Τάκερ Κάρλσον: «Τα UFO οδηγούνται από πνευματικές οντότητες» (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ  | Ενημ. 20/04/2024, 09:23

Posted by Youmagazine Staff

 

O Τάκερ Κάρλσον αποκαλύπτει το μυστικό των UFO: οδηγούνται από «πνευματικές οντότητες» οι οποίες διαμένουν «μέσα στους ωκεανούς και κάτω από τη γη».

Ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής Τάκερ Κάρλσον έχει μια ενδιαφέρουσα άποψη για τα UFO. Πηγή: YouTube

v

ΤΑ UFO KAI ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ μπορεί να μην είναι «εξωγήινοι», με την έννοια ότι έρχονται από κάποιον μακρινό πλανήτη, αλλά «πνευματικές οντότητες» που κατοικούν στη Γη για όσο καιρό υπάρχει και η ίδια η ανθρωπότητα.

Αυτή την άποψη διατύπωσε ο γνωστός παρουσιαστής Τάκερ Κάρλσον στο podcast “The Joe Rogan Experience”.

Ο Τάκερ Κάρλσον είναι Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής και πολιτικός σχολιαστής, καθώς και οικοδεσπότης του νυχτερινού πολιτικού talk show “Tucker Carlson Tonight” στο Fox News από το 2016.

«Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι αυτές οι πνευματικές οντότητες έρχονται από άλλη διάσταση και κατοικούν σε τόπους κάτω από την επιφάνεια της γης και μέσα στους ωκεανούς», είπε ο Κάρλσον στους ακροατές του Rogan κατά τη διάρκεια της τρίωρης συνομιλίας τους, προσθέτοντας: «Βρίσκονται στη Γη εδώ και πολύ καιρό».
ν

Το μυστηριώδες φως μέσα στη θάλασσα που εντόπισε ένα ερευνητικό σκάφος στον Κόλπο του Μεξικού. Η «συνάντηση» έγινε 10 μίλια δυτικά του νησιού Caladesi της Φλόριντα στις 27 Φεβρουαρίου 2024 περίπου στις 23:45 το βράδυ. Πηγή: imgur
v

Τα λόγια του Κάρλσον απηχούν μια ολοένα και πιο διαδεδομένη αντίληψη στους πολιτικούς κύκλους των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων μελών του Κογκρέσου, όπως ο βουλευτής του Μιζούρι  Eric Burlison και ο συνάδελφός του βουλευτής Tim Burchett. Και οι δύο συνέκριναν τους χειριστές των UFO με βιβλικές οντότητες τον περασμένο χρόνο.
ν

Ο βουλευτής Tim Burchett (αριστερά) δίπλα στον συνάδελφό του μέλος του “UAP Caucus” βουλευτή Eric Burlison κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε από μέλη της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής πριν από μια δημόσια ακρόαση για τα UFO τον περασμένο Ιούλιο. Και οι δύο βουλευτές έχουν συγκρίνει τους επιβάτες των UFO με βιβλικές οντότητες. Image: Supplied

v

Οι εξωγήινοι είναι “άγγελοι

«Το πρώτο κεφάλαιο του Ιεζεκιήλl είναι αρκετά ξεκάθαρο όσον αφορά την πραγματική εικόνα των UFO», είπε ο βουλευτής Tim Burchett στους δημοσιογράφους τον Ιανουάριο του 2023, πριν καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου.

«Όποτε χρησιμοποιώ τον όρο “άγγελοι”, αναφέρομαι στους επιβάτες των λεγόμενων εξωγήινων διαστημόπλοιων», πρόσθεσε ο βουλευτής Eric Burlison, ο οποίος είναι γνώστης των απόρρητων φακέλων της αμερικανικής κυβέρνησης για το φαινόμενο των UFO. «Για μένα, ο όρος είναι συνώνυμος με ένα εξωδιαστατικό ον», πρόσθεσε.

Την ίδια άποψη διατύπωσε και ο Τάκερ Κάρλσον στο podcast της 19ης Απριλίου:

«Ό,τι κι αν είναι, βρίσκονται στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Σε μένα είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι όντα από άλλους πλανήτες, αλλά “πνευματικές οντότητες”, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό». 

Κατά τον Κάρλσον αυτά τα όντα είναι «υπερφυσικά» και βρίσκονται εδώ ως αφανείς οδηγοί και προστάτες της ανθρωπότητας.

Όπως εξήγησε ο βετεράνος ραδιοτηλεοπτικός παρουσιαστής, με τον όρο “υπερφυσικά” εννοεί ότι είναι πάνω από την παρατηρήσιμη φύση κι ότι δεν υπόκεινται στους νόμους της επιστήμης, ούτε συμπεριφέρονται σύμφωνα με αυτούς. Γι΄αυτό και δεν μπορούν να εξηγηθούν,

Τα όντα αυτά υπάρχουν παράλληλα με την ανθρωπότητα και σε καμιά περίπτωση δεν είναι «δαιμονικά», ούτε θέλουν την καταστροφή της ανθρωπότητας.

Αναφορές για την ύπαρξή τους και τον ευεργετικό ρόλο τους υπάρχουν από τα αρχαία χρόνια και βρίσκονται σε πολλά ιστορικά έργα, όπως για παράδειγμα στην Ρωμαϊκή Ιστορία του Δίωνος Κάσσιου. Απεικονίσεις τους υπάρχουν επίσης σε έργα πολλών μεταγενέστερων καλλιτεχνών. 
ν

Η Μαντόνα του χιονιού. Πίνακας του Masolino da Panicale (περ. 1428-32). Η ίδρυση της βασιλικής Santa Maria Maggiore συνοδεύτηκε από την εμφάνιση ενός στόλου εξωγήινων διαστημόπλοιων, υπό την επίβλεψη του Ιησού και της Μαρίας. Image: Wikimedia Commons
ν

Αυτός ο πίνακας του 16ου αιώνα με τίτλο “Η Παναγία με τον Άγιο Τζιοβανίνο” πιστεύεται ότι είναι έργο του Ιταλού καλλιτέχνη της Αναγέννησης Domenico Ghirlandaio. Στο πίνακα υπάρχει ένα UFO στον ουρανό πάνω από τον αριστερό ώμο της Παναγίας. Image: Supplied
ν

Μια κοντινή ματιά στο μυστηριώδες λαμπερό εναέριο αντικείμενο που απεικονίζεται στον πίνακα του Ghirlandaio. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένας χωρικός σιάζει με το χέρι τα μάτια του για να μπορέσει να δει πιο καθαρά το φαινόμενο. Image: Supplied
ν

Το Δεκέμβριο του 2022, ο πρόεδρος Μπάιντεν υπέγραψε μια τροπολογία με σκοπό τη διερεύνηση μιας υπόθεσης UFO που εκκρεμεί από το 1945.

Η υπόθεση γνωστή ως «Roswell before Roswell», ήρθε στη δημοσιότητα από τον UFOλόγο Ζακ Βαλέ (Jaques Vallée) και αφορά τη συντριβή ενός UFO σε «σχήμα αβοκάντο» στο Νέο Μεξικό.
ν

Αναπαράσταση του τόπου της συντριβής του UFO με «σχήμα αβοκάντο» στο Νέο Μεξικό to 1945. Image: Supplied
ν

Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα: «Υπήρχε μια αυλάκωση στη γη μακριά όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και στην άκρη της ένα κυκλικό αντικείμενο… (Το σκάφος) είχε το χρώμα της παλιάς κατσαρόλας που η μητέρα μου πάντα προσπαθούσε να την κάνει να λάμψει ‒ ένα θαμπό μεταλλικό χρώμα».

Να σημειωθεί ότι το ατύχημα συνέβη στον χώρο δοκιμών της ατομικής βόμβας κοντά στο Σαν Αντόνιο του Νέου Μεξικού, περίπου 100 μίλια από το περιβόητο δυστύχημα του Ρόσγουελ δύο χρόνια αργότερα.

Σύμφωνα με πολλές αναφορές, τα UFO παρακολουθούν τις ανθρώπινες δραστηριότητες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αφοπλίσει πυρηνικές βόμβες και πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές, γιατί φοβούνται, όπως φαίνεται, την επιθετικότητα και την παράνοια – δυο χαρακτηριστικά του είδους μας που είναι πάντα έτοιμο για κάθε είδους καταστροφή.
ν

Tucker: What would be the justification for holding back knowledge of UFOs from the public?

ν

ν

 


Translate this post