Ο Λαγός στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2019 θα είναι μια αρκετά καλή χρονιά για τους Λαγούς. Αρκετοί τομείς της ζωής τους θα πάνε καλά, αλλά σε άλλους θα πρέπει να επιδείξουν προσοχή και συγκράτηση.

ν

ΛΑΓΟΣ – Σύνεση

O Λαγός ή Γάτα είναι το τέταρτο ζώδιο του κινεζικού κύκλου, αντιστοιχεί στους Ιχθύς και θεωρείται θηλυκό (γιν).
Σε ορισμένες χώρες το ζώδιο του Λαγού συναντάται και ως ζώδιο του Κουνελιού. Πέρα από το όνομα, πρόκειται για το ζώδιο της αρετής και της σύνεσης. Οι Λαγοί διαθέτουν νοημοσύνη, καλούς τρόπους και προτιμούν μια ήσυχη και γαλήνια ζωή. Αποφεύγουν τις δυσάρεστες καταστάσεις, τις διαμάχες και τις διαφωνίες. Είναι ειρηνιστές και έχουν μια παρόμοια επίδραση στους γύρω τους. Έχουν πλατιά ενδιαφέροντα και συνήθως καλό γούστο όσον αφορά τις τέχνες και τα όμορφα πράγματα της ζωής. Επίσης ξέρουν να χαίρονται τη ζωή και συχνά είναι θαμώνες των καλύτερων εστιατορίων και κέντρων της πόλης. Ο Λαγός είναι έξυπνος ομιλητής και θεωρείται εχέμυθος και διπλωμάτης.
Τα έτη γέννησης του Λαγού
2 Φεβρ. 1927 – 22 Ιαν. 1928
19 Φεβρ. 1939 – 7 Φεβρ. 1940
6 Φεβρ. 1951 – 26 Ιαν. 1952
25 Ιαν. 1963 – 12 Φεβρ. 1964
11 Φεβρ. 1975 – 30 Ιαν. 1976
29 Ιαν. 1987 – 16 Φεβ. 1988
16 Φεβρ. 1999 – 4 Φεβρ. 2000
3 Φεβρ. 2011 – 22 Ιαν. 2012

22 Ιαν. 2023 – 9 Φεβρ. 2024
8 Φεβρ. 2035 – 27 Ιαν. 2036
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Το έτος του Χοίρου θα είναι μια αρκετά καλή χρονιά για τους Λαγούς. Αρκετοί τομείς της ζωής τους θα πάνε καλά, αλλά σε άλλους θα πρέπει να επιδείξουν προσοχή και συγκράτηση.
Οι πιο θετικές όψεις του έτους αφορούν τις σχέσεις με τους άλλους. Οικογενειακά και κοινωνικά θα είναι μια έξοχη χρονιά με πολλές ευτυχισμένες και αξιομνημόνευτες στιγμές.
Η οικογένεια θα χαρίσει στο Λαγό εξαιρετική ικανοποίηση, όχι μόνο εξαιτίας της προόδου των κοντινών του προσώπων, αλλά και λόγω της υποστήριξης που θα του προσφέρει.
Στον αισθηματικό τομέα αυτή τη χρονιά θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στην ζωή όλων των Λαγών. Όσοι δεν είναι δεσμευμένοι, μπορούν να ελπίζουν σε μια αισθηματική σχέση και ίσως ακόμη και σε γάμο.
Όσοι ένιωσαν πρόσφατα μοναξιά ή βίωσαν κάποιες δυσκολίες, θα πρέπει να βγαίνουν συχνότερα και να έρχονται σε επαφή με άλλους. Αν το καταφέρουν αυτό, τότε θα έχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργήσουν νέες και σημαντικές γνωριμίες. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς την επόμενη χρονιά (2020) οι Λαγοί θα συναντήσουν δυσκολίες στην εύρεση συντρόφων.
Για τα παντρεμένα ζευγάρια αυτό είναι ένα καλό έτος για να τεκνοποιήσουν.
Ορισμένοι Λαγοί θα σκεφτούν να κάνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι τους αυτή την χρονιά. Αν αποφασίσουν να κάνουν τη δουλειά οι ίδιοι θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν χρόνο και να αποφύγουν να κάνουν τα πράγματα βιαστικά.
Αν προτιμήσουν να δώσουν τη δουλειά σε άλλους, θα πρέπει να τους δώσουν προσεκτικές και λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το τι θέλουν.
Στα θέματα της εργασίας και των οικονομικών ο Λαγός θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αυτή τη χρονιά. Δεν είναι μια χρονιά που μπορεί να εμπιστευτεί την τύχη του ή να κάνει παράτολμες και παρακινδυνευμένες κινήσεις. Θα πρέπει να αποφεύγει τους περιττούς κινδύνους και να μην δρα χωρίς πρώτα να βεβαιωθεί ότι έχει την υποστήριξη των άλλων.
Υπάρχει πιθανότητα προόδου στην εργασία του –και πράγματι πολλοί Λαγοί θα τα πάνε καλά σε αυτό τον τομέα– αλλά αυτό δεν θα γίνει χωρίς προσεκτικό σχεδιασμό, προετοιμασία και εστιασμένη προσπάθεια.
Οι Λαγοί που ψάχνουν για εργασία ή θέλουν να βελτιώσουν τη σχέση τους θα βρουν αρκετές καλές ευκαιρίες, ειδικά κατά τους πρώτους μήνες του έτους.
ν

Τυχερές περίοδοι: 2 Ιανουαρίου έως 13 Μαρτίου και 4 Σεπτεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

Δυσμενής περίοδος: 17 Μαρτίου έως 28 Αυγούστου
ν

Στα οικονομικά ζητήματα ο Λαγός θα πρέπει και πάλι να προχωρήσει προσεκτικά. Αν σκοπεύει να κάνει κάποια σημαντική συναλλαγή, πρέπει να βεβαιωθεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται αυτή.
Είναι γεγονός ότι ο Λαγός είναι ένα από τα πιο ικανά ζώδια στα οικονομικά ζητήματα, αλλά κατά τη διάρκεια του 2019 χρειάζεται να επιδείξει προσοχή και φροντίδα μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη.
Επίσης, αν ο Λαγός μπορέσει να αναπτύξει με οποιοδήποτε τρόπο τις ικανότητες του και να αποκτήσει επιπρόσθετη εμπειρία, είτε μέσω μελέτης είτε μέσω παρακολούθησης σεμιναρίων, θα βοηθηθεί πολύ στις μελλοντικές προοπτικές του. Τα θέματα σπουδών ευνοούνται επίσης αυτό το χρόνο.
Τα διάφορα χόμπι θα προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση στο Λαγό αυτήν τη χρονιά που ευνοεί ιδιαίτερα τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές ασχολίες. Είναι μια χρονιά κατάλληλη να πάρει πρωτοβουλίες και να δείξει το ταλέντο του στους άλλους.
Επίσης πολλοί Λαγοί θα δουν κάποια από τις ασχολίες τους να αποδεικνύεται κερδοφόρα και να τους ανοίγει νέες ευκαιρίες.
Θα υπάρξουν όμως ευκαιρίες και για ταξίδια και οι Λαγοί θα απολαύσουν ευχάριστες διακοπές, καθώς και οποιαδήποτε άλλη εργασιακή ανάπαυλα βρουν.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Μια χρονιά σταθερής προόδου και ιδιαίτερα ευχάριστη στην κοινωνική και οικογενειακή ζωή.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδά σας, καθώς και στις λεπτομέρειες ή στους όρους οποιασδήποτε συμφωνίας συνάψετε.
Μην εκτεθείτε σε επαγγελματικούς κινδύνους και εξασφαλίστε την υποστήριξη άλλων στα σχέδιά σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συνθήκες για συναισθηματικούς δεσμούς ή γάμο.
ν

Συμβατά ζώδια: Χοίρος, Σκύλος, Πρόβατο

Ασύμβατα ζώδια: Πετεινός, Δράκοντας, Ποντικός
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post