«Ο Ντράγκι είναι Χίτλερ»: Διαδηλώσεις στην Ιταλία κατά του υγειονομικού διαβατήριου (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Διαδηλώσεις σε πάνω από 80 πόλεις της Ιταλίας, με τους διαδηλωτές να ζητούν την παραίτηση του Ντράγκι και την κατάργηση των υγειονομικών διαβατηρίων.

Πηγή: Ruptly

ν

«Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», φώναζαν οι διαδηλωτές το Σάββατο στη Ρώμη και σε 80 άλλες μικρές και μεγάλες πόλεις της Ιταλίας, καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται και ζητούν να αποτινάξουν από πάνω τους την στηριγμένη σε μια γιγαντιαία απάτη «Τρομοκρατία του κορονοϊού».

Μια τρομοκρατία παρόμοια με εκείνη του Ροβεσπιέρου (1793-94), μόνο που τότε είχε προηγηθεί η Γαλλική Επανάσταση.

Και με την διαφορά ότι την τρομοκρατία της γκιλοτίνας αντικατέστησε σήμερα η Τρομοκρατία των Εμβολίων/

Η σημερινή Τρομοκρατία έχει επιβληθεί σε όλη σχεδόν την ανθρωπότητα έχοντας επικεφαλής μια δράκα διανοητικά ασταθών και πωρωμένων υπερπλουσίων που θέλουν την στείρωση και τον έλεγχο των ανθρώπων και έχουν εξαγοράσει με τα δισεκατομμύριά τους συνειδήσεις και πολιτικούς σε όλα τα μήκη τα πλάτη της Γης. Αλλά οι λαοί αρχίζουν και αντιστέκονται.

Δυστυχώς οι λαοί σήμερα αντικαθιστούν έναν κακό πολιτικό ηγέτη σε έναν ακόμη πιο χειρότερο.

Οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις έγιναν στη Ρώμη και στο Τορίνο, την πρωτεύουσα της βορειοδυτικής περιφέρειας του Πεδεμόντιου. Μικρότερες σε άλλες ογδόντα πόλεις της Ιταλίας.

Οι διαδηλωτές ζητούσαν την παραίτηση του Μάριο Ντράγκι που εξομοίωναν με τον Χίτλερ για την επιβολή του υγειονομικού διαβατηρίου, τον αναγκαστικό εμβολιασμό και τη διάκριση των πολιτών σε δύο κατηγορίες.
ν

ν

 


Translate this post