Ο Μπουρλά κατηγορείται ότι έδωσε ψευδή στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Άλμπερτ Μπουρλά ευθύνεται για το θάνατο χιλιάδων παιδιών εξαιτίας των ελαττωματικών εμβολίων κατά Covid της Pfizer.

Ο εβραϊκής καταγωγής κτηνίατρος Άλπερτ Μπουρλά είναι υπεύθυνος για το νέο ολοκαύτωμα με χιλιάδες νεκρά παιδάκια σε όλο τον κόσμο εξαιτίας των εμβολίων του. Πηγή: YouTube

v

Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά, δόκτωρ Κτηνιατρικής (!) ο οποίος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, κατηγορείται από την Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων (PMCPA) της Βρετανίας ότι έδωσε ψευδή στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά Covid της Pfizer.

Ουσιαστικά ο Μπουρλά είναι ένας δολοφόνος, αλλά παραμένει στο απυρόβλητο εξαιτίας της θέσης των πολλών δισεκατομμυρίων που κατέχει και εξαιτίας της ασυλίας με την οποία τον περιβάλλουν οι «υψηλοί» φίλοι του ‒η ελίτ του πλούτου, βασιλείς, πρόεδροι και πρωθυπουργοί διαφόρων κρατών‒ οι οποίοι αποτελούν τη συμμορία των καθαρμάτων που με το αζημίωτο επιδιώκει την εξόντωση μέρους του πληθυσμού της Γης (διάβαζε Great Reset και Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ).

Όπως αναφέρει το Reuters (19/10/2022), η παιδική θνησιμότητα (βρεφών και παιδιών ηλικίας 0-14 ετών), λόγω των αιφνιδίων θανάτων, αυξήθηκε κατά 8.200% (!!!!!) τα έτη 2021 και 2022, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Βλέπε σχετικά άρθρα στην ενημερωτική ιστοσελίδα Vaccine Impact.

Οι θάνατοι συνολικά, σύμφωνα με αναφορές, αυξήθηκαν κατά 6.000% το πρώτο τρίμηνο του 2021 σε σύγκριση με το 1ο τρίμηνο του 2020.

Παγκοσμίως υπολογίζεται ότι έχουν πεθάνει από την γρίπη Covid-19 περίπου 6,5 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ ότι από τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA έχουν πεθάνει 20 εκατομμύρια άνθρωποι. Επίσης άλλα 2 δισεκατομμύρια εμβολιασμένοι έχουν υποστεί μικρές ή μεγάλες βλάβες στην υγεία τους.

Δηλαδή από τα εμβόλια mRNA Covid, που υποτίθεται προστατεύουν, πέθαναν περίπου 13,5 εκατομμύρια άνθρωποι, περισσότεροι από όσους πέθαναν από την Covid-19.

Ένα κανονικό εμβόλιο χρειάζεται, μαζί με τις κλινικές δοκιμές, κάπου 5-10 χρόνια για να θεωρηθεί ασφαλές και αποτελεσματικό.

Τα εμβόλια κατά Covid ετοιμάστηκαν μέσα σε 3 μήνες (!) καθώς οι μέτοχοι των φαρμακοβιομηχανιών είδαν μια θαυμάσια ευκαιρία να θησαυρίσουν, αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται πόσοι θα πεθάνουν πάνω στη Γη, ούτε υπάρχει κάποιος οργανισμός ή υπηρεσία που να ελέγχει τι γίνεται.

Αρμόδιες υποτίθεται ότι είναι οι Υπηρεσίες Έγκρισης Φαρμάκων των διαφόρων κρατών, αλλά αυτές παίρνουν εντολές από τους πολιτικούς και στη συγκεκριμένη «πανδημία» όλοι σχεδόν οι πολιτικοί (όπως και οι αργυρώνητοι γιατροί) έχουν εξαγοραστεί από τις πολυεθνικές των φαρμάκων.
ν

Οικογενειακή και ιατρική τυραννία. Ο Rafael Peled, 8 ετών, κοιτάζει μέσα από γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (VR) της Meta, καθώς του κάνουν ένα εμβόλιο Pfizer/BioNTech κατά Covid-19 στο νοσοκομείο Sheba Tel Hashomer στην πόλη Ramat Gan του Ισραήλ. Πηγή: The Mercury News
ν

Φυσικά μέχρι τώρα τα φερέφωνα και τα τσιράκια της ελίτ του πλούτου, δηλαδή οι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ, διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους γι’ αυτές τις αναφορές χιλιάδων θανάτων από τα εμβόλια mRNA, λέγοντας ότι δεν ισχύουν και ότι αποτελούν παραπληροφόρηση προερχόμενη από ανθρώπους που «θέλουν το κακό σας».

Ο «επαίσχυντα παραπλανητικός» Άλμπερτ Μπουρλά

Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2021, ο κτηνίατρος Άλμπερτ Μπουρλά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή BBC Breakfast (να σημειωθεί ότι το BBC όπως και ο Guardian έχουν αγοραστεί από τον Μπιλ Γκέιτς), ισχυρίστηκε ο ιός ευδοκιμούσε στα σχολεία και ότι «μεταφερόταν από τα παιδιά στο σπίτι», με αποτέλεσμα να πεθαίνουν οι μεγάλοι – γονείς και παππούδες!

(Θαυμάζει κανείς τον σατανικό τρόπο σκέψης αυτού του σύγχρονου δρα Μένγκελε, αυτού του νέου «Άγγελου του Θανάτου». Στην προσπάθειά του να πουλήσει όσα περισσότερα εμβόλια μπορούσε, αποκάλεσε τα μικρά παιδιά «δολοφόνους» και τα κατέστησε υπεύθυνα για τη μετάδοση του κορονοϊού).

Την εποχή εκείνη, η Επιτροπή Εμβολίων της Βρετανίας συζητούσε για το εάν πρέπει να εγκριθούν τα εμβόλια mRNA για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών.

Μετά από τους ισχυρισμούς του Μπουρλά, τον Φεβρουάριο του 2022 η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI) ενέκρινε το εμβόλιο για αυτήν την ηλικιακή ομάδα.
ν

Ένα παιδί στο Περού κάνει το άχρηστο και αναποτελεσματικό εμβόλιο της Pfizer κατά Covid τον Ιανουάριο του 2022. Image: Ernesto Benavides/AFP
v

Όμως, παρά τους ισχυρισμούς, μέσα στον Μάρτιο του 2022, διαπιστώθηκε ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν ήταν 95%, όπως έλεγε ο Μπουρλά, αλλά μόλις 12% (Βλ. σχετικά: “Pfizer vaccine effectiveness plummets to 12 per cent in children aged five to 11).

Ωστόσο, ο δόκτωρ Κτηνιατρικής είχε ισχυριστεί στη συνέντευξή του στο BBC, ότι το κύριο όφελος από τον εμβολιασμό των παιδιών ήταν «η έμμεση προστασία των ενηλίκων».

Λίγο μετά τη συνέντευξη, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων UsForThem, υπέβαλε επίσημη καταγγελία κατά του Μπουρλά στην Επιτροπή Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων της Βρετανίας (PMCPA).

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δηλώσεις του Μπούρλα ήταν «επαίσχυντα παραπλανητικές» και «καθαρά διαφημιστικού χαρακτήρα», και ότι παραβίαζαν αρκετές ρήτρες του κώδικα δεοντολογίας της Ένωσης των Βρετανικών Φαρμακευτικών Βιομηχανιών (ABPI), σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph.
ν

Ο Άλμπερτ Μπουρλά μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός τον Μάιο του 2022. Πηγή: YouTube
ν

Χαστούκι στη Pfizer η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Φαρμάκων της Βρετανίας

Όπως αναφέρει η καταγγελία των γονέων: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως ιατρική ένδειξη ότι υγιείς μαθητές στο Ηνωμένο Βασίλειο διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο από τον ιό SARS COV-2 και το να υπονοείται ότι είναι δολοφόνοι είναι επαίσχυντο και παραπλανητικό».

Η Pfizer άσκησε έφεση. Ωστόσο, η επιτροπή που συστάθηκε από την PMCPA για να εκδικάσει την καταγγελία, αποφάνθηκε σήμερα ότι ο Μπουρλά και η Pfizer παραπλάνησαν εσκεμμένα κυβέρνηση και κοινό, ότι η Pfizer έχει δυσφημήσει τον κλάδο προβάλλοντας αβάσιμους ισχυρισμούς και ενθαρρύνοντας την παράλογη χρήση ενός φαρμάκου που έχει αποτύχει να διατηρήσει υψηλά πρότυπα.

Το πλήρες σκεπτικό της υπόθεσης θα δημοσιευτεί τις επόμενες εβδομάδες.
ν

ν

 


Translate this post