“Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων” – Οι ξαφνικοί θάνατοι απέκτησαν όνομα (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΜΒΟΛΙΑ/COVID  | Ενημέρωση: 22/12/2022 11:36

Posted by Youmagazine Staff

 

Το «Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων» ή SADS, προσβάλλει νέους και υγιείς ενήλικες, αλλά και παιδιά, που έκαναν εμβόλιο Covid.

Οι αιφνίδιοι θάνατοι νέων και υγειών ανθρώπων κυριαρχούν στις ειδήσεις. Πηγή: News Media

v

Η “ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ”, η νέα ασθένεια της εποχής του κορονοϊού και των εμβολίων mRNA, απέκτησε και επίσημα όνομα. Ονομάζεται SADS (Sudden Adult Death Syndrome) ή Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων.

Ονομάστηκε έτσι για να συγκαλυφθεί το γεγονός ότι οι αιφνίδιοι θάνατοι οφείλονται στα εμβόλια για την Covid-19.

Ποτέ άλλοτε στα ιατρικά χρονικά της ανθρωπότητας δεν έχει παρουσιαστεί τέτοιος τεράστιος αριθμός νέων, υγιών ενηλίκων που πεθαίνουν «αιφνίδια». Οι θάνατοι είναι τόσο συχνοί που ακόμη και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν πλέον να τους αγνοήσουν. Ποτέ άλλοτε δεν έχει υπάρξει τέτοιο ρεκόρ θανάτων ανάμεσα στις δραστήριες ηλικίες, δηλαδή κάτω των 60 ετών. Δεκάδες είναι οι θάνατοι αθλητών του στίβου και ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης ενώ μιλούν για «ξαφνικούς» και «ανεξήγητους» θανάτους, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, συνοδεύουν τη σχετική είδηση με φράσεις όπως «τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται» και «η επιστήμη ελπίζει σύντομα να λύσει το μυστήριο των ξαφνικών θανάτων».

Γνωστή είναι η περίπτωση της 19χρονης δόκιμης του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που πέθανε ξαφνικά.
ν

Πέθανε ξαφνικά 19χρονη δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού | TVmax
ν

ν

Μια άλλη χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο ξαφνικός θάνατος 65χρονου γιατρού στην Κρήτη την ώρα που ράβδιζε ελιές σε χωράφι. Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ορθοπεδικούς. Το περιστατικό συνέβη Δεκέμβριο μήνα, λίγο μετά τις 08:30 το πρωί στο χωριό Βασιλική της Μεσσαράς, όταν ο γιατρός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνο τη στιγμή που ράβδιζε ελιές σε χωράφι.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο. Δυστυχώς όμως οι διασώστες, ενώ ακολούθησαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και προχώρησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ο γιατρός είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.
ν

v

Παρ’ όλα αυτά, η σχέση μεταξύ των «αιφνίδιων θανάτων» και της κυκλοφορίας των πειραματικών εμβολίων Covid-19 αμφισβητείται. Μάλλον επειδή πρόκειται για κέρδη πολλών δισεκατομμυρίων, τα πληρωμένα μέσα ενημέρωσης και οι κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας συνεχίζουν να αρνούνται ότι ευθύνονται τα εμβόλια.

Μην βρίσκοντας άλλη πιθανή αιτία γι’ αυτόν τον αριθμό ρεκόρ θανάτων μεταξύ νέων και υγιών ατόμων, τους εντάσσουν σε μια νέα κατηγορία που δημιούργησαν, η οποία φέρει το όνομα SADS: Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων.

Αλλά οι αιφνίδιοι θάνατοι χωρίς αιτία είναι πλέον τόσο συχνοί τώρα, που ακόμη και οι τυφλοί και οι χαζοί που πίστεψαν τα ψέματα των πολιτικών που δρουν ως μίσθαρνα όργανα των πολυεθνικών του φαρμάκου έχουν αρχίσει να ξυπνούν.

Δυστυχώς, όμως, πολλοί κάνουν το εμβόλιο από φόβο, έχοντας πειστεί πως αν δεν το κάνουν θα πεθάνουν.

Και φυσικά πεθαίνουν ή βλάπτουν την υγεία τους.

Οι επίσημα καταγεγραμμένοι θάνατοι από τα εμβόλια Cοvid

Από την έναρξη των εμβολιασμών μέχρι τις 30 Ιουλίου 2022 έχουν καταγραφεί από την υπηρεσία ΕΜΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή μέσα σε δύο περίπου χρόνια, 46.999 θάνατοι και 4.731.833 προβλήματα υγείας από την αντίδραση του οργανισμού στα νέου τύπου εμβόλια που εγχύουν στο αίμα των εμβολιαζόμενων την πρωτεΐνη-ακίδα του κορονοϊού, όπως τα εμβόλια της Moderna, της Pfizer-Biontech, της AstraZeneca, της Janssen και της Novavax.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, καταγράφηκαν από την κρατική υπηρεσία VAERS των Ηνωμένων Πολιτειών 29.790 θάνατοι και 1.357.940 περιπτώσεις προβλημάτων υγείας μετά τον εμβολιασμό.

ΣΥΝΟΛΟ ΘΑΝΑΤΩΝ: 76.789

ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ: 6.089.773
ν

Φωτογραφίες θανόντων από εμβόλια Covid – 4 Αυγούστου 2022. Πηγή: Health Impact News

ν

Φόβος: το μεγάλο όπλο των προπαγανδιστών

Και ενώ με τα παραδοσιακά εμβόλια εμβολιάζεσαι μια φορά, η αναποτελεσματικότητα των mRNA εμβολίων φαίνεται από το γεγονός ότι πρέπει να τρυπιέσαι συνέχεια κάθε λίγους μήνες.

Δυστυχώς, ενώ οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι γίνονται πειραματόζωα, δέχονται να εμβολιαστούν γιατί υποκύπτουν στον φόβο που έντεχνα οι προπαγανδιστές των ΜΜΕ τους έχουν εμφυσήσει.

Ο φόβος είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
ν

Φωτογραφίες θανόντων από εμβόλια Covid – 6 Σεπτεμβρίου 2022. Πηγή: Health Impact News

ν

Από 13 ετών!

Μακρύς είναι ο κατάλογος αθλητών που πέθαναν «ξαφνικά» ή αρρώστησαν βαριά αφότου εμβολιάστηκαν πλήρως!

O γερμανικός τύπος παρουσιάζει μια μακροσκελή λίστα 75 αθλητών που πέθαναν «ξαφνικά» ή έπαθαν ανακοπή στους 5 τελευταίους μήνες κι ενώ είχαν εμβολιαστεί. Ο νεότερος αθλητής ήταν ένας 13χρονος υπάρχουν όμως και 16χρονοι και άλλοι ανήλικοι στη λίστα. Συνολικά και εκ του προχείρου καταγράφονται 80 περιστατικά θανάτου αθλητών από ανακοπή καρδιάς ή μυοκαρδίτιδα.

Ελλάδα: οι εμβολιασμοί συνεχίζονται μέχρι τελικής πτώσης

Στην Ελλάδα, παρά τους χιλιάδες νέους θανάτους που προκάλεσε την τελευταία διετία με το εξαναγκαστικό εμβολιαστικό της πρόγραμμα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει την εθνοκτόνο πολιτική της.

Μόνο τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2022, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο αριθμός των θανάτων στη χώρα παρουσίασε αύξηση κατά 13,55% ή κατά 6.199 θανάτους.

Παρ’ όλα αυτά, όπως ανέφεραν στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 τα συστημικά ΜΜΕ με πηχυαίους τίτλους:

«Κορωνοϊός: Επισπεύδεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα με τα επικαιροποιημένα εμβόλια – Έκτακτη ενημέρωση τη Δευτέρα 12/9/22»

Και υπότιτλο:

Η Ελλάδα παρέλαβε ήδη 400.000 εμβόλια της Pfizer μέσω του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης – Επισπεύδεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα

Η είδηση αναλυτικά:

«Επισπεύδεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας μας με τα επικαιροποιημένα εμβόλια που περιέχουν και την παραλλαγή Omicron. Σύμφωνα με πληροφορίες,
η Ελλάδα παρέλαβε ήδη 400.000 εμβολια της Pfizer μέσω του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης και δρομολογεί την έναρξη των ενισχυτικών εμβολιασμών.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας έκτακτη ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιαστικής κάλυψης έναντι της νόσου COVID-19 από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους».

Και το κερασάκι στην τούρτα:

«Το πρόσφατο επιδημικό κύμα κορωνοϊού υποχωρεί πια σταθερά στην επικράτεια, αφήνοντας πια πίσω του ολοένα λιγότερους μολυσμένους, νοσήσαντες και νεκρούς λόγω της λοίμωξης covid-19. Ωστόσο, η γνώση και η εμπειρία από τις προηγούμενες επιδημικές εξάρσεις δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό στους αρμόδιους όπως και στους πολίτες»…

Αυτοί που θα τρέξουν να εμβολιαστούν είναι οι αυριανοί νεκροί.
ν

Young, fit and dying | GBNews
ν

ν

 


Translate this post