Η πανδημία του κορονοϊού έγινε για να σωθούν από τη χρεοκοπία οι αμερικανικές τράπεζες

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός, Οικονομία

COVID/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Προκάλεσαν τεχνητά την «πανδημία» του κορονοϊού για να σωθούν οι αμερικανικές τράπεζες, που ήταν χρεωμένες 4,5 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Τζερόμ Πάουελ, πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ εκτυπώνοντας πληθωριστικό χρήμα. Image: Supplied

v

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Μια παγκόσμια απάτη με 5,5 εκατομμύρια νεκρούς, για να σωθούν οι αμερικανικές τράπεζες που το 2019 είχαν χρέη 4,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, Αυτό αποκάλυψε η Παμ Μάρτενς (Pam Martens), η οποία εργάστηκε στη Wall Street για 21 χρόνια και ήταν ακτιβίστρια κατά της αυξανόμενης διαφθοράς.

Η Παμ Μάρτενς μαζί και ο Ρας Μάρτενς του Wall Street on Parade, αναφέρουν ότι υπήρχε κίνδυνος το τέταρτο τρίμηνο του 2019 να καταρρεύσουν οι αμερικανικές τράπεζες.

Δείτε εδώ το πλήρες άρθρο.

Τότε ο Τζερόμ Πάουελ, πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, για να σώσει τις τράπεζες αποφάσισε μαζί με τη γνωστή συμμορία των παγκοσμιοποιητών (Μπιλ Γκέις, Άντονι Φαούτσι, Τέντρος Γκεμπρεγέσους του ΠΟΥ, Κλάους Σβαμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του βιβλίου “Great Reset” κ.ά.) να προκαλέσουν την «πανδημία» του κορονοϊού, που υποδούλωσε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα θύματα της «πανδημίας» του κορονοϊού ανέρχονται σήμερα σε περίπου 5,5 εκατομμύρια νεκρούς και 300 εκατομμύρια μολυσμένους.

Όπως στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Στην Ελλάδα υπήρξε κυριολεκτικά σφαγή. Η χώρα μας είχε 4.838 νεκρούς από Covid το 2020, και 20.708 νεκρούς από Covid στο τέλος του 2021.

Κάνοντας μια απλή αφαίρεση βλέπουμε ότι το 2021, χρονιά μαζικού εμβολιασμού, πέθαναν από Covid 15.870 άτομα. Ερευνητές υποστηρίζουν ότι από αυτούς τους θανάτους οι 12.000 οφείλονται στα εμβόλια.

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των νεκρών το 2021 είναι ίδιος με τον αριθμό των νεκρών που είχε σε ένα έτος η Ελλάδα κατά την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (1941 – 1944).
ν

Το διάγραμμα αυτό δείχνει το δυσθεώρητο τραπεζικό χρέος των μεγάλων τραπεζών της Νέας Υόρκης το 2019 συγκριτικά με την οικονομική κρίση του 2008. Image: Supplied
ν

Όπως αποκαλύπτουν οι Μάρτενς, οι μεγαλύτερες τράπεζες της Νέας Υόρκης αντιμετώπιζαν κατάρρευση χειρότερη από αυτή του 2008. Για να σωθούν, αλλά και για να μην αποκαλυφθεί η τραγική θέση στην οποία βρίσκονταν έπρεπε η προσοχή ακόμη και των ειδικών να στραφεί σε κάτι άλλο.

Αυτό το «κάτι άλλο» ήταν η πανδημία του κορονοϊού, η οποία, μεταξύ άλλων, επέτρεψε την εκτύπωση νέου πληθωριστικού χρήματος χωρίς αντίκρισμα, για να σωθούν δήθεν οι μικρές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι!

Εγκληματικές οργανώσεις

Με το που κηρύχθηκε η «πανδημία», σαν να υπάκουσαν σε ένα αόρατο κάλεσμα, εκείνοι που έχουν μέσα τους το κακό, συγκρότησαν σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου εγκληματικές οργανώσεις – πολιτικοί και κυβερνήτες συνασπίστηκαν με αργυρώνητους δημοσιογράφους των συστημικών ΜΜΕ, επίορκους γιατρούς και επίορκους λειτουργούς της δικαιοσύνης, και άρχισαν να εξολοθρεύουν κόσμο, για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να τους πείσουν να καθίσουν φρόνημα μέσα στα σπίτια τους και κατόπιν να εμβολιαστούν με τα πειραματικά σκευάσματα που επίσης σκοτώνουν κόσμο.

Αυτό ήταν το περίφημο Great Reset – η Μεγάλη Επανεκκίνηση.
ν


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι νεκροί από εμβόλια Covid στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2021


ν
Κανείς δεν γνωρίζει πού θα καταλήξει αυτή η μορφή οικονομικής, πολιτικής και υγειονομικής τυραννίας.

Αυτό που πρέπει να κάνει ένας λαός είναι να σταματήσει να είναι διχασμένος και να υπερβεί διαχωρισμούς όπως «εμβολιασμένος», «ανεμβολίαστος», «Αριστερός» και «Δεξιός» και ενωμένος να αντιμετωπίσει το διεφθαρμένο πολιτικό, δημοσιογραφικό, ιατρικό και νομικό σύστημα.

Δικαστικές διώξεις

Το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι παντού στον κόσμο έχουν αρχίσει και κατατίθενται μηνύσεις εναντίον αυτών των εγκληματικών οργανώσεων, όπως για παράδειγμα αυτή που κατέθεσαν νομικοί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) της Χάγης εναντίον του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον και μελών της κυβέρνησής του, καθώς και εναντίον του Ιδρύματος Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς, του Αλβέρτου Μπουρλά, CEO της Pfizer, του Κλάους Σβαμπ, προέδρου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και άλλων καθαρμάτων, οι οποίοι κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η μήνυση κατατέθηκε εκ μέρους του βρετανικού λαού και υποστηρίζεται από τον πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer, δρα Michael Yeadon, και άλλες προσωπικότητες. Τη μήνυση μπορείτε να τη δείτε και να την κατεβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
ν

 


Translate this post