Ο Ουγούρ Σαχίν, ο CEO της BioNTech, εξηγεί γιατί δεν εμβολιάστηκε με το Pfizer

Κατηγορία Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Ουγούρ Σαχίν, ο CEO της BioNTech που παράγει το εμβόλιο της Pfizer, εξηγεί γιατί δεν εμβολιάστηκε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ε, όχι να εμβολιαστούμε κι εμείς! Image: Supplied

v

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ουγούρ Σαχίν, ο τουρκικής καταγωγής Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech, που παράγει το εμβόλιο της Pfizer, και συνέταιρος του Μπιλ Γκέιτς, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ούτε ο ίδιος ούτε η οικογένειά του έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Ένα βίντεο του Σαχίν, του καθηγητή ανοσολογίας και ογκολογίας που βοήθησε στην ανάπτυξη του εμβολίου Pfizer/BioNTech, έγινε πρόσφατα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο Σαχίν αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει το διαβόητο εμβόλιο κατά του κοροναϊού.
ν

ν

Σε μια συνέντευξη που διεξήχθη στα αγγλικά και μεταδόθηκε από το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι DW, ο ρεπόρτερ αναρωτιέται εάν ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech «θα επιτρέψει προσωπικές ερωτήσεις», προτού ρωτήσει: «Έχω ακούσει ότι εσείς οι ίδιος δεν έχετε κάνει ακόμη το εμβόλιο. Γιατί άραγε;»

Ο πονηρός Τούρκος απαντά ότι «νομικά δεν επιτρέπεται να κάνει το εμβόλιο αυτή τη στιγμή», επειδή υπάρχει λίστα προτεραιότητας. «Είναι πιο σημαντικό για εμάς να εμβολιαστούν οι συνάδελφοί μας και οι συνεργάτες μας», λέει, προσθέτοντας, «Αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι δεν μας επετράπη να συμμετάσχουμε στις κλινικές δοκιμές».

Με άλλα λόγια, ο Σαχίν παραχώρησε τη θέση του σε άλλους, ώστε να εμβολιαστούν αυτοί πρώτοι και να σωθούν, προσφέροντας τον εαυτό του θυσία στον βωμό της επιστήμης!

Κάτι ανάλογο έκαναν οι λοιμωξιολόγοι της κρατικής επιτροπής, που σκέπτονται πριν από μας για εμάς, που εξαίρεσαν τους εαυτούς τους από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών στο σχετικό νομοσχέδιο.

Σκέφτηκαν: «Αν εμείς πάθουμε κάτι από τις παρενέργειες του εμβολίου, ποιος θα κατευθύνει το κοπάδι προς το γκρεμνό;»

Επειδή η δήλωσή του έγινε δεκτή με χλευασμούς, ο Σαχίν αντέδρασε και με ανάρτησή του στο LinkedIn ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του έχουν κάνει από τον Ιανουάριο του 2021 όλες τις δόσεις του εμβολίου, ακόμη και την αναμνηστική δόση, προτρέποντας όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να σπεύσουν να το κάνουν, διαφορετικά τα ψωμιά τους είναι λίγα.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από φωτογραφία που τον δείχνει να έχει σηκώσει το μανίκι, και άλλες που δείχνουν πόσο σκληρά δουλεύει για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

Βρήκε μάλιστα στην ευκαιρία να ανακοινώσει ότι η εταιρεία του παρασκευάζει ένα νέο εμβόλιο για την μετάλλαξη Όμικρον, ανεξάρτητα αν αυτό θα χρειαστεί ή όχι.

Τόσο φιλάνθρωπος είναι!

Παρά τις διαψεύσεις, το βίντεο της συνέντευξής του στο Twitter εξακολουθεί να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οι λαοί αφυπνίζονται και τα σχέδια των κυβερνήσεων και των Big Pharma δεν θα περάσουν.
v

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ! Στους δρόμους κατά της υποχρεωτικότητας – Βόμβα επιστήμονα | Rantar
v

v

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τη χθεσινή διαδήλωση χιλιάδων Αυστραλών στη Μελβούρνη κατά της υποχρεωτικότητας.
ν

Melbourne Protest 12.12.2021 – Hey Dan, we are not going to stop! | My name is Moxy
ν

ν

 


Translate this post