Τραγική διαπίστωση: 20 εκατομμύρια νεκροί παγκοσμίως από τα εμβόλια Covid

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Λέγεται ότι έχουν πεθάνει ήδη 20 εκατομμύρια από τα εμβόλια κατά Covid, ενώ άλλα 2 δισεκατομμύρια έχουν υποστεί βλάβες στην υγεία τους.

Πηγή: News Media

v

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ την είδηση με κάθε επιφύλαξη. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος ChemicalViolence ήδη έχουν πεθάνει παγκοσμίως από τα εμβόλια Covid 20 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ άλλα 2 δισεκατομμύρια έχουν υποστεί βλάβες στην υγεία τους. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό, στις ΗΠΑ μόνο, τα εμβόλια mRNA εξόντωσαν 20 φορές περισσότερους Αμερικανούς απ’ ότι τα ναρκωτικά και τα πυροβόλα όπλα σε ετήσια βάση.

Όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο, πρόκειται για μαζικές δολοφονίες με σκοπό να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης. Πρόκειται για χημική βία μέσω των ενέσεων που εισάγουν στο σώμα την πρωτεΐνη-ακίδα του κορονοϊού. Κάθε εβδομάδα υπάρχουν χιλιάδες θάνατοι όχι μόνο μεταξύ των ενηλίκων, αλλά μεταξύ των εφήβων, των παιδιών, των βρεφών και των εμβρύων που βρίσκονται στην κοιλιά της μητέρας τους.

Η «γρίπη Φάουτσι»

Οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονται στα εμβόλια για την λεγόμενη «γρίπη Φάουτσι». Είναι καιρός, υποστηρίζει το άρθρο, να ελεγχθούν όλα τα εμβόλια, όχι μόνο για τη γρίπη Φάουτσι, αλλά και για την εποχική γρίπη, τα εμβόλια για τον HPV, τα εμβόλια πολιομυελίτιδας και πολλά άλλα.

Τα εμβόλια της γρίπης Φάουτσι διαχέουν στο αίμα τα λεγόμενα πριόνια ή πριόνες (prious ή prions) poy αποτελούνται μόνο από πρωτεΐνες (χωρίς DNA ή RNA) και προέρχονται από th μεταμόρφωση φυσιολογικών πρωτεϊνών (PrPc) του κεντρικού νευρικού συστήματος του ανθρώπου και των ζώων.

Οι πριόνες (prions) προκαλούν καθίζηση των πρωτεϊνών στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά.

Ο εγκεφαλικός ιστός στην περιοχή που δημιουργείται η βλάβη μοιάζει σαν σφουγγάρι, γι’ αυτό και η νόσος που προκαλείται ονομάζεται σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια.

Οι πριόνες είναι πολύ μολυσματικές και όταν μεταδοθούν σε ένα υγιή οργανισμό μετατρέπουν τις φυσιολογικές πρωτεΐνες σε πριόνες.
ν

Οι πριόνες (prions) προκαλούν σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια. Πηγή: Newsweek
v

Τα εμβόλια mRNA διασπείρουν πριόνες στο αίμα που προκαλούν θανατηφόρους θρόμβους, οδηγώντας σε μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά και στο «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων». 

Όλοι αυτοί οι «ανεξήγητοι» ξαφνικοί θάνατοι που συμβαίνουν σε αθλητές, στρατιωτικούς, πιλότους, γιατρούς και άλλους απολύτως υγιείς ανθρώπους, αμέσως μετά το εμβόλιο για τη γρίπη Φάουτσι, πρέπει να εξεταστούν γι’ αυτό ακριβώς που είναι, δηλαδή αποτελέσματα της χημικής βίας μέσω των εμβολίων.
ν

Πριόνες (prions). Όπως όλες οι πρωτεΐνες, οι πριόνες αποτελούνται από μακριές αλυσίδες αμινοξέων που συνδέονται μεταξύ τους. Υπάρχουν σε δύο μορφές. Η πρώτη, η PrPc, βρίσκεται σε αφθονία στα νευρικά κύτταρα. Η ακριβής λειτουργία της είναι άγνωστη αλλά πιστεύεται ότι είναι αβλαβής. Η δεύτερη μορφή, η PrPsc, είναι αυτή που συνήθως αναφέρεται ως “prion” και είναι αυτή που προκαλεί τα προβλήματα. Μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο επειδή το σώμα δεν την αναγνωρίζει ως κάτι ξένο και δεν δημιουργεί καμία ανοσολογική απόκριση εναντίον της. Πηγή: McGill University

v

Αύξηση των θανάτων από μυοκαρδίτιδα

Σύμφωνα με την υπηρεσία NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας), τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας διπλασιάστηκαν το 2021 σε σχέση με το 2020 και τα προηγούμενα χρόνια. Όσον αφορά το 2022, μέχρι στιγμής ο αριθμός των καρδιοπαθειών εξακολουθεί να είναι υπερβολικός.

Αντίστοιχα έχουν αυξηθεί και οι θάνατοι, καθώς οι ενέσεις με την πρωτεΐνη-ακίδα του κορονοϊού σχηματίζουν θρόμβους στο αίμα των εμβολιαζομένων που, σε πολλές περιπτώσεις, οδηγούν στο θάνατο.

Τώρα, χάρη στους εμβολιασμούς, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μετατραπεί σε ωρολογιακές βόμβες υγείας που εκρήγνυνται φαινομενικά τυχαία. Και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν όλα τα περιστατικά.

Παρόμοια, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) γνωρίζουν για τις καταστροφικές συνέπειες των εμβολίων για την καρδιά εδώ και αρκετό καιρό. 

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο, υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι άνθρωποι που κάνουν εμβόλια για τη γρίπη Φάουτσι έχουν 133 φορές περισσότερες πιθανότητες από τους μη εμβολιασμένους να αναπτύξουν μυοκαρδίτιδα.

«Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός κατά Covid αυξάνει τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας κατά 13.200% ‒ πράγμα σοκαριστικό», αναφέρει η Global Research.

«Τελικά, η μυοκαρδίτιδα εξασθενεί την καρδιά, έτσι ώστε το υπόλοιπο σώμα να μην λαμβάνει αρκετό αίμα. Στη συνέχεια μπορεί να σχηματιστούν θρόμβοι στην καρδιά, οδηγώντας σε εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο. Άλλες επιπλοκές της πάθησης περιλαμβάνουν αιφνίδιο καρδιακό θάνατο».

«Δεν υπάρχει ήπια εκδοχή της μυοκαρδίτιδας. Η νόσος είναι εξαιρετικά σοβαρή λόγω του γεγονότος ότι ο καρδιακός μυς είναι ανίκανος να αναγεννηθεί. Επομένως, μόλις γίνει η ζημιά, δεν υπάρχει επαναφορά του ρολογιού».
ν

Σε ένα σύγχρονο Ολοκαύτωμα, τα εμβόλια Covid έχουν εξοντώσει 20 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως μέχρι τώρα. Image: Supplied

ν

20 εκατομμύρια άνθρωποι νεκροί παγκοσμίως

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις 20 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν πεθάνει από τους εμβολιασμούς, ενώ άλλα 2,2 δισεκατομμύρια έχουν υποστεί βλάβες στη υγεία τους από τα εμβόλια mRNA για τη γρίπη Φάουτσι – και είμαστε ακόμη στην αρχή. 

Απαιτείται ενδελεχής έρευνα για να μάθει κανείς την αλήθεια, καθώς οι κυβερνήσεις εργάζονται υπερωρίες για να κρατήσουν όλα τα σχετικά δεδομένα κρυμμένα ή τουλάχιστον μπερδεμένα. 

Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζονται τα επείγοντα περιστατικά και οι θάνατοι μετά την ένεση του εμβολίου ποικίλλει από χώρα σε χώρα και ακόμη και από δήμο σε δήμο, γεγονός που καθιστά δύσκολο να βρεθούν ακριβείς αριθμοί.

Τι γίνεται στην Ελλάδα;

Όπως αναφέρει το Pronews (11/04/2022), υπήρξε αύξηση κατά 25% των θανάτων στην Ελλάδα το πρώτο δίμηνο του 2022.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, 5.751 άτομα πέθαναν «χωρίς αιτία».

Ο τύπος ασχολείται καθημερινά με το φαινόμενο των «ξαφνικών» θανάτων, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο.

Τελικά, «όσον αφορά την έξαρση των αιφνίδιων θανάτων στη χώρα μας το 2022 είναι κάτι που θα εξακριβωθεί μετά από περίπου δύο χρόνια», λέει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

Το 2020, πριν από την επίσημη κυκλοφορία των εμβολίων υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, το ετήσιο ποσοστό των «κρουσμάτων» του κορονοϊού ήταν περίπου 70 εκατομμύρια – και λάβετε υπόψη ότι ο επίσημος ορισμός της λέξης «κρούσμα» εξακολουθεί να είναι ασαφής όπως ήταν πριν από την έναρξη της «πανδημίας».

Μετά την έναρξη της Operation Warp Speed (μια συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που ξεκίνησε από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για να διευκολύνει και να επιταχύνει την ανάπτυξη, κατασκευή και διανομή εμβολίων για την Covid-19), ο ετήσιος αριθμός των κρουσμάτων Covid αντί να μειωθεί σχεδόν πενταπλασιάστηκε – από 70 εκατομμύρια αυξήθηκε σε 330 εκατομμύρια. 

Το ετήσιο ποσοστό θνησιμότητας επίσης αυξήθηκε από 1,7 εκατομμύρια πριν τα εμβόλια σε 2,9 εκατομμύρια μετά την επιχείρηση Warp Speed.

Τα εμβόλια δεν σώζουν ζωές

Όλα αυτά δείχνουν ότι τα εμβόλια mRNA δεν σώζουν ζωές. Στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο, καθώς πολλοί περισσότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν στην εποχή των ενέσεων.

«Αντί 95% (ή 91% στις δοκιμές) μείωση των κρουσμάτων και των θανάτων, υπήρξε ΑΥΞΗΣΗ κατά 370% στο ετήσιο ποσοστό κρουσμάτων», γράφει ο Peter Halligan στο Substack.com. «Οι ετήσιοι θάνατοι επίσης αυξήθηκαν κατά 180%».

Ο Halligan εξέτασε τα δεδομένα του κυβερνητικού συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS) στις ΗΠΑ, όπου καταγράφονται το 5%-10% των πραγματικών περιστατικών, για να καταλήξει στα 20 εκατομμύρια νεκρούς και 2,2 δισεκατομμύρια παρενεργειών. 

Δεδομένου ότι το VAERS καταγράφει μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό των πραγματικών θανάτων και των παρενεργειών που σχετίζονται με το εμβόλιο, ο Halligan προέκτεινε τις πραγματικές εκτιμήσεις με τον πολλαπλασιασμό.
ν

Καπιταλισμός των εμβολίων. Οι Big Pharma είχαν κέρδη δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις πωλήσεις εμβολίων. Η BioNTech/Pfizer είχε καθαρό κέρδος 4 δισ. δολαρίων, μετά τις πωλήσεις 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Pfizer έχει ήδη παραγγελίες για εμβόλια αξίας τουλάχιστον 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Moderna καθαρό κέρδος 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μετά από πωλήσεις 18,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τέλος, η Oxford/AstraZeneca άγνωστο ποσοστό κέρδους, μετά από πωλήσεις εμβολίων ύψους 6,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2021. Πηγή: corporatewatch.org

ν

Το φρικτό μέλλον

Ο δρ David Martin του Royal College of Physicians, πιστεύει ότι μέχρι το 2028, περίπου 700 εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν πεθάνει από τα εμβόλια Covid. Από αυτά, τα 100 εκατομμύρια αφορούν τους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών, αφαιρώντας έτσι από τη χώρα περίπου το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού της.

Όπως ανέφερει η Wall Street Journal σε ανύποπτη εποχή (2009), οι δισεκατομμυριούχοι (Μπιλ Γκέιτς, Γουόρεν Μπάφετ, Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Έλι Μπροντ, Τζορτζ Σόρος, Τεντ Τέρνερ, Όπρα, Μάικλ Μπλούμπεργκ) και η ελίτ του πλούτου επιδιώκουν τη συρρίκνωση του παγκόσμιου πληθυσμού, καθώς σε μια μυστική συνάντηση συζήτησαν θέματα που περιλάμβαναν «την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και –το πλέον αμφιλεγόμενο όλων– την επιβράδυνση της αύξησης του πληθυσμού της Γης».

Οι WSJ ουσιαστικά αναμετέδιδε άρθρο των Times του Λονδίνου, με τίτλο: “Η Λέσχη των δισεκατομμυριούχων σε μια προσπάθεια περιορισμού του παγκόσμιου πληθυσμού”.

«Λαμβάνοντας το σύνθημά τους από τον Γκέιτς, οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι ο υπερπληθυσμός αποτελεί προτεραιότητα», ανέφερε το άρθρο, προσθέτοντας ότι «αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει πρόκληση για ορισμένους πολιτικούς του Τρίτου Κόσμου που πιστεύουν ότι η αντισύλληψη και η γυναικεία εκπαίδευση αποδυναμώνουν τις παραδοσιακές αξίες».

Τελικά, η πρόβλημα λύθηκε με τη συμμαχία της κυβέρνησης των ΗΠΑ (κατασκευή και διασπορά της γρίπης Φάουτσι), των υπερπλουσίων και των προπαγανδιστών των ΜΜΕ με τις Big Pharma που ανέλαβαν την εφαρμογή του σχεδίου «Τελική Λύση», δηλαδή τη μαζική δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων.
ν

 


Translate this post