Ο Σκύλος στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Σκύλος έχει να ωφεληθεί πολλά από τη νέα χρονιά. Μπορεί να επεκτείνει τις γνώσεις του, να ανανεωθεί και να πλατύνει τους ορίζοντές του, αλλά και να γνωρίσει τον κεραυνοβόλο έρωτα.

ν

ΣΚΥΛΟΣ – Αφοσίωση

O Σκύλος είναι το ενδέκατο ζώδιο του κινέζικου κύκλου, αντιστοιχεί στον Ζυγό και θεωρείται αρσενικό (γιανγκ).
O Σκύλος έχει γεννηθεί στο ζώδιο της αφοσίωσης και της ανησυχίας. Συνήθως έχει πολύ σταθερές απόψεις και πεποιθήσεις. Μισεί κάθε μορφή αδικίας και θα κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει εκείνους που είναι πιο άτυχοι από τον ίδιο. Είναι πολύ τίμιος, ειλικρινής και ντόμπρος. Ποτέ δεν υπεκφεύγει, αλλά μιλάει ειλικρινά και συγκεκριμένα. Μπορεί επίσης να είναι ξεροκέφαλος, αλλά είναι πάντα έτοιμος να ακούσει τις απόψεις των άλλων και θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο δίκαιος γίνεται στις αποφάσεις του. Δίνει πρόθυμα συμβουλές όταν χρειάζεται και θα είναι ο πρώτος που θα προσφέρει βοήθεια όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

Τα έτη γέννησης του Σκύλου

28 Ιαν. 1922 – 16 Φεβρ. 1923
14 Φεβρ. 1934 – 3 Φεβρ. 1935
2 Φεβρ. 1946 – 21 Ιαν. 1947
18 Φεβρ. 1958 – 7 Φεβρ. 1959
6 Φεβρ. 1970 – 26 Ιαν. 1971
25 Ιαν. 1982 – 12 Φεβρ. 1983
10 Φεβρ. 1994 – 30 Ιαν. 1995
29 Ιαν. 2006 – 17 Φεβρ. 2007
16 Φεβρ. 2018 – 4 Φεβρ. 2019
2 Φεβρ. 2030 – 22 Ιαν. 2031
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Η χρονιά του Χοίρου θα είναι μια ευχάριστη χρονιά για το Σκύλο, μια χρονιά που θα ολοκληρώσει τις επιτεύξεις του και θα συνεχίσει να προοδεύει. Πολλές από τις δραστηριότητές του θα έχουν θετική έκβαση και θα ζήσει ευχάριστες στιγμές. Από οικογενειακή και κοινωνική σκοπιά το 2019 θα είναι μια χρονιά ολοκλήρωσης.
Η οικογενειακή ζωή του Σκύλου θα τακτοποιηθεί και θα τους προσφέρει αξέχαστες στιγμές. Θα πρέπει όμως να συζητάει το σχέδια και τις προσδοκίες του με τους γύρω του, ειδικά στην αρχή της χρονιάς. Ιδιαίτερα, αν επιχειρήσει κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι του, δεν πρέπει να αφήσει απ’ έξω την οικογένειά του. Η κοινή προσπάθεια θα έχει θετική κατάληξη και θα χαρίσει σε όλους ένα έντονο αίσθημα επίτευξης.
Η κοινωνική ζωή του Σκύλου προβλέπεται ευχάριστη και μπορεί να είναι σίγουρους ότι θα παρευρεθεί σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις, ειδικά κατά τους μήνες της Άνοιξης. Ο Σκύλος που νιώθει μοναξιά ή που θα ήθελε να έχει περισσότερους φίλους, θα πρέπει αν αρχίσει να περισσότερο και να κάνει περισσότερες επαφές.
Πρέπει επίσης να προσέξει και να μην αφήσει την τάση του για ανησυχία να χαλάσει μια χρονιά που κατά τα άλλα θα είναι πολύ καλή. Οι γύρω του θα είναι πάντα πρόθυμοι να του προσφέρουν βοήθεια και υποστήριξη.
Είναι πιθανόν επίσης ο ίδιος ο Σκύλος να βοηθήσει κάποιον που πρέπει να ξεπεράσει κάποια δυσκολία και η υποστήριξη που θα προσφέρει θα εκτιμηθεί πολύ. Οι άλλοι εκτιμούν τις ιδιότητές του, ιδιαίτερα την ειλικρίνεια και την κατανόησή του.
Ο Σκύλος θα έχει ευκαιρίες να σημειώσει πρόοδο στην εργασία του και θα πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια να προωθήσει τα σχέδια και τις ιδέες του. Επιμένοντας και χρησιμοποιώντας τις ικανότητές του, μπορεί να κάνει σημαντική πρόοδο.
Θα πρέπει επίσης να εκμεταλλευτεί όλες τις ευκαιρίες για να αποκτήσει και άλλες ικανότητες ή να διευρύνει την εμπειρία του. Έτσι, θα πλατύνει τις προοπτικές του τόσο προς το τέλος αυτής της χρονιάς, όσο και στην αρχή της επόμενης. Ο Ιούνιος και ο Οκτώβριος θα είναι σημαντικοί μήνες για τα εργασιακά ζητήματα.
ν

Τυχερές περίοδοι: 4 Ιανουαρίου έως 8 Μαρτίου και ο μήνας Νοέμβριος

Δυσμενής περίοδος: 17 Απριλίου έως 3 Αυγούστου
ν

Ο Σκύλος μπορεί επίσης να ελπίζει και σε οικονομική καλοτυχία αυτή τη χρονιά. Κάθε είδους επενδύσεις που θα αφορούν το μέλλον, θα αποδειχθούν χρήσιμες. Επίσης μπορεί να αποδειχθεί τυχερός σε διαγωνισμούς.
Στον αισθηματικό τομέα, ο Σκύλος θα έχει αυτή τη χρονιά μεγάλη εύνοια. Ιδιαίτερα οι γυναίκες θα έχουν πολύ μεγάλη τύχη κατά τους επόμενους μήνες. Μην φοβηθείτε να βγείτε έξω και να εξετάσετε τις ευκαιρίες που υπάρχουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου θα συναντήσουν τον έρωτα στον χώρο της εργασίας ή σε περιστασιακές γνωριμίες.
Επειδή ο Σκύλος θα έχει φέτος πολλές ασχολίες, θα πρέπει να εξασφαλίσει αρκετό χρόνο για διασκέδαση και ανανέωση. Θα απολαύσει όλα τα διαλείμματα από τη δουλειά, αν και θα πρέπει να προσέχει όταν οργανώνει τα ταξίδια του.
Επίσης θα πρέπει να εξετάσει την περίπτωση να ασχοληθεί με εντελώς νέα ενδιαφέροντα, που πιθανόν να μην έχουν καμία σχέση με όσα έκανε μέχρι σήμερα. Θα δει ότι μια τέτοια πρόκληση όχι μόνο θα του χαρίσει πολλές ώρες ευχαρίστησης, αλλά θα του προσφέρει και το νοητικό κίνητρο, καθώς και τη δυνατότητα να διευρύνει τις ικανότητές του με νέους τρόπους.
Από μια άποψη το έτος του Χοίρου είναι μια χρονιά ανανέωσης για το Σκύλο και θα είναι μια ευκαιρία γι’ αυτόν να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Αναζητώντας νέα ενδιαφέροντα, νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες, ο Σκύλος θα πετύχει πολλά.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Αν και είναι μια απαιτητική χρονιά, προσφέρει ακόμα πολλές δυνατότητες ολοκλήρωσης και ανανέωσης.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ασχοληθείτε με τις δραστηριότητές σας με τον γνωστό, ευσυνείδητο τρόπο σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν. Αν μπορέσετε να κάνετε οικονομίες, θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο μέλλον. Οργανώστε καλά τα ταξίδια σας.
ν

Συμβατά ζώδια: Λαγός, Τίγρης, Άλογο

Ασύμβατα ζώδια: Δράκοντας, Βόδι, Πρόβατο
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post