Εισηγούνται στον Μητσοτάκη την επιβολή δικτατορίας (vid)

Κατηγορία Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Για να καλύψει την ανικανότητά του, ο Μητσοτάκης εξετάζει την εισήγηση των συμβούλων του να αναστείλει ορισμένα άρθρα του Συντάγματος.

Οι πυρκαγιές έδειξαν πόσο ανίκανοι είναι ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του. Πηγή: YouTube

ν

ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ το ρεπορτάζ ιστορικής εφημερίδας πως υπάρχουν εισηγήσεις στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από στενούς του συνεργάτες για κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας και αναστολή άρθρων του Συντάγματος! 

Με λίγα λόγια επιστροφή του lockdown αλλά για άλλους λόγους. Πριν ήταν ο δήθεν κορονοϊός τώρα θα είναι οι πυρκαγιές. 

Την αποκάλυψη κάνει το σημερινό φύλο της εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ” σε άρθρο της με τίτλο: «Σε αχαρτογράφητα ύδατα η Ελλάς».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Διπλό σοκ: Το βαρύ κόστος για την οικονομία από την κρατική αρωγή στις πληγείσες περιοχές και η επιβάρυνση του δημόσιου χρέους με νέο δανεισμό. Η πιθανή κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας με αναστολή άρθρων του Συντάγματος, όπως εισηγούνται αξιωματούχοι του Μαξίμου στον πρωθυπουργό».
ν

ν

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι ότι ταυτόχρονα μια «σκιά παρακράτους» έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ έκαναν την εμφάνισή τους από φιλοκυβερνητικά μέσα «περίεργα» fake news που έκαναν λόγο για «επιθέσεις αγνώστων» σε πυροσβέστες, και τα οποία μάλιστα παρ’ όλο που διαψεύσθηκαν, αναπαράχθηκαν από στελέχη της κυβέρνησης. 

Μάλιστα τελικά αποδείχθηκε πως όχι μόνο δεν υπήρξε προπηλακισμός των πυροσβεστών από τους πολίτες, αλλά αντίθετα η κυβέρνηση κινητοποίησε τα ΜΑΤ εναντίον εθελοντών πυροσβεστών και υδροφόρων και τους απέτρεψε να πάνε στη Βαρυμπόμπη και να σβήσουν τη φωτιά, όπως απέδειξε βίντεο του pronews.
ν

ν

Την ίδια στιγμή ανακαλύπτονται εμπρηστές και εμπρηστικοί μηχανισμοί σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ είναι προφανές ότι όσοι ήθελαν να κάνουν τη ζημιά την έχουν κάνει ήδη και βρίσκονται τώρα πολύ μακριά από τα μέτωπα.

Τέλος, δημοσιογράφοι πρώην κυβερνητικού και τώρα αντιπολιτευόμενου τηλεοπτικού σταθμού ξυλοκοπούνται αγρίως, από αγνώστους μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Στον ίδιο σταθμό πριν λίγες ημέρες είχε πέσει ξαφνικό «μαύρο». 

Είναι φανερό πως γίνεται προσπάθεια δημιουργίας κλίματος πόλωσης και αποσταθεροποίησης, αλλά το πιο ανησυχητικό, κλίματος απειλής και ασύμμετρης επίθεσης. 

Ο Μητσοτάκης έχει τη δικτατορία στο αίμα του, η δε αποκαλούμενη «πρόεδρος της Δημοκρατίας» είναι μαριονέτα του.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εποχής, το «στρατόπεδο Μητσοτάκη» το 2008 στις μεγάλες ταραχές της Αθήνας είχε εισηγηθεί στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να βγάλει τον στρατό στους δρόμους, κάτι που ο τότε πρωθυπουργός απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη. 
ν

 


Translate this post