UFO κάνει αναγνώριση σε επιβατικό αεροπλάνο (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τους ψάχνουμε στα βάθη του διαστήματος, αλλά τα καθημερινά περιστατικά θεάσεων UFO δείχνουν ότι οι εξωγήινοι βρίσκονται ήδη εδώ.

UFO πλησίασε επιβατικό αεροπλάνο σαν να του έκανε αναγνώριση. Πηγή: YouTube/LUFOS

ν

ΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ του προγράμματος SETI ψάχνουν στα βάθη του διαστήματος για να βρουν ευφυή εξωγήινη ζωή, αυτή όμως βρίσκεται ήδη στη Γη, αν κρίνουμε από τα πολλά περιστατικά θεάσεων UFO που καταγράφονται καθημερινά.

Μια από τις τελευταίες θεάσεις αφορά ένα UFO που πετά πολύ κοντά σε ένα  επιβατικό αεροπλάνο, λες και κάνει αναγνώριση. Έπειτα από λίγο, το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο εξαφανίζεται αναπτύσσοντας ταχύτητα στον ουρανό, χωρίς να αφήσει ορατά ίχνη.

Η καταγραφή του UFO έγινε από επιβάτη του αεροσκάφους που δεν ήθελε να πιστέψει ότι υπήρξε μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού.

Σύμφωνα με αναφορές, το βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Twitter από μια γυναίκα που πετούσε από το Σικάγο όταν είδε ένα παράξενο αντικείμενο έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου.

«Εντάξει, καθώς πετούσα σπίτι από το Σικάγο είδα κάτι τρομακτικό. Το ένστικτό μου λέει ότι ήταν UFO, αλλά σκέφτηκα ότι δεν θα μπορούσε να είναι δυνατό, έτσι σκάφτηκα ότι είναι στρατιωτικό drone, αλλά δεν ξέρω … κάποιες ιδέες;» έγραψε στο Twitter.

Αργότερα, η ανάρτησή της αφαιρέθηκε χωρίς καμία εξήγηση. (Βλέπε βίντεο στο τέλος του άρθρου).
ν

Το άγνωστο αντικείμενο όπως το κατέγραψε η επιβάτης του αεροπλάνου. Πηγή: YouTube/LUFOS
ν

Το περιστατικό είναι παρόμοιο με χιλιάδες άλλα περιστατικά, κατά τα οποία UFO που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, πλησιάζουν αεροσκάφη συντονίζοντας την ταχύτητά τους με αυτή του αεροπλάνου, και μετά εξαφανίζονται.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο έχει δώσει στη δημοσιότητα 3 βίντεο από την καταδίωξη UFO, χωρίς φυσικά τα γήινα μαχητικά να μπορούν να τα προλάβουν.

Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, οι εξωγήινοι άρχισαν να παρακολουθούν στενά τη Γη από τότε που αποκτήσαμε πυρηνικά όπλα. Το πρόγραμμα των πυρηνικών όπλων άρχισε το 1939. Η πρώτη πυρηνική δοκιμή έγινε στις 16 Ιουλίου 1945 και η πρώτη θερμοπυρηνική δοκιμή την 1η Νοεμβρίου 1952. Από τότε οι εξωγήινοι μας επιτηρούν, επειδή φοβούνται ότι το ανθρώπινο είδος είναι τόσο τρελό που δεν το έχει σε τίποτα να αυτοκαταστραφεί σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Οι ίδιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή με τους γήινους και σε ορισμένες περιπτώσεις τους έχουν μεταφέρει στοιχεία από την τεχνολογία τους.
ν

“Ιπτάμενος δίσκος” (Canada VZ-9AV Avrocar) στο Εθνικό Μουσείο της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Image credit: U.S. Air Force

Αποχαρακτηρισμένο σχέδιο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ αναφορικά με την κατασκευή ενός ιπτάμενου δίσκου ικανού να κατανικά τη βαρύτητα και να κινείται υπερηχητικά (2012). Image credit: National Archives
ν

Πριν λίγο καιρό (Δεκέμβριος 2020), προκάλεσε αίσθηση η δήλωση του Ισραηλινού καθηγητή Αεροναυτικής και Διαστήματος Χάιμ Έσεντ (Haim Eshed) ότι οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί και ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει έρθει σε συμφωνία μαζί τους.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι τόσο οι εξωγήινοι όσο και οι γήινες κυβερνήσεις κρατούν την ύπαρξή τους μυστική καθώς «η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη για αυτούς».

Μιλώντας στην εφημερίδα Yediot Aharonot του Ισραήλ, ο Έσεντ αναφέρθηκε εκτενώς στα UFO, την εξωγήινη νοημοσύνη και στη «συμφωνία» μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και μιας «γαλαξιακής ομοσπονδίας» εξωγήινων. Το σχετικό άρθρο αναδημοσιεύτηκε από την εφημερίδα The Jerusalem Post.
ν

Ο Ισραηλινός καθηγητής Αεροναυτικής και Διαστήματος Χάιμ Έσεντ. Image credit: Lad Bible
ν

Ο Έσεντ υπήρξε διευθυντής του διαστημικού προγράμματος του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ για σχεδόν 30 χρόνια, και πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Διαστήματος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Ανάπτυξης του υπουργείου Επιστήμης, Τεχνολογίας και Διαστήματος. Υπήρξε επίσης μέλος της διευθύνουσας επιτροπής της Διαστημικής Υπηρεσίας του Ισραήλ. Ο Έσεντ είναι υπεύθυνος για την εκτόξευση 20 ισραηλινών δορυφόρων και γενικά θωρείται πατέρας του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ.

Ο Έσεντ αποκάλυψε επίσης ότι έχουν υπογραφεί συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ γήινων και εξωγήινων, συμπεριλαμβανομένης μιας «υπόγειας βάσης στα βάθη του Άρη», όπου υπάρχουν Αμερικανοί αστροναύτες και εκπρόσωποι των εξωγήινων.

«Αν είχα πει αυτά που λέω σήμερα πριν από πέντε χρόνια, θα είχα βρεθεί στο νοσοκομείο», πρόσθεσε.

Ο καθηγητής είχε κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς και στο βιβλίο του “The Universe Beyond the Horizon – conversations with Professor Haim Eshed”.

Ανέφερε, τέλος, ότι «οι εξωγήινοι υπέγραψαν σύμβαση μαζί μας για να κάνουν πειράματα εδώ».
ν

Best UFO video from Twitter? Flying saucer filmed from a plane! | LUFOS
ν

ν

 


Translate this post