Σχέδιο εξόντωσης; Αιφνίδια αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα λόγω εμβολιασμών

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Την ανεξήγητη αύξηση των θανάτων στη χώρα μας το 2021 καταγγέλλει ο δρ Κ.Αρβανίτης με αποκαλυπτικό άρθρο του στο Facebook.

Το πρωτοφανές θανατικό στη χώρα μας είναι άραγε τυχαίο ή μήπως μέρος του σχεδίου “Great Reset” που επιβάλλει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και στην Ελλάδα υλοποιεί με τους εμβολιασμούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Πηγή: News Media

ν

ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και αντικατάστασής τους με ξενικούς εισαγόμενους πληθυσμούς. Σχέδιο που κατάρτισαν ξένα κέντρα δύναμης και υλοποιεί η «ελληνική» κυβέρνηση. Σχέδιο που αποσκοπεί στον αφανισμό και αποδεκατισμό των Ελλήνων.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η αιφνίδια αύξηση των θανάτων τους πρώτους μήνες του 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ).

Παρ’ όλο που η λεγόμενη Covid-19 είναι μια απάτη, δεν είναι θάνατοι που αποδίδονται μόνο σε αυτήν. Είναι όμως γεγονός ότι οι θάνατοι το 2021 παρουσιάζουν αιφνίδια εκτόξευση συγκριτικά με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020 και των προηγούμενων ετών.

Τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο – Μάιο εφέτος είχαμε κάπου 4.700 θανάτους παραπάνω από το αντίστοιχο περσινό 3μηνο!

Πώς εξηγείται αυτό;

Τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ 

Ξαφνικά από το 2ο τρίμηνο του 2021 –εποχή που άρχισαν οι ναζικοί εμβολιασμοί– εκτοξεύθηκαν οι θάνατοι στην Ελλάδα ξεπερνώντας μάλιστα και τον μέσο όρο της τελευταίας 5ετίας.

Μάλιστα το 2021 έχουν πεθάνει περισσότεροι συμπολίτες μας απ’ ότι το 2018 με τους 103 νεκρούς στο Μάτι.

Τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο – Μάιο εφέτος είχαμε κάπου 4.700 θανάτους παραπάνω από το αντίστοιχο περσινό 3μηνο!

Πέρυσι είχαμε 33.257 και εφέτος 37.929, δηλαδή σχεδόν 15% αύξηση!

Πρόκειται για μια τεράστια αύξηση για ένα 3μηνο, αφού αντιστοιχεί σε σχεδόν 20.000 αύξηση ετησίως!

Μιλάμε για τον συνολικό αριθμό των θανόντων στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι θάνατοι από Covid-19.

Ο δρ Κ. Αρβανίτης για τον εθνικό αφανισμό

Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, με ανάρτησή του στο Facebook, λέει ότι τα θλιβερά αυτά στατιστικά στοιχεία πιθανότατα είναι είτε συνέπειες του lockdown είτε του μαζικού εμβολιασμού είτε και των δύο μαζί.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις 26 πρώτες εβδομάδες του 2021 (4/1/2021 έως 4/7/2021) ανήλθαν σε 69.275 (35.528 άνδρες και 33.747 γυναίκες), ενώ κατά τις αντίστοιχες 26 εβδομάδες του 2020 (30/12/2019 έως 28/6/2020) είχαν ανέλθει σε 64.506 (32.266 άνδρες και 32.240 γυναίκες), σημειώνοντας αύξηση 7,39%.

Αύξηση κατά 5.859 θανάτους (9,24%) σημειώθηκε σε σχέση και με το μέσο όρο των πρώτων 26 βδομάδων της εξαετίας 2015 –2020 (63.416 θάνατοι).

Κι ενώ ο Ιούνιος του 2021 είναι ο μήνας με τους λιγότερους θανάτους από Covid-19, στην Ελλάδα η 25η και η 26η εβδομάδα του 2021 που συμπίπτουν με το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου, εμφανίζονται να έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό θανόντων στο γενικό πληθυσμό (συμπεριλαμβανομένων και των θανάτων από Covid) με 2.948 και 3.149 θανόντες την 25η και 26η εβδομάδα αντίστοιχα.
ν

ν

Ένα πρωτοφανές θανατικό

Ο δρ Αρβανίτης, στη σχετική ανάρτησή του στο Favebook, σημειώνει ότι από τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 ξεκινά ένα πρωτοφανές θανατικό στη χώρα μας, που δεν ήταν κάτι προσωρινό για μερικές εβδομάδες, αλλά συνεχίστηκε και το επόμενο διάστημα.

Όταν η ΕΛΣΤΑΤ έβγαλε τα αποτελέσματα των πρώτων 22 εβδομάδων του 2021 (μέχρι αρχές Ιουνίου δηλαδή) το πρόβλημα έγινε φανερό.

Τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο εφέτος είχαμε κάπου 4.700 θανάτους παραπάνω από το αντίστοιχο περσινό 3μηνο!

Πέρυσι 33.257 και εφέτος 37.929, δηλαδή σχεδόν 15% αύξηση!

Είναι μια τεράστια αύξηση για ένα 3μηνο, αφού αντιστοιχεί σε σχεδόν 20.000 αύξηση ετησίως…

Το τελευταίο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ βγήκε αρχές Αυγούστου και δείχνει μια πρωτοφανή αύξηση της συνολικής θνησιμότητας τον Ιούνιο (για την ακρίβεια 6 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου είναι οι 23η-26η βδομάδα).

Τώρα πια είναι σαφέστατο ότι δεν μπορεί να αποδοθεί στον Covid, γιατί τον Ιούνιο ο Covid ήταν σε πολύ μεγάλη κάμψη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, από την 6η Ιουνίου έως την 4η Ιουλίου οι νεκροί με Covid δεν ήταν παραπάνω από μόλις 460 άτομα, ενώ η αύξηση της ολικής θνησιμότητας στο ίδιο διάστημα ήταν 1.947 άτομα!

Δηλαδή υπάρχουν κάπου 1.500 νεκροί τον Ιούνιο, που ΔΕΝ μπορούν να αποδοθούν στον Covid, με τίποτα!

Συνολικά λοιπόν, από τα τέλη Φεβρουαρίου έως αρχές Ιουλίου (9η – 26η βδομάδα) έχουμε μια αύξηση ολικής θνησιμότητας κατά 6.619 άτομα στο 4μηνο αυτό.

Πιθανές αιτίες των θανάτων

Δύο είναι οι πιθανές αιτίες αυτής της πρωτοφανούς αύξησης της γενικής θνησιμότητας.

1) Συνέπειες της μακρόχρονης καραντίνας, που όπως είναι γνωστό αυξάνει ΟΛΕΣ σχεδόν τις αιτίες θανάτων, με πολλούς μηχανισμούς.

Εξασθένηση ανοσοποιητικού του πληθυσμού, λόγω κλεισούρας,

Αύξηση θανάτων από νοσήματα σχετιζόμενα με την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου,

Αναζωπύρωση σταθεροποιημένων χρονίων νοσημάτων, λόγω κατάθλιψης που φέρνει η κλεισούρα.

Ίσως όμως είναι λίγο νωρίς για να έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται τα γραμμάτια του παρατεταμένου lockdown…

2) Συνέπειες του μαζικού εμβολιασμού!

Οι συνέπειες μιας γενικευμένης ιατρικής πράξης, που γίνεται επί μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού δεν μετριέται με το πόσοι πέθαναν τις πρώτες μέρες μετά τον εμβολιασμό, ούτε φυσικά με τις προφορικές ανακοινώσεις κάθε τηλεπερσόνας, τύπου “δεν σχετίζεται με το εμβόλιο” και άλλα τέτοια ύποπτα.

Ο μόνος αξιόπιστος τρόπος να εκτιμήσει κανείς τις συνέπειες ενός εμβολιασμού είναι η μέτρηση της ολικής θνησιμότητας από κάθε αίτιο ΠΡΙΝ την έναρξη των εμβολιασμών και η σύγκρισή της με την ολική θνησιμότητα ΜΕΤΑ, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και για αρκετά χρόνια.

Οι μηχανισμοί με τους οποίους μπορεί ένας μαζικός εμβολιασμός να αυξήσει την ολική θνησιμότητα είναι πολλοί:

Οι άμεσες επιπλοκές του ίδιου του εμβολίου (αιφνίδιοι θάνατοι, σοβαρές παρενέργειες απειλητικές για την ζωή)

Αναζωπύρωση χρονίων νοσημάτων, που πριν τον εμβολιασμό ήταν σταθεροποιημένα και ελεγχόμενα με την φαρμακευτική

Πυροδότηση παθοφυσιολογικών μηχανισμών, που θα δώσουν δυσάρεστα αποτελέσματα μετά από καιρό

3) Συνδυασμός των (1) και (2) δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Δηλαδή παρατεταμένη καραντίνα + εμβολιασμός.

Διευκρίνιση

Η τελική διαφορά δείχνει να είναι “μόνο” 4.769 θάνατοι στο πρώτο 6μηνο του 2021, σε σύγκριση με το πρώτο 6μηνο του 2020, γιατί ενσωματώνεται το “κέρδος” των 2.047 θανάτων, που είχε κερδηθεί το πρώτο 2μηνο.

Στην πραγματικότητα όμως, έχουμε μια αύξηση κατά 6.816 θανάτων στο 4μηνο Μαρτίου-Ιουνίου, που είναι πρωτοφανές, για τουλάχιστον την τελευταία 10ετία και βάλε.

Όλα αυτά είναι άραγε τυχαία ή μήπως είναι μέρη του σχεδίου “Great Reset” που επιβάλλει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και στην Ελλάδα υλοποιεί, με τους εμβολιασμούς και τα συνεχή lockdown, ένας θιασώτης του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Και τι θα γίνει άραγε το Σεπτέμβριο;
ν

 


Translate this post