Λυκ Μοντανιέ: Οι μη εμβολιασμένοι θα σώσουν την ανθρωπότητα (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί θα σώσουν την ανθρωπότητα, ανέφερε ο Νομπελίστας καθηγητής Λυκ Μοντανιέ σε ομιλία του στο Μιλάνο.

Ο Λυκ Μοντανιέ είναι Γάλλος ιολόγος, κάτοχος του βραβείου Νομπέλ Φυσιολογίας & Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV). Image: YouTube

v

ΣΕ ΛΑΟΘΆΛΑΣΣΑ στο Μιλάνο μίλησε ο καθηγητής Ιολογίας Λυκ Μοντανιέ, λέγοντας μεταξύάλλων ότι «αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου∙ αντίθετα ευνοεί άλλες μολύνσεις. Η πρωτεΐνη-ακίδα που χρησιμοποιείται στα mRNA εμβόλια είναι τοξική. Είναι δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί νεκροί! Είναι ασυγχώρητο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά».

Ακολούθησε αποθέωση. «Μοντανιέ, Μοντανιέ», ζητωκραύγαζε το πλήθος.
ν

Luc Montagnier a Milano | LINEA ITALIA Piemonte Piemonte
ν

ν

Ο καθηγητής, o οποίος είναι 89 ετών, μίλησε σε διαδήλωση-λαοθάλασσα κατά της υγειονομικής τυραννίας στο Μιλάνο μίλησε ο καθηγητής Ιολογίας, αναφερόμενος στους χιλιάδες νεκρούς και σακατεμένους από τα εμβόλια «δηλητήρια», όπως τα χαρακτήρισε.

Όχι εμβόλια σε παιδιά

«Η ιική πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε για το mRNA κι εμπεριέχεται στα εμβόλια είναι τοξική για τα κύτταρα. Είναι ένα δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί νεκροί και πολλοί νέοι αθλητές που παρουσίασαν καρδιακά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό τους! Τα εμβόλια δεν πρέπει να σκοτώνουν, αλλά να προστατεύουν. Είναι εγκληματικό να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά».

Ποιοι θα σώσουν την ανθρωπότητα

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του τόνισε ότι η σωτηρία της ανθρωπότητας και το τέλος αυτής της έκτακτης ανάγκης είναι στα χέρια των μη εμβολιασμένων. Θα είναι οι αμόλυντοι που θα σώσουν την Ανθρωπότητα.

«Πολλές χώρες έχουν ξεχάσει τις θεραπείες. Δεν υπάρχει μόνο το εμβόλιο. Υπάρχουν και τα φάρμακα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και που λειτουργούν. Τα επακόλουθα εξαρτώνται από εσάς, ειδικά τους μη εμβολιασμένους, που μια μέρα θα μπορέσουν να σώσουν την ανθρωπότητα, ενώ οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να διασωθούν στα ιατρικά κέντρα.

»Θα είναι οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ που θα σώσουν τους εμβολιασμένους και θα ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

»Κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει, εμείς θα σώσουμε τους άλλους, με Αγάπη και Ανθρωπιά».
ν


ν

Πρόσθεσε ότι πρώτα απ’ όλα η ασθένεια που προκαλείται από τον ιό SARS-CoV2 θα μπορούσε να θεραπευτεί με ένα αντιβιοτικό, επειδή είναι ο συνδυασμός ιού-βακτηρίου που προκαλεί τη σοβαρή ασθένεια και όχι απλώς ο ιός.

Τα εμβόλια, τύπου RNA, εκτός από το ότι δεν προλαμβάνουν τη μόλυνση, μπορούν να προκαλέσουν, ειδικά με επαναλαμβανόμενες δόσεις, πολύ σοβαρές βλάβες σε διάφορα όργανα, ιδιαίτερα στο κυκλοφορικό σύστημα, αλλά και νευρολογικές βλάβες.
ν


ν

«Ζητώ από όλους τους συναδέλφους μου», κατέληξε ο καθηγητής, «να σταματήσουν τον εμβολιασμό κατά τη; Covid με αυτό το είδος εμβολίου. Διακυβεύεται το μέλλον της ανθρωπότητας. Η πρωτεΐνη-ακίδα που χρησιμοποιείται για το εμβόλιο είναι δηλητήριο και επηρεάζει όργανα όπως η καρδιά, τόσο πολύ που αρρωσταίνουν πολλοί αθλητές. Το εμβόλιο γίνεται για να προστατεύει τον κόσμο, όχι για να σκοτώνει».

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο Νομπελίστας καθηγητής μίλησε στη Βουλή του Λουξεμβούργου, ενημερώνοντας τους βουλευτές για τις άσχημες συνέπειες των πειραματικών εμβολίων κατά Covid.
ν

 


Translate this post