2023: Το έτος του Υδάτινου Λαγού – Προβλέψεις

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Κινεζική Αστρολογία: Δείτε τι θα μας φέρει το 2023, η χρονιά του Υδάτινου Λαγού – μια χρονιά διαφορετική από τις τρεις τελευταίες.

Image: Supplied

v

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ήταν αρκετά δύσκολα για όλους. Ωστόσο, το 2023 υπόσχεται να είναι διαφορετικό, καθώς στο κινέζικο ημερολόγιο είναι η χρονιά του Υδάτινου Λαγού – μια χρονιά που έχει να συμβεί από το 1963.

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει στις 22 Ιανουαρίου 2023 και θα διαρκέσει έως τις 9 Φεβρουαρίου 2024.

Η κινέζικη αστρολογία ακολουθεί έναν δωδεκαετή κύκλο με κάθε ζώδια να διαρκεί ένα έτος. Κάθε ζώδιο διαιρείται σε πέντε στοιχεία (μέταλλο, ξύλο, φωτιά, γη και νερό), δημιουργώντας έτσι έναν κύκλο 60 ετών.

Η επίδραση των στοιχείων

• Το ξύλο τροφοδοτεί τη φωτιά

• Η φωτιά τροφοδοτεί τη γη

• Η γη τροφοδοτεί το μέταλλο

• Το μέταλλο τροφοδοτεί το νερό

• Το νερό τροφοδοτεί το ξύλο

• Το ξύλο ελέγχει τη γη

• Η γη ελέγχει το νερό

• Το νερό ελέγχει τη φωτιά

• Η φωτιά ελέγχει το μέταλλο

• Το μέταλλο ελέγχει το ξύλο
ν

ν

Τα 12 ζώδια είναι: ποντικός, βόδι, τίγρη, λαγός (ή γάτα), δράκος, φίδι, άλογο, πρόβατο (ή κατσίκα), πίθηκος, πετεινός, σκύλος και χοίρος.

Τα ζώα επιλέχθηκαν μετά από έναν αγώνα που έγινε μέχρι το παλάτι. Στη διαδρομή έπρεπε να διασχίσουν ένα ποτάμι, Πρώτο έφτασε το Βόδι, κουβαλώντας στην πλάτη του τον Ποντικό, που του ζήτησε να τον μεταφέρει για να μην πνιγεί. Μόλις όμως έφτασαν κοντά στην όχθη, ο πονηρός Ποντικός ξεγέλασε το εύπιστο Βόδι και πήδηξε πρώτος στην ξηρά. Ο Λαγός τερμάτισε τέταρτος, καθώς τον έσωσε από πνιγμό ο Δράκος που τον έβαλε πάνω σε έναν περαστικό κορμό δέντρου.
ν

ν

Τι θα φέρει το έτος του Υδάτινου Λαγού

Οι χρονιές του Λαγού δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και ευνοούν τις συνεργασίες, και ευνοούν όσους ακολουθούν το αληθινό τους μονοπάτι. Αν και ο Λαγός δεν είναι το πιο δυνατό ζώο, η γοητεία και η ταχύτητά του προσελκύουν χρήματα, γονιμότητα, εραστές και επιτυχία.

Επιπλέον, το στοιχείο του Νερού θα ενισχύσει τις ψυχικές μας ικανότητες, τη διπλωματία και τις διαπραγματευτικές μας ικανότητες στις συναλλαγές. Να περιμένετε σημαντικές αλλαγές στη διεθνή πολιτική σκηνή, καθώς θα έρθει στο προσκήνιο ένα νέο κύμα ηγετών. Η απάντηση στον πόλεμο δεν είναι η ειρήνη, αλλά η δημιουργικότητα.

Τι συνέβη στα προηγούμενα χρόνια του Λαγού

Το 1903, έτος υδάτινου Λαγού, είχαμε την πρώτη επιτυχημένη πτήση με κινητήρα από τους αδελφούς Ράιτ. Το 1963, 250.000 άνθρωποι διαδήλωσαν για τα πολιτικά δικαιώματα στις ΗΠΑ, δολοφονήθηκε ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντυ και ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ έδωσε την περίφημη ομιλία του «Έχω ένα όνειρο».
ν

«Έχω ένα όνειρο» λέγεται η δημόσια ομιλία που έδωσε ο Αμερικανός ακτιβιστής πολιτικών δικαιωμάτων Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ στη Διαδήλωση στην Ουάσινγκτον για την Εργασία και την Ελευθερία στις 28 Αυγούστου 1963. Image: Supplied
ν

Το 1999, προτελευταίο έτος του εικοστού αιώνα, παραπέμφθηκε σε δίκη ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, ενώ το 2011 πολλοί κορυφαίοι πολιτικοί παραιτήθηκαν και τελείωσε ο πόλεμος στο Ιράκ.

Το 2023 θα είναι έτος «αφύπνισης» σχετικά με την κορυφή της κοινωνίας. Με άλλα λόγια, μπορεί ο Λαγός να φαίνεται γλυκό και αθώο ζωάκι, αλλά έχει κοφτερά δόντια που δαγκώνουν άσχημα και οι κορυφές της κοινωνίας μας ζέχνουν από δυσωδία.
ν

ν

Εάν έχετε γεννηθεί σε έτος Λαγού

Έτη Λαγού: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 και 2023. Προσοχή: εάν γεννηθήκατε τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, ελέγξτε σε ποιο κινεζικό ημερολογιακό έτος ανήκετε, καθώς τότε αλλάζει η κινέζικη χρονιά, η οποία δεν είναι σταθερή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΕΩΣ ΤΟ 2055

Το 2023 είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε γεννηθεί σε χρονιά Λαγού. Το 2023 είναι μια χρονιά ελπίδων, τύχης αλλά και δοκιμασιών. Εάν είστε Λαγός σας περιμένει πολλή δουλειά, οπότε φροντίστε να ξεκουράζεστε συχνά. Εάν νιώθετε νευρικότητα, φροντίστε να χαλαρώνετε με την πρώτη ευκαιρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Σαν χαρακτήρες, οι Λαγοί είναι ευγενείς, έξυπνοι και απίστευτα ενάρετοι. Είναι πιστά άτομα, διαβασμένα και μορφωμένα. Καταφέρνουν να προχωρούν στη ζωή και έχουν πολλά να προσφέρουν. Είναι ειλικρινείς, αλλά η τήρηση των προσχημάτων είναι επίσης πολύ σημαντική γι’ αυτούς.

Η γυναίκα Λαγός είναι διπλωματική, διακριτική, κοινωνική και της αρέσει μια ζωή τάξης και ασφάλειας. Αυτό που θέλει είναι ένας καλός γάμος, ένα μεγάλο σπίτι, ένας πετυχημένος σύζυγος και μια τέλεια οικογένεια. Αν φλερτάρετε με ένα τέτοιο άτομο, καλά θα κάνετε να είστε σοβαροί και έξυπνοι. Πηγαίνετέ την σε όμορφα μέρη, φροντίστε να είστε καλοντυμένοι και με καλούς τρόπους. Μην την τρομάζετε με παλαβά σχέδια ή παράλογες ιδέες και κυρίως μην της κάνετε εκπλήξεις.

Ο άντρας Λαγός είναι διακριτικός και συμβιβαστικός. Είναι διπλωμάτης και ποτέ δεν θα πει κακιά κουβέντα για κάποιον. Είναι γλυκομίλητος, ευγενικός, γοητευτικός και αποφεύγει τις διαφωνίες. Σχεδιάζει τις κινήσεις του και χαράζει την πορεία του πολύ προσεκτικά. Επιλέγει γυναίκες με οικογενειακό υπόβαθρο, καταγωγή, οικονομική επιφάνεια, καλούς τρόπους και εμφάνιση. Είναι ο τέλειος σύζυγος αν και οι απόψεις του είναι κάπως παλιομοδίτικες.

Ο Λαγός ταιριάζει με άτομα που έχουν γεννηθεί σε έτη Προβάτου, Λαγού, Φιδιού, Πίθηκου, Σκύλου και Χοίρου.

Δεν ταιριάζει με άτομα που έχουν γεννηθεί σε έτη Ποντικού, Τίγρη, Δράκου, Αλόγου και Πετεινού.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ:

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ 2023
ν

 


Translate this post