Ο πρόεδρος του Μεξικού απορρίπτει τα εμβόλια για παιδιά κάτω των 18 ετών

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο πρόεδρος του Μεξικού απορρίπτει τα εμβόλια για παιδιά κάτω των 18 ετών, λέγοντας ότι η χώρα του δεν είναι όμηρος των Big Pharma.

Ο Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, πρόεδρος του Μεξικού. Πηγή: Reuters/Edgard Garrido

ν

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Μεξικού, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, αρνήθηκε να αγοράσει εμβόλια Covid για παιδιά από τις γνωστές εταιρείες που τα πλασάρουν, λέγοντας ότι το Μεξικό δεν θα υποκύψει στις πιέσεις των πολυεθνικών εταιρειών των φαρμάκων.

Όπως είναι φυσικό, η θαρραλέα στάση του επέσυρε την μήνιν των Αμερικανών κεφαλαιούχων, οι οποίοι με πρόσχημα μια επιδημία γρίπης βρήκαν μια ακόμη ευκαιρία να θησαυρίσουν και να γίνουν ακόμη πλουσιότεροι.

Όπως είναι γνωστό, μπορεί ο νέος ιός SARS-CoV-2 παραγγέλθηκε από τον Άντονι Φαούτσι στο εργαστήριο Ιολογίας της Ουχάν στην Κίνα με σκοπό να αντικαταστήσει τον ιό της εποχικής γρίπης, όπως και έγινε. Αλλά ενώ ο νέος ιός είναι ίδιος ή και λιγότερο θανατηφόρος από τον ιό της εποχικής γρίπης, προκλήθηκε τεχνητά μια παγκόσμια τρομοκρατία, στέλνοντας εκατομμύρια ηλικιωμένων με υποκείμενα νοσήματα στα νοσοκομεία και στο θάνατο.

Η τρομοκρατία οφείλεται στο γεγονός ότι ο SARS-CoV-2 προβλήθηκε ως εξόχως επικίνδυνος, ενώ δεν είναι περισσότερο από κάθε άλλον ιό. Τα μέλη της ελίτ (World Economic Forum) που παρήγγειλαν τον SARS-CoV-2, για να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα το Great Reset, δεν θα διακινδύνευε να ασθενήσουν τα ίδια και να πεθάνουν, διαχέοντας στο περιβάλλον έναν άκρως επικίνδυνο και θανατηφόρο ιό.

Πάντως, μέχρι τώρα, οι σύγχρονοι Χίτλερ φαίνεται να πετυχαίνουν τους σκοπούς τους, καθώς οι λαοί βρίσκονται σε λήθαργο και η αντίδραση είναι ασθενική.

Από τους ελάχιστους ηγέτες –αν όχι ο μοναδικός– που προβάλλουν αντίσταση είναι ο πρόεδρος του Μεξικού, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, ο οποίος απέρριψε κάθε σκέψη για εμβολιασμούς ανηλίκων με τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA, λέγοντας ότι η κυβέρνησή του περιμένει ακόμη την επιστημονική κοινότητα να αποδείξει τα οφέλη του εμβολιασμού.

Πρόσθεσε ότι το Μεξικό δεν θα γίνει όμηρος των φαρμακευτικών εταιρειών που θέλουν μόνο να κάνουν business και τρομάζουν τα παιδιά με την ιδέα ότι είναι απαραίτητο να εμβολιαστούν κατά της Covid-19.
ν

ν

Το Μεξικό έχει προμηθευτεί εμβόλια (Pfizer, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Sinovac, καθώς και το ρωσικό Sputnik V) για όσους φοβούνται και επιθυμούν να εμβολιαστούν, ο πρόεδρος όμως επέκρινε τα σχέδια των εταιρειών φαρμάκων για ενίσχυση των εμβολίων με την εισαγωγή τρίτης ή και τέταρτης δόσης, θεωρώντας ότι τα «τρυπήματα» αυτά είναι «περιττά».

Το υπουργείο Υγείας της χώρας αποκάλυψε πρόσφατα ότι τουλάχιστον το 48% των Μεξικανών έχουν λάβει τουλάχιστον μια δόση από αυτά τα εμβόλια.

Μιλώντας για το ίδιο θέμα, ο υφυπουργός Υγείας, Hugo López-Gatell, ισχυρίστηκε ότι «δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να δείχνουν ότι το εμβόλιο είναι απαραίτητο για τον ανήλικο πληθυσμό, δεδομένου του υψηλού ποσοστού εμβολιασμού των ενηλίκων, αναφέρει η Excélsior, η δεύτερη μεγαλύτερη καθημερινή εφημερίδα της Πόλης του Μεξικού..
ν

ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ
ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ;

Πρόσφατα (30/7/2021) η αμερικανή υπηρεσία CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών), στην εβδομαδιαία της ‘έκθεση Νοσήσεων και Θνησιμότητας, αναφέρει ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα νοσούν και μεταδίδουν τον ιό όπως και τα μη εμβολιασμένα άτομα.

Η έκθεση μάλιστα αποκαλύπτει ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο επιρρεπή να ασθενήσουν, ακριβώς επειδή έχουν εισάγει στον οργανισμό τους την «ακίδα» πρωτεΐνης του κορονοϊού.

Αυτό έδειξαν τα ευρήματα της Παρασκευής 30 Ιουλίου στη Μασαχουσέτη όπου το 74% των ατόμων που μολύνθηκαν από Covid ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, σύμφωνα με το CNBC.

 

Αυτό όμως που θέτει νέα δεδομένα είναι η δήλωση των Αμερικανών σχετικά με τα ευρήματα των ελέγχων, η οποία έρχοται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα εν Ελλάδι ακούμε καθημερινά από την πλειοψηφία των κυβερνητικών «ειδικών».

«Αυτό το εύρημα είναι ανησυχητικό και συνέβαλε καθοριστικά στη σύσταση του CDC για τη χρήση μάσκας», δήλωσε η διευθύντρια του CDC, Rochelle Walensky, στη συνέντευξη Τύπου. «Η σύσταση για τη χρήση μάσκας αποφασίστηκε για να διασφαλιστεί ότι το εμβολιασμένο κοινό δεν θα μεταδώσει εν αγνοία του τον ιό σε άλλους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των μη εμβολιασμένων ή των ανοσοκατεσταλμένων συγγενών και αγαπημένων προσώπων».

Εν κατακλείδι, τα λεγόμενα νέας τεχνολογίας εμβόλια δεν προστατεύουν, ενώ όσοι έχουν εμβολιαστεί πρέπει να φορούν μάσκα γιατί μπορεί με μεταδώσουν ευκολότερα τον κορονοϊό.
ν

 


Translate this post