Εάλω η χώρα: Εικόνες βιβλικής καταστροφής από έναν εγκληματία πρωθυπουργό (vid)

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 8/8/2021, 01:37

Posted by Youmagazine Staff

 

Για πέμπτη συνεχόμενη νύχτα καίγεται η Ελλάδα. Η χώρα στο έλεος των εμπρηστών. Πύρινος εφιάλτης σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο.

Καίγονται Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη και Μαλακάσα. Η φωτιά στην Εύβοια έφτασε έως τα Βασιλικά. Μεγάλες εστίες πυρός σε Λακωνία και Μεσσηνία.

Έτσι αντιλαμβάνεται ο Μητσοτάκης την «πράσινη ανάπτυξη» Καίγοντας οτιδήποτε πράσινο έχει απομείνει. Πηγή: YouTube

ν

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Αυτό συνάγεται από ειδικούς ερευνητές που προσπαθούν να εξηγήσουν την καταστροφή που συμβαίνει στη χώρα με φωτιές που προκαλούνται από «μυστηριώδεις» λάμψεις με κρότους σαν να πέφτουν βόμβες.

Σύμφωνα με το Reuters έχουν ξεσπάσει 154 πυρκαγιές, σε μια από τις χειρότερες οικολογικές καταστροφές που γνώρισε η χώρα τα τελευταία 38 χρόνια.

Αυτές οι 154 πυρκαγιές δεν μπήκαν μόνες τους, ούτε τις έβαλε η κλιματική αλλαγή. Τις έβαλαν ανθρώπινα χέρια, για να εξυπηρετήσουν σκοπούς φίλων της κυβέρνησης.

Για παράδειγμα, στην περιοχή της Λακωνίας, φωτιές που άναψαν ξαφνικά από το πουθενά, αφανίζουν μεγάλες εκτάσεις αγροτικών καλλιεργειών με ελαιόδεντρα και οπωροκηπευτικά.

Συγκεκριμένα έχει καταστραφεί μια ολόκληρη πεδιάδα, η πεδιάδα της λακωνικής γης, αποδεκατίζοντας πορτοκαλεώνες και λοιπές αγροτοκαλλιέργειες.

Η στέρηση πόρων και μέσων διαβίωσης μαζί με την καταστροφή εκατοντάδων κατοικιών και επιχειρήσεων προκαλεί αφενός οξύ οικονομικό πρόβλημα, αφετέρου πρόβλημα εσωτερικής μετανάστευσης από ανθρώπους που ξεριζώθηκαν, που είδαν να καίγεται από την αδιαφορία του κράτους το βιος και η περιουσία τους, που κατάντησαν πρόσφυγες, που δεν έχουν πού να μείνουν.

Η Λακωνία είναι ένα παράδειγμα εγκατάλειψης, Η Εύβοια είναι ένα άλλο. Αν και ο Έλληνας πολίτης φορολογείται, η απουσία του κράτους είναι εκκωφαντική.
ν

Σπίτι έχει πιάσει φωτιά στην Κήρινθο κοντά στην Λίμνη Ευβοίας, Η τεράστια πυρκαγιά στη βόρεια Εύβοια παραμένει ανεξέλεγκτη, λόγω της απουσίας αντιπυρικού σχεδιασμού, της ανεπάρκειας πυροσβεστικών μέσων και της ολιγωρίας της πολιτείας. Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παναγιώτης Κούρος
ν

Επιχειρήσεις και περιουσίες έγιναν παρανάλωμα του πυρός. Παντού η πολιτεία απούσα, Πηγή: YouTube

ν

Ακατάλληλη ηγεσία

Ουσιαστικά πρόκειται για μια κυβέρνηση που είναι ανίκανη να προστατεύσει τη χώρα. Πολλά και μεγάλα λόγια κι από πράξεις τίποτα.

Δείτε ποιοι είναι οι επικεφαλείς που είναι υπεύθυνοι και ηγούνται της «προσπάθειας» να σβήσουν τις φωτιές.

Ο ένας είναι ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους 103 θανάτους στο Μάτι το 2018, καθώς τότε ήταν αρχηγός της ΕΜΑΚ.

Ο άλλος είναι ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, ο οποίος αποπέμφθηκε λίγες μέρες μετά το ξέσπασμα της φονικής φωτιάς στο Μάτι, για τους χειρισμούς του στην κρίση.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσουβάλας υπήρξε αρχηγός της ΕΛΑΣ από τις 16/02/2016 έως την 05/08/2018, δηλαδή ήταν ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας όταν ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι με την εκατόμβη των νεκρών.

Η ανικανότητα της Πολιτικής Προστασίας φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν 72 αεροσκάφη πυρόσβεσης, είναι ζήτημα αν βρίσκονται σε λειτουργία και μπορούν να πετάξουν 15-20 από αυτά.

Σε όλες τις καιόμενες περιοχές, οι κάτοικοι έμειναν –και εξακολουθούν να μένουν– μόνοι και αβοήθητοι,
ν

Φωτιά κατατρώει δέντρα, ενώ πλησιάζει απειλητικά το χωριό Ζωοδόχος Πηγή στην Εύβοια. Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021. Η τεράστια πυρκαγιά στη βόρεια Εύβοια παραμένει ανεξέλεγκτη. Φώτο:ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παναγιώτης Κούρος
ν

Πυροσβέστες και πολίτες παρακολουθούν με δέος την εξάπλωση της φωτιάς. Πηγή: YouTube

ν

Οι Μυστικές Υπηρεσίες γνώριζαν…

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν τουλάχιστον ένα μήνα πριν το σχέδιο εμπρησμού της χώρας.

Όπως φαίνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πήρε στα σοβαρά την προειδοποίηση των μυστικών υπηρεσιών ότι θα καεί η χώρα.

Στην καλύτερη περίπτωση, ο Μητσοτάκης είναι ένα άβουλο παιδάκι που παίρνει εντολές από τη Γερμανική Καγκελαρία. Από τότε που ανέβηκε στην εξουσία, έχει συμφωνήσει –έναντι των δανείων που παίρνει η χώρα– να αγοράσει από τους Γερμανούς ανεμογεννήτριες της κακιάς ώρας. Οι ανεμογεννήτριες θα μπουν σε Αιολικά Πάρκα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν δέντρα.
ν

Σκαπτικό μηχάνημα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε περιοχή των Μοιρών στο Ηράκλειο Κρήτης. Φωτο:ΑΠΕ-ΜΠΕ / Νίκος Χαλκιαδάκης
ν

Ανήμποροι πολίτες εγκαταλείπουν τις εστίες τους για να σωθούν. Το κράτος ανύπαρκτο, όπως πάντα. Πηγή: YouTube
ν

Αιολικά Πάρκα και Ανεμογεννήτριες

Γι’ αυτό και στα τέλη Μαΐου κάηκαν 50.000 στρέμματα στην Κορινθία, επειδή εκεί έχει σχεδιαστεί να γίνει Αιολικό Πάρκο. Το ίδιο συνέβη πριν από μια ημέρα στη Ζήρια, στο νομό Αχαΐας.

Όσο για το σχέδιο εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην Εύβοια, αυτό είναι παλιό. Υποτίθεται ότι ήταν fake news, όμως –όλως περιέργως– πριν από 20 ημέρες αναρτήθηκε στη Διαύγεια απόφαση για εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, εκεί δηλαδή όπου τώρα καίγονται δάση και σπίτια, σε μια ατμόσφαιρα Κόλασης.

Διαβολική σύμπτωση!

Αυτό αναφέρουν τα ΜΜΕ της Εύβοιας και συγκεκριμένα το eviathema.gr.

Ο παραπάνω Δήμος, από τις 4 Αυγούστου. βρίσκεται στο έλεος των εμπρηστών, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ, με τον Δήμαρχο να εκλιπαρεί την πολιτεία για άμεση ενίσχυση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω της ελληνικής πολιτείας…
ν

Αγωνιώδεις προσπάθειες από τους κατοίκους των Βασιλικών στην Εύβοια | Star Κεντρικής Ελλάδας
ν

ν

Μεθοδευμένο σχέδιο εμπρησμού

Υπάρχει καταγγελία ότι στην Βαρυμπόμπη (06/08/21) είδαν κάποιους άνδρες ντυμένους αστυνομικούς να βάζουν φωτιά.

Η παράλυση του κράτους και των υποτιθέμενων «θεσμών» του είναι πλήρης και ολοκληρωτική. Καμία δικαστική αρχή και καμία Εισαγγελία δεν ενδιαφέρεται να διατάξει έρευνα για όσα τραγικά συμβαίνουν στη δύστυχη αυτή χώρα.

Από την πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους βουλευτές και το δικαστικό σώμα, όλοι ενδιαφέρονται για το πώς θα παίρνουν τον μισθό τους και πώς θα γίνουν ακόμη πιο πλούσιοι, εκμεταλλευόμενοι τα αποκαΐδια της χώρας.

Δεν υπάρχει αγάπη για την πατρίδα, δεν υπάρχει εθνική συνείδηση, δεν υπάρχει καν ανθρώπινη συνείδηση σε όλους αυτούς.

Αν ήταν ζώα, πιθανόν να ενδιαφέρονταν περισσότερο για τη χώρα, το περιβάλλον και το μέλλον των παιδιών τους.

Όπως και να ’χει, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει ζωή πάνω από δύο με τρεις μήνας ακόμη.

Όχι βέβαια ότι με την πτώση της θα αλλάξουν ριζικά τα πράγματα.

Δυστυχώς, η διαφθορά και η ανηθικότητα κατατρώει σαν καρκίνος τα σωθικά ολόκληρου του ελληνικού λαού και όχι μόνο των ηγετών του,
ν

Ένα πυροσβεστικό όχημα απέναντι στο πύρινο μέτωπο. Η αδιαφορία και η εγκατάλειψη σε όλο της το θλιβερό «μεγαλείο». Φώτο:ΑΠΕ-ΜΠΕ
ν

Μια διαφορετική εικόνα. Η Ακρόπολη τυλιγμένη στους καπνούς. Πηγή: YouTube

ν

Καίμε ό,τι πράσινο έχει απομείνει,
χάριν της πράσινης ανάπτυξης

Όλα γίνονται για τους ξένους δανειστές που δυναστεύουν τη χώρα, για την ελληνική πλουτοκρατία και για όλα εκείνα τα άπληστα σκύβαλα που περιμένουν κάποιο ψίχουλο να πέσει από το τραπέζι των ισχυρών για να το αρπάξουν.

Για παράδειγμα, γνωστοί μεγαλοκαρχαρίες περιμένουν να καταπιούν την «ψαριά» της (δήθεν) πράσινης ανάπτυξης και πράσινης ενέργειας.

Ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα, Έλληνες πολιτικοί και Έλληνες επιχειρηματίες, καταστρέφουν τη χώρα για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Καίνε ό,τι πράσινο έχει απομείνει για χάρη… της πράσινης ανάπτυξης!

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, στις 22 Ιουλίου υπεγράφη κυβερνητική απόφαση για τη δημιουργία Αιολικών Πάρκων στην Εύβοια, τα οποία δίνονταν σε μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα της χώρας, όπως ο κ Περιστέρης και ο κ. Μυτιληναίος, ονόματα γνωστά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Ο κ. Γ Περιστέρης, του ομίλου ΓΕΚ Τέρνα, φιλοδοξεί να κάνει την Ελλάδα «κόμβο πράσινης ενέργειας και αποθήκευσης».

Η δε εταιρεία Mytilineos ανακοίνωσε (17/02/2021) συμφωνία με τη ΔΕΗ για 20 φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 1,48 GW, ιδιοκτησίας της Egnatia Group.

Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;
ν

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει αποδυναμωθεί επίτηδες για να μην μπορέσει να σβήσει ούτε μια φωτιά. Φώτο:ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παναγιώτης Κούρος
ν

Η οικολογική καταστροφή είναι ασύλληπτη  Η χώρα θα κάνει δεκαετίες για να επουλώσει τις πληγές της. Πηγή: YouTube
ν

 


Translate this post