Κάτι ανεξήγητο συμβαίνει με τα UFO στις ΗΠΑ – Βρέθηκαν εξωγήινα συντρίμμια; (vid)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Από την πλήρη απόρριψη στην πλήρη παραδοχή. Ένας βουλευτής των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι βρέθηκαν και συλλέχθηκαν τα συντρίμμια ενός UFO.

Εικόνα ιπτάμενου δίσκου που πετά κάτω από ένα αεροπλάνο. Πηγή: YouTube

v

ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Κογκρέσου στις ΗΠΑ δήλωσε ότι η χώρα του έχει ανακτήσει συντρίμμια από ένα UFO, σε μια περίοδο που το θέμα των εξωγήινων εμφανίσεων βρίσκεται στο επίκεντρο της Ουάσιγκτον.

Ο Αμερικανός πολιτικός Τιμ Μπάρσετ είπε στην εφημερίδα US Sun ότι ενημερώθηκε από αξιόπιστες πηγές ότι έχει ανακτηθεί «υλικό» από τα αντικείμενα ή τα σκάφη που έχουν αναφερθεί να πετούν στον ουρανό πάνω από τις ΗΠΑ.

Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής από το Τενεσί αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, λέγοντας ότι οι πληροφορίες που του διαβιβάστηκαν βρίσκονται σε «απόρρητο φάκελο».

Τα τελευταία χρόνια το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από μαχητικά αεροσκάφη FA-18 τα οποία κυνηγούν UFO που κινούνται με υπερηχητική ταχύτητα και στο τέλος εξαφανίζονται.

Είναι όμως η πρώτη φορά που ένας εν ενεργεία πολιτικός παίρνει επίσημα θέση, με αποτέλεσμα το ζήτημα των UFO από περιθωριακό να γίνεται mainstream.
ν

Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Τιμ Μπάρσετ (αριστερά) με τον Ρόναλντ Μούλτρι, υφυπουργό Άμυνας αρμόδιο για τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια (δεξιά). Image: Supplied
ν

Οι δύο πιλότοι των μαχητικών του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού που κυνήγησαν το UFO ή UAP (unidentified aerial phenomenon = ανεξακρίβωτο εναέριο φαινόμενο) με την ονομασία Tic Tac. Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2004, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης ρουτίνας στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας. Πηγή: YouTube
ν

Στο βίντεο που ακολουθεί, η αντισμήναρχος (εα) Άλεξ Ντίτριχ αναπολεί τη συνάντησή της με το UFO πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.
ν

WATCH: Navy pilot describes encounter with ‘Tic Tac’ shaped unidentified flying object | PBS NewsHour
ν

ν

Τι συμβαίνει με τα UFO στις ΗΠΑ;

Γιατί όμως αυτή η στροφή; Όλοι θυμόμαστε την λυσσαλέα άρνηση όλων των αμερικανικών κυβερνήσεων ότι στο Ρόσγουελ συνετρίβη κάποιο UFO. Δεκαετίες τώρα διαβεβαίωνα τον κόσμο ότι όλα τα ανεξήγητα φαινόμενα στον ουρανό ήταν είτε παραισθήσεις είτε μετεωρολογικά μπαλόνια είτε αστέρια είτε κάποιο άλλο φυσικό φαινόμενο. Τι άλλαξε τώρα; Βαρέθηκαν να λένε ψέματα;

Άγνωστο. Η ουσία είναι αξιωματούχοι του Πενταγώνου πέρυσι έκαναν ένα άνευ προηγουμένου βήμα, επιβεβαιώνοντας μια τριάδα αξιοσημείωτων βίντεο που δείχνουν συναντήσεις πιλότων των ΗΠΑ με UFO.

Τα σχετικά βίντεο είναι γνωστά σαν Tic Tac, Gimbal και Go Fast.

Από το 2004 μέχρι σήμερα τα περιστατικά εμπλοκής αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών με UFO έχουν αυξηθεί στα 400.

Και τα 400 περιστατικά παραμένουν «ανεξήγητα».
ν


Δείτε σχετικά:

Έκθεση Πενταγώνου: “Τα UFO είναι αληθινά, αλλά δεν γνωρίζουμε τι είναι”

Το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα 3 βίντεο με UFO (vid)

Κατάρριψη εχθρικού UFO ύστερα από αερομαχία (vid)

ν


v
Και ενώ η συζήτηση είναι ακόμη ανοιχτή ως προς το τι ακριβώς είναι τα φαινόμενα που καταγράφηκαν στο ραντάρ των μαχητικών, κατέστη σαφές σε όλους ότι κάτι «βρίσκεται» στον ουρανό.

Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν επίσης την ύπαρξη ενός Προηγμένου Προγράμματος Αναγνώρισης Αεροδιαστημικών Απειλών (AATIP) ‒ ένα πρόγραμμα του Πενταγώνου που δημιουργήθηκε για τη μελέτη των ΑΤΙΑ και ολοκληρώθηκε το 2017.

Ωστόσο, αντικαταστάθηκε από την Task Force UAP τον Ιούνιο του 2020 μετά από ψηφοφορία στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Οι αρχηγοί Άμυνας επιβεβαίωσαν έκτοτε μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες UFO που διέρρευσαν, τα οποία υποβλήθηκαν στην Task Force για έρευνα.

Ζήτημα ζωής και θανάτου

Γιατί όμως αυτή η ξαφνική βιασύνη για διαφάνεια;

Όπως είπαμε, κανείς δεν γνωρίζει. Είναι όμως αξιοσημείωτο ότι πέρυσι, εν μέσω της καταιγίδας της Covid-19, στο σχετικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε τον Δεκέμβριο για την αντιμετώπιση της επιδημίας, στις 5.500 σελίδες προστέθηκαν ξαφνικά μια έκθεση για τα UFO που συντάχθηκε το γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA).

Φαίνεται πως οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι τα UFO –ό,τι κι αν είναι‒ υπάρχουν πραγματικά και αποτελούν πιθανή απειλή για την εθνική ασφάλεια, καθώς μπορούν να εισέλθουν στον φυλασσόμενο εναέριο χώρο των ΗΠΑ με πλήρη ατιμωρησία.

Υπάρχει κι ένας άλλος παράγοντας. Πολλοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι έχουν τη δυνατότητα να αφοπλίζουν τα πυρηνικά όπλα των γήινων.
ν

Πύραυλοι με πυρηνικές κεφαλές απενεργοποιήθηκαν σε πολλές στρατιωτικές βάσεις ύστερα από την εμφάνιση UFO. Image: AP / U.S. Air Force, John Parie
v

H πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση αφοπλισμού συνέβη το 1967 στην αεροπορική βάση Malmstrom στη Μοντάνα και παρουσιάστηκε από το CBS News.

Έκτοτε οι περιπτώσεις επέμβασης των εξωγήινων στην εξουδετέρωση του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ είναι αμέτρητες. Οι εξωγήινοι –ή ό,τι άλλο είναι– δεν θέλουν έναν πυρηνικό πόλεμο, καθώς αυτός θα εξαφάνιζε το ανθρώπινο είδος.
ν

ν

Το ίδιο έχουν κάνει και με τους ρωσικούς πυραύλους που φέρουν πυρηνικές κεφαλές. Μια βάση με τέτοια όπλα τέθηκε ξαφνικά σε συναγερμό, όχι επειδή απενεργοποιήθηκαν, αλλά αντίθετα επειδή οπλίστηκαν όλες οι κεφαλές, χωρίς να έχει δοθεί τέτοια εντολή, με τους τρομοκρατημένους Ρώσους να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Το Μάιο του 2013, στην Ουάσιγκτον DC, κατέθεσε σε επιτροπή της Γερουσίας για το θέμα αυτό ο πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά Paul Hellyer, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
ν

Ancient Aliens: THE ALIEN NUCLEAR AGENDA (Season 12) | History
ν

ν

Ο ρόλος του Τιμ Μπάρσετ

Ο Αμερικανός πολιτικός Tim Burchett, που μετέχει ενεργά στο κίνημα για την αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με τα UFO, λέει ότι το κάνει επειδή πιστεύει ότι η αναγνώριση ύπαρξης εξωγήινης ζωής θα βοηθούσε τους ανθρώπους να βάλουν στην άκρη τις επίγειες διαφορές τους.

Μάλιστα αναφέρθηκε σε μια ομιλία το 1987 του τότε προέδρου των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν, ο οποίος είπε: «Σκέφτομαι περιστασιακά πόσο γρήγορα θα εξαφανίζονταν οι διαφορές μας παγκοσμίως αν αντιμετωπίζαμε μια απειλή έξω από αυτόν τον κόσμο».
ν

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν δήλωσε ότι οι αποκαλύψεις για την εξωγήινη ζωή θα μπορούσαν να ενώσουν τον κόσμο. Image: Mike Sargent/AFP
v

Ο Μπάρσετ πιστεύει ότι το κοινό «πρέπει να γνωρίζει» την αλήθεια για το τι συμβαίνει με τα UFO.

«Δεν γίνεται να συγκαλύπτουμε αιωνίως αυτό το ζήτημα», είπε στην US Sun, η οποία δημοσίευσε σχετικό άρθρο με την εξουδετέρωση πυρηνικών όπλων.

Είπε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι αυτά τα αντικείμενα υπερ-προηγμένης τεχνολογίας προέρχονται από τη Μόσχα ή το Πεκίνο, όπως προτείνουν μερικοί. Αναμφίβολα προέρχονται από κάτι που για εμάς είναι αδιανόητο.

«Είναι άγρια πράγματα. Μπορούν να στριφογυρίσουν σαν μια δεκάρα και να επιταχύνουν σε βαθμό απίστευτο, χωρίς ίχνος θερμότητας».

«Κανένα ανθρώπινο ον δεν θα μπορούσε να επιβιώσει κάτω από αυτές τις δυνάμεις – θα γινόταν άμορφος πολτός όπως η κέτσαπ».

«Δεν υπάρχει τριβή στο μπροστινό μέρος ή θερμότητα στο πίσω μέρος από την πρόωση, κάτι που προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς και δεν ξέρουμε πώς να το πετύχουμε».

«Δεν πιστεύω ότι οι αποκαλύψεις για την εξωγήινη ζωή θα μπορούσαν να βλάψουν την κοινωνία και τις θρησκείες αυτού του κόσμου, όπως ισχυρίζονται μερικοί. Στο απέραντο σύμπαν που υπάρχει γύρω μας, αν νομίζετε ότι είμαστε ό,τι καλύτερο μπορούσε να πλάεει ο Θεός, τότε έχετε χαμηλή εκτίμηση για τον Θεό», κατέληξε ο Τιμ Μπάρσετ.

Η ανθρωπότητα εδώ και λίγο καιρό στέκεται στην κόψη του ξυραφιού. Κυρίως επειδή υποφέρει από σχιζοφρενική διαταραχή. Θα καταφέρουν άραγε να τη σώσουν οι εξωγήινοι;
ν

 


Translate this post