“Liberté”: Χιλιάδες Παριζιάνοι βγήκαν στους δρόμους κατά των “διαβατηρίων υγείας” (vid)

Κατηγορία NEWS, Ευρώπη, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι Γάλλοι διαδηλώνουν κατά των περιορισμών και του υγειονομικού πάσου που επέβαλε δικτατορικά η κυβέρνηση Εμμανουέλ Μακρόν.

Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου.

ν

v

ΧΙΛΙΑΔΕΣ άνθρωποι πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας για έκτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο καταγγέλοντας το λεγόμενο «υγειονομικό διαβατήριο» του κορονοϊού, το οποίο θεωρούν ότι παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματα των μη εμβολιασμένων πολιτών.

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν αντίσταση στα μέσα Ιουλίου, όταν η κυβέρνηση του Εμμανουέλ Μακρόν εισήγαγε ένα σύστημα που καθιστούσε υποχρεωτική την παρουσίαση πιστοποιητικού εμβολιασμού (Κώδικας QR) ή αρνητικού τεστ Covid-19 για όσους θέλουν να επισκεφτούν εστιατόριο, θέατρο, κινηματογράφο ή εμπορικό κέντρο ή να ταξιδέψουν με τρένο μεγάλων αποστάσεων.

Οι αρχές επιμένουν ότι οι κωδικοί QR είναι απαραίτητοι για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να πάνε να εμβολιαστούν για να αποφύγουν το τέταρτο lockdown στη χώρα, όπου περίπου 6,6 εκατομμύρια «μολύνθηκαν» και πάνω από 113,000 πέθαναν λόγω του κορονοϊού.

Ποια είναι η αλήθεια

Οι λεγόμενες «μολύνσεις» (ή κρούσματα) προκύπτουν από τα μοριακά τεστ PCR, τα οποία κατά 97% δίνουν ψευδή στοιχεία.

Όσο για τους θανάτους, οι περισσότεροι οφείλονται σε άλλες αιτίες και καταγράφονται ως θάνατοι από Covid-19. Υπάρχουν όμως καταγγελίες ότι πολλοί ασθενείς αφήνονται να πεθάνουν στα νοσοκομεία από ελλιπή φροντίδα γιατρών και υγειονομικών, βάσει σχεδίου, για να διογκωθεί ο αριθμός των νεκρών. Πρόκειται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που κάποια στιγμή, όταν περάσει αυτή η παράνοια, θα εκδικαστούν ενώπιον διεθνών δικαστηρίων.

Οι πολιτικοί έχουν πλέον γίνει πωλητές εμβολίων και παίρνουν προμήθεια από τις πολυεθνικές των φαρμάκων, όπως οι γιατροί. Και έχουν δώσει εντολή σε γιατρούς και νοσοκομεία να «σκοτώνουν» ασθενείς μέσω ελλιπούς φροντίδας για να διογκωθούν οι αριθμοί, ώστε να συνεχιστεί ο τρόμος και ο πανικός και να εμβολιαστούν όσο γίνεται περισσότεροι. Αυτό το έγκλημα μπορούν και το κάνουν νόμιμα, επειδή –δυστυχώς– οι λαοί τους έχουν δώσει απεριόριστη εξουσία, έτσι που, ελέγχοντας στρατό, αστυνομία και δικαιοσύνη, μπορούν και επιβάλλουν τη θέλησή τους πάνω μας.
ν

Image Credit: Ruptly

ν

Ο κόσμος, όμως έχει πλέον αντιληφθεί ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» και των δικτατορικών μέτρων που έχουν σκοπό να περιορίσουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των λαών, για χάρη των συμφερόντων των ισχυρών και των πλουσίων της γης.

Τώρα πλασάρουν το παραμύθι της μετάλλαξης «Δέλτα».

Υποβαθμίζουν τη συμμετοχή των πολιτών

Στη Γαλλία έχει έως τώρα εμβολιαστεί το 55% του πληθυσμού, αλλά αυτό δεν φτάνει για ους πολιτικούς, που για να πάρουν την προμήθειά τους πρέπει να εμβολιάσουν το 70%-80%, ακόμη και τα παιδιά του δημοτικού σχολείου και τα νήπια.

Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, είναι φανερό ότι, παρά τις διώξεις, τους περιορισμούς και την τρομοκρατία, δεν σκοπεύουν να βάλουν τα δηλητήρια που κυκλοφορούν στο σώμα τους. Και επαναστατούν γιατί οι κωδικοί QR περιορίζουν τα δικαιώματά τους και τους καθιστούν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Στο Παρίσι χθες Σάββατο 21 Αυγούστου. διαδήλωσαν 14.700 άνθρωποι, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι διοργανωτές κατηγόρησαν τις αρχές ότι εσκεμμένα μείωσαν τον αριθμό των διαδηλωτών, όπως έχουν κάνει και σε προηγούμενες εκδηλώσεις.
ν

France: Thousands rally in Paris against COVID health pass for 6th consecutive weekend | Ruptly
ν

ν

 


Translate this post