράλυση στα χέρια και στα πόδια, ενώ το σώμα της τιναζόταν από σπασμούς μέχρι που έπεσε αναίσθητη στο πάτωμα.

Η νεαρή γιατρός, που κατάγεται από τη Βερακρούς και εργάζεται στη Μονκλόβα της πολιτείας Coahuila του βόρειου Μεξικού, έκανε το εμβόλιο Pfizer στις 30 Δεκεμβρίου και αμέσως χρειάστηκε ιατρική φροντίδα εξαιτίας των παρενεργειών.

Εξετάστηκε από νευρολόγο και διαπιστώθηκε ότι έπασχε από εγκεφαλομυελίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού). Το στόμα της είχε μουδιάσει και δεν μπορούσε να μιλήσει, είχε σειρά επιληπτικών κρίσεων, ενώ στο σώμα παρουσιάστηκαν εξανθήματα. Και όλα αυτά εντός μισής ώρας από τη λήψη του εμβολίου.

Μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο της Κοαχουίλα στην πολιτεία Νουέβο Λεόν, χωρίς να χρειαστεί να διασωληνωθεί, όπως αναφέρει tweet του IMSS (Mexican Social Security Institute).
ν

v

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ TH PFIZER

Με ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στο Facebook, το υπουργείο Υγείας εκφράζει τη συμπάθειά του προς την άτυχη γιατρό, υποστηρίζει όμως ότι όσα της συνέβησαν δεν είχαν καμία σχέση με το εμβόλιο της Pfizer!

Αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες όπου άρχισαν οι εμβολιασμοί –και γίνεται και στην Ελλάδα– δηλαδή μόλις παρουσιαστεί κάποια ανεπιθύμητη αντίδραση, οι πληρωμένοι από το υπουργείο γιατροί βγαίνουν και υποστηρίζουν πως όσα έπαθε κάποιος που εμβολιάστηκε, δεν σχετίζονται με το εμβόλιο!

Και φυσικά έχουν όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης με το μέρος τους.

Αυτό γίνεται γιατί αφενός οι κυβερνήσεις έχουν δεσμευτεί να αγοράσουν συγκεκριμένες δόσεις εμβολίων από τη Pfizer/BioNTech και τις άλλες φαρμακοβιομηχανίες (AstraZeneca/Oxford, Johnson & Johnson, Sanofi/GSK, Moderna, CureVac) μέσω του Ιδρύματος Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς, επομένως κάποιοι πρέπει να κάνουν τα εμβόλια, αφετέρου γιατί στους όρους της συμφωνίας υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα που απαγορεύει οποιονδήποτε πάθει κάτι ή πεθάνει από το εμβόλιο, αυτός ή οι συγγενείς του να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.
ν

Τα τεράστια κέρδη των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών από τα εμβόλια κατά της πνευμονίας, του φαρμάκου Kaletra για τον HIV και τα εμβόλια για τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV). Τεράστια κερδη προσδοκούν να αποκομίσουν και τώρα λόγω του νέου κορονοϊού. Πηγή: MSF
v

Δηλαδή, δεν μπορεί να ζητήσει κάποιος αποζημίωση, υλική ή ηθική, μηνύοντας την εταιρεία ή να θεωρηθεί η εταιρεία που παράγει το εμβόλιο υπαίτια και ως εκ τούτου να φυλακιστούν οι υπεύθυνοι και να απαγορευτεί η κυκλοφορία του εμβολίου.

Αυτή είναι μια λεόντειος συμφωνία υπέρ των Big Pharma και κατά των ανθρώπων, και αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας.

Η Πέρες βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και δεν αντιμετωπίζει πλέον επιληπτικές κρίσεις, αλλά η οικογένειά της ζήτησε πρόσθετες εξετάσεις για να διαπιστώσει πιθανές κρυφές παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer/BioNtech για την Covid-19, καθώς και περαιτέρω ανάλυση της κατάστασής της για να δει εάν είχε τυχόν υποκείμενες αλλεργίες που μπορεί να προκάλεσαν αυτή την ακραία αντίδραση.

Με το τελευταίο, η οικογένεια υπονοεί ότι μπορεί να φταίει η ίδια η γιατρός για ό,τι της συνέβη! Γιατί στο Μεξικό αν δεν συνταχθείς με την κυρίαρχη άποψη, σε τρώει το μαύρο σκοτάδι και εσένα και την οικογένειά σου.

Όπως και να ’χει, η υπόθεση θα «θαφτεί» και όσοι την πληροφορήθηκαν, σύντομα θα την ξεχάσουν. Άλλωστε είναι… θεμιτό κάποιοι να πεθάνουν προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα ενός φαρμάκου που ενδεχομένως θα σώσει χιλιάδες ή και εκατομμύρια. Αρκεί αυτοί οι κάποιοι να μην είμαστε εμείς…
ν

 


Translate this post