Ο Τίγρης στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αυτή τη χρονιά ο Τίγρης θα επιβεβαιώσει το ρητό: «Ο τολμών νικά». Το 2019 επιφυλάσσει για τον αποφασιστικό Τίγρη σημαντικά επιτεύγματα.

ν

ΤΙΓΡΗΣ – Τόλμη

O Τίγρης είναι το τρίτο ζώδιο στον δωδεκαετή κύκλο του κινέζικου ωροσκοπίου, αντιστοιχεί στον Υδροχόο και θεωρείται αρσενικό (γιανγκ).
Ο Τίγρης είναι γεννημένος κάτω από τον αστερισμό της τόλμης. Είναι χαρισματικό άτομο και συνήθως έχει σταθερές απόψεις και πεποιθήσεις. Έχει ισχυρή θέληση, είναι αποφασιστικός και βάζει στα πράγματα που κάνει μεγάλη ενέργεια και ενθουσιασμό. Είναι άγρυπνος και ετοιμόλογος και ο νους του δουλεύει συνεχώς. Έχει πρωτότυπη σκέψη και είναι σχεδόν πάντα γεμάτος με νέες ιδέες και ενθουσιασμό για κάποιο νέο σχέδιο ή πρόγραμμα.
Τα έτη γέννησης του Τίγρη
13 Φεβρ. 1926 – 1 Φεβρ. 1927
31 Ιαν. 1938 – 18 Φεβρ. 1939
17 Φεβρ. 1950 – 5 Φεβρ. 1951
5 Φεβρ. 1962 – 24 Ιαν. 1963
23 Ιαν. 1974 – 10 Φεβρ. 1975
9 Φεβρ. 1986 – 28 Ιαν. 1987
28 Ιαν. 1998 – 15 Φεβρ. 1999
14 Φεβρ. 2010 – 2 Φεβρ. 2011
1 Φεβρ. 2022 – 21 Ιαν. 2023
19 Φεβρ. 2034 – 7 Φεβρ. 2035
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Το έτος του Χοίρου ευνοεί τις καινοτομίες και τα νέα εγχειρήματα, δύο ιδιότητες που είναι πολύ ισχυρές στον Τίγρη. Συνεπώς, ανοίγονται πολλές προοπτικές μπροστά του κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, καθώς επίσης και η δυνατότητα να κάνει σημαντική πρόοδο σε πολλούς τομείς της ζωής του.
Ο τομέας της εργασίας είναι ένας τομέας που είναι πολύ ευοίωνος για τους Τίγρεις το 2019. Όσοι αναζητούν δουλειά, προαγωγή ή μια ανώτερη θέση θα πρέπει να κυνηγήσουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν και να επιμείνουν μέχρι να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Το μυστικό βρίσκεται στην επιμονή. Αν επιμείνουν, θα πετύχουν.
Επίσης, πρέπει να αναπτύξουν οποιεσδήποτε ιδέες ή σχέδια έχουν, χωρίς να παραιτούνται μπροστά στις αντιξοότητες. Αυτή τη χρονιά ο Τίγρης θα επιβεβαιώσει το ρητό: «Ο τολμών νικά». Για τον αποφασιστικό και εφευρετικό Τίγρη, το έτος του Χοίρου επιφυλάσσει σημαντικά επιτεύγματα.
Εκεί όπου χρειάζεται μεγάλη προσοχή είναι τα οικονομικά ζητήματα. Ο Τίγρης δεν πρέπει να εκτεθεί σε μεγάλους κινδύνους ή περιπέτειες, τουλάχιστον όχι πριν ελέγξει προσεκτικά τα πράγματα και τις νομικές τους συνέπειες.
Επίσης, πρέπει να προσέξει τα έξοδά του. Μερικές φορές μπορεί να φανεί υπερβολικός σε σπατάλες και αν δεν προσέξει, πιθανόν να ανακαλύψει ότι τα έξοδά του υπερβαίνουν αυτά που υπολόγιζε.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται επίσης σε υποθέσεις νομικού περιεχομένου. Αν ο Τίγρης μπλεχτεί σε μια τέτοια υπόθεση, θα πρέπει να απευθυνθεί αμέσως σε δικηγόρο για νομικές συμβουλές.
ν

Δυσμενής περίοδος: 7 Απριλίου έως 18 Αυγούστου

Τυχερή περίοδος: 12 Σεπτεμβρίου έως 26 Δεκεμβρίου
ν

Η κοινωνική ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν άφθονες ευκαιρίες να κάνουν νέες γνωριμίες, αλλά δεν πρέπει να εκβιάζουν τα πράγματα. Ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας είναι ο Σεπτέμβριος.
Ο αισθηματικός τομέας δεν κρύβει αυτή τη χρονιά ιδιαίτερες εκπλήξεις. Οι Τίγρεις θα συναντήσουν κάποιους πιθανούς συντρόφους, αλλά είναι απίθανο να είναι το ιδανικό τους ταίρι. Γι’ αυτό δεν πρέπει να μπουν σε μια σχέση αν πρώτα δεν γνωρίσουν καλά το άλλο άτομο. Καλύτερα να επικεντρωθούν στις φιλίες. Όσοι όμως έχουν ένα σταθερό δεσμό, ίσως φέτος ακούσουν να χτυπούν οι γαμήλιες καμπάνες.
Η οικογένεια θα είναι επίσης μια μεγάλη πηγή χαράς. Το οικογενειακό περιβάλλον θα προσφέρει σημαντική υποστήριξη στις διάφορες δραστηριότητες που θα έχει ο Τίγρης φέτος. Θα είναι προς το συμφέρον της να ακούσει κάθε συμβουλή που θα της δοθεί.
Επίσης, θα βρει ότι κάποιες ιδέες και σχέδιά του θα ενισχυθούν σημαντικά, αν συνεργαστεί και με άλλους αντί να βασίζεται μόνο στις δικές προσπάθειες.
Τέλος, το γεγονός ότι θα είναι πολυάσχολος αυτό το χρόνο, εμπεριέχει τον κίνδυνο για τον Τίγρη να απορροφηθεί στα δικά του ενδιαφέροντα και να μη βρει το χρόνο να ασχοληθεί με τους άλλους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα και εντάσεις.
Πιθανή ενασχόληση με βελτιώσεις στο σπίτι αυτή τη χρονιά, θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί, αλλά θα δώσει μεγάλη χαρά όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες και ιδιαίτερα αν η δουλειά μοιραστεί με τα άλλα μέλη της οικογένειας.
Αν ο Τίγρης αποφασίσει να αλλάξει σπίτι αυτό το χρόνο μπορεί να βρει μια καινούργια ιδεώδη κατοικία για τις ανάγκες του και ενώ η ίδια η μετακόμιση θα του φάει χρόνο και προσπάθεια, τελικά θα μείνει ευχαριστημένος.
Ίσως η αλλαγή κατοικίας να οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες και νέους φίλους. Όμως, όπως και για κάθε σημαντική συμφωνία αυτό το χρόνο, ο Τίγρης πρέπει να βεβαιωθεί ότι τα σχετικά έγγραφα είναι εντάξει και ότι γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια.
Τα ταξίδια θα προσφέρουν μεγάλη απόλαυση στον Τίγρη, αρκεί να σιγουρευτεί ότι τα εισιτήρια, το δρομολόγιο και όλα τα σχετικά είναι τακτοποιημένα από πριν. Χωρίς έναν τέτοιο σχεδιασμό μπορεί να διαπιστώσει ότι μερικά ταξίδια δεν θα είναι τόσο ομαλά.
Αν επισκεφθεί έναν τόπο καινούργιο θα ήταν σκόπιμο να μάθει κάτι γι’ αυτόν πριν ξεκινήσει. Αν δεν τον κάνει, οι εκπλήξεις του ταξιδιού μπορεί να μην είναι ευχάριστες.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Μια ευχάριστη και δημιουργική χρονιά και γενικά μια χρονιά δράσης για τους Τίγρεις υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι συνετοί.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Με τόλμη και αποφασιστικότητα προσπαθήστε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Προσέξτε τα έξοδά σας και αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα. Στα επαγγελματικά σας ζητήματα δείξετε υπομονή και επιμονή.
Ενημερώστε την οικογένειά σας για τις δραστηριότητές σας και λύστε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί τη στιγμή που προκύπτει. Στις ερωτικές σχέσεις μην βιάζετε τα πράγματα.
ν

Συμβατά ζώδια: Χοίρος, Άλογο, Σκύλος

Ασύμβατα ζώδια: Πίθηκος, Φίδι, Τίγρης
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post