ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Η NASA ανακάλυψε ότι υπάρχουν UFO! Μπράβο της!

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Επιτροπή της NASA για τα UFO: «Ο ρόλος μας δεν είναι να επιλύσουμε τη φύση του φαινομένου, αλλά να δώσουμε μια καθοδήγηση στη NASA».

Για τη NASA τα UFO είναι παραισθήσεις των πιλότων. Πηγή: YouTube

v

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ για σύμπαν, το πρώτο που σκεπτόμαστε είναι η NASA. Άλλωστε η NASA το 1969 πήγε στη Σελήνη κι ας μην υπήρχαν τότε οι υπολογιστές και οι τεχνολογικές δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα. Βέβαια, κάποια στιγμή, σταμάτησε να πηγαίνει, γιατί οι αστροναύτες είχαν βαρεθεί να παίζουν μόνοι τους γκολφ στο άδειο σεληνιακό τοπίο, χωρίς θεατές. Τώρα, όμως, πενήντα δύο χρόνια μετά, θα αρχίσει να πηγαίνει και πάλι, γιατί στη Γη γίναμε πολλοί και είναι καιρός να αραιώνουμε.

Δίπλα στη λέξη «αξιοπιστία» τα λεξικά έχουν το λογότυπο της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος των ΗΠΑ, κοινώς NASA.

Όλες τις προηγούμενες δεκαετίες, πριν από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι άνθρωποι της NASA διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους και ορκίζονταν ότι πουθενά σε ολόκληρο το σύμπαν δεν υπάρχουν πλανήτες εκτός από αυτούς που υπάρχουν στο δικό μας ηλιακό σύστημα.

Μιλάμε για μεσαίωνα!

Ξαφνικά, τον Οκτώβριο του 1995, δύο αστρονόμοι από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης, στην Ελβετία, ο Μισέλ Μαγιόρ και ο Ντιντιέ Κελόζ, ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν τον πρώτο εξωηλιακό πλανήτη, γύρω από ένα άστρο σαν τον ήλιο μας, τον 51 Πήγασου.

Από τότε, και για να μην μείνει πίσω, η NASA άρχισε να ανακαλύπτει αρχικά έναν εξωπλανήτη κάθε μήνα, μετά κάθε εβδομάδα και αργότερα κάθε μέρα. Έως τώρα έχουν ανακαλυφθεί 5.000 εξωπλανήτες, από τα δισεκατομμύρια που υπάρχουν μόνο στον Γαλαξία μας.

Κι όμως, η NASA ορκιζόταν ότι δεν υπάρχουν εξωπλανήτες! Άντε μετά να πιστέψεις ότι έστειλε ανθρώπους στη Σελήνη!

Μέχρι χθες η NASA έλεγε ότι δεν υπάρχουν UFO. Ξαφνικά αποφάσισε να συστήσει μια επιτροπή για να μας πληροφορήσει ότι υπάρχουν UFO! Δηλαδή, ότι το 2% με 4% των αναφορών για κάποια μυστηριώδη αντικείμενα, που πετούν ολόγυρά μας, ενεργώντας αντίθετα από τους νόμους της φυσικής, παραμένει ανεξήγητο. Ταυτόχρονα αναρωτιέται, ως αφελής παιδίσκη (η NASA), μήπως είναι πουλιά, μήπως είναι αντανακλάσεις και αντικατοπτρισμοί, μήπως είναι κατασκοπευτικά drones, ή η Αφροδίτη, ή απλά σκουπίδια, βρε αδερφέ, που τα έχει πάρει ο αέρας!

Φαίνεται ότι η NASA δεν έμαθε ποτέ ότι η πρώτη «επίσημη» θέαση ιπτάμενου δίσκου στις ΗΠΑ έγινε το 1947, με μάρτυρα τον Κένεθ Άρνολντ, καθώς πετούσε πάνω από το όρος Ραϊνίρ.
ν

24 Ιουνίου 1947. Ο πιλότος Κένεθ Κένεθ Άρνολντ ήρθε αντιμέτωπος με μια ομάδα παράξενων ιπτάμενων αντικειμένων ελλειψοειδούς σχήματος (ένθετο σχέδιο), την ώρα που πετούσε πάνω από το όρος Ραϊνίρ. Ο Άρνολντ ήταν έμπειρος πιλότος με 9.000 ώρες πτήσεις. Ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε τον όρο «ιπτάμενοι δίσκοι» για να τα περιγράψει. Image: Supplied
ν

Πριν από αυτό, αναφορές για Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα και απεικονίσεις τους υπήρχαν ένα σωρό σε ιστορικά κείμενα, σε πίνακες ζωγράφων του παρελθόντος, ακόμη και σε ευρωπαϊκές ταπισερί.

Για τη NASA όλα αυτά ήταν φαντασιώσεις διαταραγμένων ατόμων, ο πλανήτης Αφροδίτη και, πιο πρόσφατα, μετεωρολογικά μπαλόνια.

Παρ’ όλα αυτά, η ανθρωπότητα έχει αντιληφθεί ότι υπάρχουν ενδεχομένως και άλλες διάνοιες στο σύμπαν, πλην της δικής μας, με πολιτισμό που απέχει παρασάγγας από τον δικό μας, ο οποίος εξακολουθεί, ακόμη και σήμερα, να βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το επίπεδο των πιθήκων.

Μπροστά σε όλα αυτά, και με δεδομένο ότι ο Πεντάγωνο των ΗΠΑ λαμβάνει, τα τελευταία χρόνια, 50 έως 100 αναφορές πιλότων κάθε μήνα που έχουν συναντήσεις με UFO, η NASA –με βαριά καρδιά και καημό μεγάλο– αναγκάστηκε να οργανώσει ένα συνέδριο για την διερεύνηση αυτού του καθημερινού πλέον φαινομένου, υπό τον όρο ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα θα αποκαλούνται UAP (unidentified anomalous phenomena) και όχι UFO.
ν

Η επιτροπή των «σοφών» της NASA που ανέλαβε να διερευνήσει το φαινόμενο των UFO. Η ατμόσφαιρα και το σκυθρωπό ύφος παραπέμπουν στο Project Blue Book, την επιτροπή που συστάθηκε το 1952 και τελείωσε το 1969, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν UFO. Image: Supplied
v

Ότι συνέβη στο παρελθόν συνέβη και τώρα. Η επιτροπή των «σοφών» της NASA, αφού συσκέφθηκε επί τέσσερις ολόκληρες ώρες (!) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα UAP έχουν εξωγήινη προέλευση» και ότι τα UAP είναι «παρατηρήσεις συμβάντων στον ουρανό που δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστούν από επιστημονική άποψη ως αεροσκάφη ή γνωστά φυσικά φαινόμενα».

Δηλαδή, «άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες».

Όπως είπε και ο δρ Sean Kirkpatrick, διευθυντής του Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών Παντός Τύπου (AARO) του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ: «Το να βλέπεις περίεργες ιπτάμενες μεταλλικές σφαίρες στον ουρανό είναι ένα σχεδόν καθημερινό φαινόμενο … κάποιες μάλιστα κάνουν πολύ ενδιαφέροντες εμφανείς ελιγμούς … αλλά δεν έχουμε άλλα στοιχεία πέρα από αυτό. Θα χρειαστεί χρόνος για να κάνουμε καλύτερη ανάλυση…»

Δηλαδή, «άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες».
ν

Ο δρ Sean Kirkpatrick, μιλώντας για τα ευρήματα της εναρκτήριας έκθεσης. Image: YouTube / NASA

ν

«Οπτικές παραισθήσεις των πιλότων»

«Για να ισχυριστούμε ότι έχουμε δει κάτι που είναι απόδειξη μη ανθρώπινης νοημοσύνης, θα απαιτούσε εξαιρετικά σύνθετα στοιχεία», πρόσθεσε ο αστροφυσικός Ντέιβιντ Σπέργκελ, πρόεδρος της ομάδας μελέτης της NASA.

Ένας άλλος συνεργάτης της NASA, o αστροναύτης Scott Kelly, έδωσε τη δική του ερμηνεία στις θεάσεις UFO από πιλότους του Ναυτικού:

«Όταν πετάς εκεί ψηλά, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες, η καμπύλη του παρμπρίζ ενός μαχητικού και η παραμορφωτική επίδραση της μεγέθυνσης των αντικειμένων μπορούν να παίξουν παιχνίδια στο μυαλό. Αυτά που βλέπουν οι πιλότοι μας είναι οπτικές παραισθήσεις!»

Μπορεί οι πιλότοι να έχουν «οπτικές παραισθήσεις». Αυτό το βίντεο, που αποδέσμευσε το Πεντάγωνο, από ένα μαχητικό του Πολεμικού Ναυτικού δείχνει ότι «παραισθήσεις» έχουν και τα ραντάρ των αεροσκαφών. Πηγή: YouTube
ν

ν

Μια άλλη συνεργάτης της Διεύθυνσης Επιστημονικών Αποστολών της NASA, η δρ Νίκολα “Νίκη” Φοξ, σε ένα ντελίριουμ ηλιθιότητας και ανοησίας, είπε τα ακόλουθα:

«Η NASA στέκεται πίσω από το πάνελ των επιστημόνων και δεν ανέχεται καμία κατάχρηση ή παρενόχληση από τους δήθεν ερευνητές … Υπάρχει δημόσιο συμφέρον και το κοινό πρέπει να μάθει την αλήθεια … Η διαστρέβλωση οδηγεί μόνο σε περαιτέρω στιγματισμό του πεδίου των UAP, εμποδίζοντας σημαντικά την επιστημονική πρόοδο και αποθαρρύνοντας άλλους να μελετήσουν αυτό το σημαντικό θέμα».

Πάλι καλά που η κυρία δεν μίλησε για εγκλεισμό σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως αυτό που διατηρούν οι Αμερικανοί στο Γκουαντάναμο.

Πού θα πάει όμως; Σε λίγο καιρό, όταν θα υποτροπιάζεις, θα σε καλούν για εξέταση και –αντί για εμβόλιο, όπως τώρα‒ θα σου φυτεύουν στον εγκέφαλο ένα τσιπάκι, σαν το Neuralink του Έλον Μασκ, και αμέσως θα λες «πετάει ο γάιδαρος; πετάει!» και θα είσαι ένας απόλυτα νομοταγής και νομιμόφρων πολίτης!

Τύφλα να ’χουν οι εξωγήινοι!
ν

The Proof Is Out There: UFO Crash Spotted in NASA Photo (Season 3)
ν

ν

 


Translate this post