Reiner Fuellmich: 500.000 νεκροί στις ΗΠΑ από τα εμβόλια Covid (vid)

Κατηγορία Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

v

Ο γνωστός νομικός δρ Reiner Fuellmich καταγγέλει ότι χονδρικά 500.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ πέθαναν αφότου έκαναν ένα εμβόλιο κατά Covid-19.

Ο νομικός δρ Reiner Fuellmich καταγγέλει. Πηγή: YouTube

ν

Ο ΕΓΚΡΙΤΟΣ νομικός δρ Reiner Fuellmich καταγγέλει σε συνέντευξη στον Mike Adams (18/8/21): «Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν μετά από ένα εμβόλιο Covid παραποιήθηκε. Μας είπαν ψέματα για τον αριθμό των νεκρών. Χονδρικά 500.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ πέθαναν αφότου έκαναν ένα εμβόλιο για Covid-19».

Δηλαδή, όπως καταγγέλλει ο δρ Fuellmich, μιλάμε για μισό εκατομμύριο μετεμβολιακούς θανάτους μόνο στις ΗΠΑ! Καθαρή γενοκτονία! Την ίδια ώρα ο αναγνωρισμένος νομικός καταγγέλλει παραποίηση των στοιχείων από το VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) και συγκάλυψη. Αν έχουν έτσι τα πράγματα, τότε πρόκειται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Αλλά το πιο σοβαρό είναι ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένη καταγγελία. Ο Γάλλος καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne καταγγέλλει επίσης σε βίντεο το ίδιο πράγμα, ότι τα εμβόλια σκοτώνουν και ότι τα επίσημα στοιχεία που δίνονται είναι αλλοιωμένα:

«Σκοτώνουν με εμβόλια δεκάδες χιλιάδες σε καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας. Τα επίσημα στοιχεία για παρενέργειες, θανάτους κ.ά.. από τα εμβόλια είναι ψευδή και γελοία. Μόνο το 10% αυτών καταγράφονται μέσα στα εμβολιαστικά κέντρα. Όλοι οι γιατροί βρίσκονται υπό διαρκή τρομοκρατία από τους ανωτέρους τους, ώστε να μην καταγράφουν τα εγκεφαλικά, τις θρομβώσεις, τα εμφράγματα και τις λοιπές παρενέργειες που παρουσιάζονται».
v


v

Αυτό σημαίνει όλα τα συμπεράσματα που προβάλλουν οι «ειδικοί» για ισοζύγιο κινδύνου-οφέλους είναι έωλα και όλη η «ενημέρωση» είναι αποπροσανατολιστική και καθοδηγούμενη.

Είναι η πρώτη φορά που η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με μια πιθανή εξαφάνισή της από μέλη της ίδιας οικογένειας, δηλαδή από άλλους ανθρώπους υποτίθεται μορφωμένους και πολιτισμένους, χωρίς να έχει κηρυχτεί κάποιος πόλεμος.

Το όλο ζήτημα, επειδή είναι θέμα δημόσιας υγείας είναι πολύ σοβαρό, παρ’ όλο που δεν έχει γίνει από όλους τους ανθρώπους. Όμως τα πρόσωπα που διατυπώνουν τις καταγγελίες είναι υπεύθυνα και τα καταγγελλόμενα εξαιρετικά απειλητικά για τις ζωές μας για να περάσουν απαρατήρητα και να μην προβληματίσουν τον πολίτη..

Είναι ποτέ δυνατόν να προχωρούν σε υποχρεωτικότητα και μάλιστα σε παιδιά ηλικίας 12 ετών, όταν υπάρχουν τέτοιες σοβαρές καταγγελίες από ιθύνοντες αυτού του βεληνεκούς και εγνωσμένης υπευθυνότητας;
ν


 ν

 


Translate this post