2023: Το Φενγκ Σούι και οι προοπτικές των 12 ζωδίων στο έτος του Λαγού

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Κινεζική αστρολογία

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ/ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η νέα χρονιά είναι τυχερή και προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες προόδου και ανάπτυξης, αρκεί να μην κάνετε πίσω φοβούμενοι ότι θα κάνετε λάθος κίνηση.

2023: Μια τυχερή χρονιά. Πηγή: YouTube

v

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ λένε ότι το έτος του Λαγού θα είναι μια ήσυχη και τυχερή χρονιά, σε σχέση τουλάχιστον με το προηγούμενο έτος της Τίγρης. Από την άλλη μεριά, μπορεί ο λαγός να είναι ένα συμπαθητικό και λιγότερο άγριο ζώο, ωστόσο είναι πονηρό όσο μια αλεπού. Γι’ αυτό το ζώδιο αυτό ονομάζεται και γάτα.

Το έτος του Λαγού ξεκινά στις 22 Ιανουαρίου 2023 και θα διαρκέσει έως τις 9 Φεβρουαρίου 2024.

Όσον αφορά τα ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, του δημιουργικού και καταστροφικού κύκλου του Φενγκ Σούι, από το έτος 2023 απουσιάζουν το Μέταλλο και η Γη, που αντιπροσωπεύουν αντίστοιχα πόρους και δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν προκλήσεις, παρ’ όλο που η χρονιά θα είναι πιο ισορροπημένη.

Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει κίνδυνος κάποιοι να φοβηθούν ότι θα κάνουν λάθος κίνηση και αυτό να τους οδηγήσει σε αδράνεια ή στασιμότητα. Το να φορά κάποιος κοσμήματα από ασήμι, χρυσό ή πολύτιμούς λίθους, όπως κιτρίνη, αχάτη, οψιδιανό ή οργονίτη, εξισορροπεί αυτή την έλλειψη. Όπως και το να βάλει στον χώρο του ένα σετ από πέντε νομίσματα Φενγκ Σούι ή το διακοσμητικό του Ουράνιου Κορακιού – σύμβολο μαντικών δυνάμεων και καλών ειδήσεων.

Επίσης καλό είναι να φοράτε κίτρινα, χακί και μπεζ ρούχα για να ενισχύσετε το στοιχείο της Γης.
ν

ν

ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ 2023

Όσον αφορά το πλέγμα Λο Σου ή μαγικό τετράγωνο του Κρόνου, που ασκεί επιρροή στον χώρο σας, το 2023 το κέντρο του το καταλαμβάνει ο αριθμός 4, ο αριθμός των σχέσεων και της επιτυχίας στην αγάπη και τον έρωτα. Το άστρο 4 υποδηλώνει επίσης επιτυχημένες νέες συμμαχίες και συνεργασίες. Οι συγκρούσεις παύουν και η διπλωματία παίρνει τη θέση της διαμάχης. Και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να προχωρήσει ο κόσμος.
ν

Στην κάτοψη του σπιτιού, όπου έχετε σημειώσει με μια πυξίδα τον μαγνητικό Βορρά, προσαρμόστε το πλέγμα του Λο Σου, ώστε ο ένας Βορράς να συμπίπτει με τον άλλο. Έτσι θα δείτε σε ποιον χώρο της κατοικίας, του γραφείου ή του μαγαζιού σας πέφτει ποιο άστρο, για να πάρετε τα αντίστοιχα αντίμετρα. Πηγή: News Media
ν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ 2023 – ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ & ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ
ν
ν

ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΤΥΧΟΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ

Όπως δείχνει και το πλέγμα Λο Σου, το 2023 τα σπίτια ή τα διαμερίσματα που έχουν ανατολικό ή νοτιοανατολικό προσανατολισμό, δηλαδή η κύρια είσοδος βλέπει Ανατολικά η Νοτιοανατολικά, χρειάζονται προσοχή, καθώς εκεί υπάρχουν αντίστοιχα το άστρο 2 των ασθενειών και των ατυχημάτων, και το άστρο 3 των καυγάδων και των διαφωνιών. Προσοχή χρειάζονται επίσης κατοικίες με ΒΑ προσανατολισμό (άστρο 7), που κινδυνεύουν από διαρρήξεις.

Από την άλλη μεριά, οι κατοικίες με προσανατολισμό Βορρά-Νότου έχουν τα τυχερά άστρα 9 και 8, που ενισχύουν τον πλούτο και την ευημερία. Όσον αφορά τα υπόλοιπα σπίτια, προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε το βόρειο και το νότιο τμήμα του σπιτιού όσο πιο συχνά γίνεται, για να ζωντανέψετε τις τυχερές τους ενέργειες.

Τυχερά είναι επίσης και τα σπίτια με ΝΔ προσανατολισμό, καθώς εκεί υπάρχει το ευοίωνο άστρο 1 της νίκης και των τυχερών αλλαγών.

Τα τέσσερα βασικά ζώδια του 2023 είναι ο Λαγός, ο Πετεινός, το Άλογο και ο Ποντικός. Τα σύμβολά τους όταν είναι μαζί στον χώρο, φέρνουν μεγάλο πλούτο και νέες ευκαιρίες.

Εάν έχετε γεννηθεί Ιανουάριο ή Φεβρουάριο, για να βρείτε σε ποιο ακριβώς ζώδιο ανήκετε, συμβουλευτείτε τους ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΤΗ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ (1900-2055).

 

2023: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

v

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

… 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020…

Μια τρομερή χρονιά περιμένει τον Ποντικό, καθώς ευνοείται από το άστρο 9, της ευημερίας. Το 2023 είναι το τελευταίο έτος της περιόδου 8, κατά την οποία κυριαρχούσαν τα παιδιά και η νεανικότητα. Το 2024 ξεκινάει η περίοδος 9, της φήμης και της αναγνώρισης, όπου κυριαρχούν οι γυναίκες μεσαίας ηλικίας και το στοιχείο της φωτιάς (πνευματικότητα). Για τους Ποντικούς αυτό σημαίνει ότι όλα τα προβλήματά τους από το παρελθόν θα εξαφανιστούν με τη λήξη της περιόδου 8.

Το 2023 θα πρέπει να προσέξετε την πιθανή εμπλοκή σας σε ζητήματα νομικής φύσεως εξαιτίας διαφωνιών, που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερα προβλήματα. Ωστόσο δεν πρέπει να ανησυχείτε, καθώς έχετε την υποστήριξη των τυχερών άστρων 6 και το 8. Αυτά φέρνουν καλοτυχία σε οικονομικά ζητήματα, πλούτο, καριέρα και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Στον αισθηματικό τομέα, ενδέχεται να βρείτε τον κατάλληλο ή την κατάλληλη σύντροφο και να παντρευτείτε, ενώ όσοι είναι παντρεμένοι μπορεί να ευλογηθούν μετον ερχομό ενός παιδιού. Γενικά, ένα καλότυχο έτος.
ν

ΒΟΔΙ

… 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021…

Η ουράνια τύχη θα σας συντροφεύει σε όλες τις προσπάθειές σας. Το 2023 είναι η χρονιά κατά την οποία πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Μην αντιδράτε αυθόρμητα σε ό,τι εμφανίζεται, αλλά δώστε την ευκαιρία στην εσωτερική σας φωνή να σας μιλήσει.

Υπάρχουν δύο τυχερά άστρα που φωτίζουν το δρόμο σας προς την επιτυχία, ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε να κάνετε. Το μυστικό είναι να μην είστε υπερβολικά παρορμητικοί, αλλά να βαδίζετε βήμα-βήμα και θα έχετε επιτυχία.

Το 2023 πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την υπεράσπιση του υπάρχοντος εδάφους και λιγότερο με νέες κατακτήσεις. Υπάρχει ένα αρνητικό άστρο στο ζώδιό σας, που αυξάνει την ανυπομονησία, την επιθετικότητα και την ανησυχία.

Από την άλλη μεριά, έχετε τα δύο θετικά άστρα που ενισχύουν την όρεξη για μάθηση, την ανάλυση, την απόκτηση γνώσεων και οξύνουν τη διαίσθησή σας. Αυτή είναι η χρονιά της αυτοκυριαρχίας και της καλλιέργειας, Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να μάθετε τα μυστικά της ζωής και εκτιμήστε όσους κινούνται γύρω σας, ιδιαίτερα τους γονείς σας και τους ηλικιωμένους.
ν

ΤΙΓΡΗ

… 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022…

Οι ουρανοί σας βοηθούν και το 2023. Ίσως η επιτυχία να μην έρθει τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε, αλλά στο τέλος θα θριαμβεύσετε, με την προϋπόθεση ότι δεν θα συμβιβαστείτε, αλλά θα παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας και στις αρχές σας. Οι φιλίες παίζουν σημαντικό ρόλο φέτος, γι’ αυτό κάντε παρέα με ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας υποστηρίζουν.

Αυτή είναι η χρονιά που θα εστιάσετε περισσότερο στην επίλυση κάποιων μικρών θεμάτων, καθώς η υγεία σας έχει εξασθενήσει. Επομένως, θα εστιάσετε περισσότερο στην βελτίωση της υγείας και στο να ξαναχτίσετε τον εαυτό σας, επιλέγοντας μια ζωή με πιο αργούς ρυθμούς. Κατά περίεργο τρόπο, αυτό θα συμβάλλει και στη βελτίωση της κοινωνικής σας θέσης.

Όσον αφορά τα οικονομικά, η ευημερία και η οξυδέρκειά σας έχουν αυξηθεί (ειδικά αν είχατε εργαστεί σκληρά για να αρπάξετε σημαντικές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του 2022). Εξακολουθούν βέβαια να υπάρχουν μικρά νομικά θέματα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για εσάς.

Συνοπτικά, η χρονιά του Λαγού θα είναι μια καλή χρονιά και θα μπορέσετε επιτέλους να αφιερώσετε χρόνο για να απολαύσετε τη ζωή, αγοράζοντας πράγματα που πάντα θέλατε και αναβαθμίζοντας τον τρόπο της ζωής σας.
ν

ΛΑΓΟΣ

… 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023 …

Το 2023 είναι η χρονιά σας! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα πάντα θα κυλήσουν ομαλά. Θα πρέπειθ να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στον τομέα υγεία, κάνοντας συχνά εξετάσεις. Επίσης αποφύγετε τις διαμάχες. Το μυστικό της χρονιάς είναι η λέξη διπλωματία. Συνδεθείτε με φίλους που σας υποστηρίζουν και ενισχύστε το δίκτυο των συμμάχων σας.

Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια όταν τη χρειαστείτε. Θα βρείτε αρκετή μέσα στη χρονιά, αρκεί να την αναζητήσετε προληπτικά!

Οι φίλοι χρειάζονται για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Βάλτε τα σε εφαρμογή νωρίς και μην καθυστερείτε. Στις κινήσεις σας να είστε αποφασιστικοί. Οι ουρανοί σας υποστηρίζουν –έχετε το ευοίωνο άστρο 6 της οικονομικής επιτυχίας–  και η ενέργειά του θα σας προσφέρει τους πόρους και τους κατάλληλους ανθρώπους για την πραγματοποίηση του ονείρου σας.

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα είναι φέτος κάπως πεσμένο, επομένως αποφύγετε ανθυγιεινούς χώρους ή περιοχές υψηλού κινδύνου σε θέματα υγείας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε όσο πιο συχνά γίνεται. Οι ουρανοί σας χαρίζουν ελκυστική ενέργεια που θα ενισχύσει τη φήμη και τη δημοτικότητά σας.
ν

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

… 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024 …

Το νέο έτος σας βοηθά να κάνετε περισσότερους φίλους απ’ ότι εχθρούς, υπό τον όρο ότι θα είστε ευέλικτοι και διπλωματικοί. Το 2023 θα υπάρξουν πολλά διαλείμματα και μπουνάτσες, γι’ αυτό να είστε σε επιφυλακή για τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Προσέξτε να μην εμπλακείτε σε νομικές διαμάχες, καθώς το αρνητικό άστρο 3 υποδηλώνει ότι θα δυσκολευτείτε να κερδίσετε σε ένα δικαστήριο.

Αποφύγετε επίσης να μπείτε εγγυητής ή να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία, κατάθεση ή υπογραφή συμφωνίας χωρίς να κατανοείτε πραγματικά τις μακροπρόθεσμες συνέπειες. Να είστε φειδωλοί στα λόγια, διαφορετικά κινδυνεύετε να αποκαλύψετε τα σχέδιά σας.

Φέτος πρέπει να σχεδιάσετε καλά το πώς θα φτάσετε στο στόχο σας και όχι να κάνετε επίδειξη των ιδεών σας. Φέτος είστε ευλογημένοι με το άστρο του Ήλιου, που σημαίνει ότι θα έχετε βοήθεια και υποστήριξη, κυρίως από το αντρικό φύλο. Επωφεληθείτε από αυτή την υποστήριξη για να προγραμματίσετε τον στόχο σας με σαφήνεια και, στη συνέχεια, να επιταχύνετε για να τον κατακτήσετε. Έτσι, παρά τα όποια εμπόδια, θα έχετε πιθανότητες να πετύχετε τον στόχο σας φέτος.
ν

ΦΙΔΙ

… 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025 …

Άλλη μια φοβερή χρονιά σας περιμένει, καθώς η τύχη φέρνει συναρπαστικές ευκαιρίες στο δρόμο σας. Και είστε ευλογημένοι με το πάθος και την ενέργεια να μετατρέψετε όλες τις φιλοδοξίες σας σε πραγματικότητα.

Με όχι ένα αλλά τρία ευοίωνα άστρα στον χάρτη σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι το θάρρος για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Αποφύγετε ωστόσο να εμπλακείτε σε νομικές διαμάχες, γιατί δεν θα τις κερδίσετε.

Παρά την καλοτυχία, τα 2023 θα υπάρξουν θλιβερά νέα για την οικογένειά σας ή κάποια δυσάρεστα γεγονότα. Αποφύγετε τον τζόγο και τον μη υπολογισμένο κίνδυνο, καθώς και τη συμμετοχή σε επενδύσεις υψηλού κινδύνου. Επιπλέον, προσέξτε την υγεία σας, καθώς το ανοσοποιητικό σας είναι πεσμένο. Αποφύγετε να πηγαίνετε σε ανθυγιεινά ή αρνητικά μέρη.

Από την άλλη μεριά, οι ουρανοί φέρνουν κοντά σας χρήσιμους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στη διαχείριση των οικονομικών σας ζητημάτων. Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες ταξιδεύοντας στο εξωτερικό και εξερευνώντας νέες αγορές. Τα άστρα ευνοούν την προβολή και ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
ν

ΑΛΟΓΟ

… 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026 …

Εσείς τα Άλογα είστε ευλογημένοι το 2023 με το άστρο της Τύχης και της Ευημερίας. Τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής σας είναι υψηλά, ειδικά αν περιβάλλεστε από υποστηρικτικούς φίλους και την οικογένεια. Έχετε όμως και το δυσοίωνο άστρο 3. Μην αφήσετε κάθε είδους διχόνοια ή διαφωνία να χαλάσει μια κατά τα άλλα εξαιρετική χρονιά.

Ο οικονομικός τομέας υπόσχεται πολλά, γι’ αυτό στρέψτε τις σκέψεις σας σε γόνιμες επενδύσεις, ώστε να δημιουργήσετε μια πηγή εσόδων για το μέλλον.

Αντισταθείτε στις ανθυγιεινές αρνητικές επιθυμίες και στη λαχτάρα για βραχυπρόθεσμη ικανοποίηση. Μπορεί να σας κοστίσει τον ψυχικό ή και τον σωματικό τραυματισμό σας. Η υποστήριξη φέτος θα έρθει από τις γυναίκες.

Αυξήστε τη νοητική σας εγρήγορση και μείνετε μακριά από πολιτική, φήμες και κουτσομπολιά. Να κάνετε υπομονή και στη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρξουν γιορτές και χαρούμενα γεγονότα, πιθανότητες να κερδίσετε κάποια κλήρωση, αλλά και ευχάριστες ειδήσεις ​​στον τομέα των σχέσεων και του γάμου.
ν

ΠΡΟΒΑΤΟ

… 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027 …

Το 2023 θα είναι για εσάς μια χρονιά γεμάτη θριάμβους και νίκες, καθώς έχετε στον χάρτη σας το άστρο 1. Σε μια χρονιά κατά την οποία οι σχέσεις μετράνε πολύ, εσείς, εσείς, όντας οι απόλυτοι γόητες του Ζωδιακού, έχετε πολλά ατού στο μανίκι σας!

Χρησιμοποιήστε τον φυσικό σας μαγνητισμό για να κερδίσετε φίλους, μετατρέποντας τους αντιπάλους σε συντρόφους και τους γνωστούς σε καλύτερους φίλους.

Να είστε προσεκτικοί όμως με το σπίτι, όσον αφορά τυχόν απώλειες και διαρρήξεις. Μην καίτε το κερί και από τις δύο άκρες και μην στηρίζεστε σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Το 2023 δημιουργεί καλές ευκαιρίες για συνεργασίες που θα φέρουν προαγωγές και θα αυξήσουν τη φήμη, τη δημοτικότητα και την τύχη σας. Αποφύγετε την εμπλοκή σε νομικές υποθέσεις, καυγάδες ή διενέξεις, καθώς θα μπορούσαν να επηρεάσουν τόσο τη σωματική όσο και τη ψυχική σας υγεία.

Ωστόσο, μην ανησυχείτε, γιατί είστε ευλογημένοι με το άστρο 4 που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ανυψώστε τον εαυτό σας με οραματισμό, θετικές σκέψεις και ιδέες και όλα θα πάνε καλά.
ν

ΠΙΘΗΚΟΣ

… 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028 …

Μια υπέροχη χρονιά περιμένει όσους έχουν γεννηθεί σε έτος Πιθήκου. Το 2023 φέρνει ευκαιρίες και πολλούς νέους στόχους προς κατάκτηση, καθώς και μια πλημμύρα νέων ιδεών που εισάγουν τη δημιουργικότητα στην καθημερινή σας ζωή. Ακολουθήστε εκείνα τα μονοπάτια που σας ελκύουν περισσότερο.

Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, αλλά σας προσγείωσε στην πραγματικότητα. Παρά το γεγονός ότι και φέτος υπάρχουν ορισμένα αρνητικά στοιχεία, δύο τυχερά άστρα φέρνουν κοντά σας αξιόλογους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των διαφόρων ζητημάτων.

Αυτά τα άστρα θετικής υποστήριξης θα μπορούσαν ακόμη και να μετατρέψουν το αρνητικό σε θετικό. Από την πλευρά σας, θα πρέπει πάντα να προσέχετε πώς να μετατρέψετε ένα πρόβλημα σε λύση. Εάν είστε επιχειρηματίας, μπορείτε να εκμεταλλευθείτε ένα πιθανό κενό που υπάρχει στην αγορά και να το μετατρέψετε σε κερδοφόρα επιχείρηση.
ν

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

… 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029 …

Εσείς τα Κοκόρια δέχεστε φέτος άφθονη βοήθεια από τους ουρανούς, πράγμα που θα σας επιτρέψει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ακούστε τη διαίσθησή σας, ακόμα κι αν μερικές φορές έρχεται σε αντίθεση με την κοινή λογική.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέτε και στο τι κάνετε, καθώς και στο ποιον εμπιστεύεστε. Υπάρχει πιθανότητα να προδοθείτε ή τα πράγματα να μην έρθουν έτσι όπως τα περιμένετε.

Με τόσες πολλές αβεβαιότητες, είναι καλό να σχεδιάσετε τις δραστηριότητές σας και να κάνετε την έρευνά σας ενδελεχώς, αλλά και να είστε συνεχώς ενημερωμένοι σε θέματα που αφορούν την εργασία, την επιχείρηση ή την καριέρα σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα υπό τον έλεγχό σας, καθώς μπορεί να υπάρξουν αρνητικές αλλαγές στο περιβάλλον, διακοπή της επικοινωνίας, αφαίρεση της εξουσίας σας και επίσης πιθανότητα απώλειας χρημάτων ή πολύ μεγάλων εξόδων.

Επικεντρωθείτε στο να υπερασπίσετε αυτά που έχετε κατακτήσει, καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο. Παρά τις όποιες δυσκολίες, όμως, η πλούσια φαντασία σας μπορεί να μετατρέψει τις αντιξοότητες σε ευκαιρίες. Φέτος η όποια πρόοδος θα γίνει με αργά βήματα.
ν

ΣΚΥΛΟΣ

… 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030 …

Το νέο έτος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί δύο αρνητικά άστρα στον χάρτη σας, το 5 και το 3, κρύβουν κινδύνους. Είναι μια χρονιά που πρέπει να μείνετε προστατευμένοι, οπότε ενημερωθείτε για τα κατάλληλα αντίμετρα και τις απαιτούμενες θεραπείες.

Διατηρήστε αισιόδοξη στάση και προσπαθήστε να μην τραβάτε πάνω σας την προσοχή των άλλων. Ευκαιρίες υπάρχουν, απλά πρέπει να τις εντοπίσετε. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους, αλλά μην είστε ανυπόμονοι για την πραγματοποίησή τους. Η χρονιά αυτή προσφέρεται περισσότερο για να βάλετε θεμέλια για το αύριο. Να είστε επίσης προσεκτικοί με ποια άτομα κάνετε παρέα.

Από την άλλη μεριά, έχετε την εύνοια του ουρανού στον αισθηματικό τομέα και στον τομέα του γάμου. Αυτή είναι μια καλή χρονιά για να παντρευτείτε. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τα μέλη της οικογένειάς σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε, καθώς η υγεία και η ευημερία τους απαιτεί την προσοχή σας. Τα θετικά υπερτερούν των αρνητικών και αυτή είναι μια υπέροχη χρονιά για να ευδοκιμήσετε!
ν

ΧΟΙΡΟΣ

… 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031 …

Αυτή μπορεί να γίνει μια εύκολη χρονιά, καθώς το 2023 η διπλωματία έχει το πάνω χέρι και εκεί βρίσκεται η δύναμή σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και αναλάβετε τη διαμεσολάβηση όταν υπάρχουν εντάσεις. Ενώ έχετε τα αρνητικά άστρα 3 και 5 στον χάρτη σας, οι επιδράσεις τους μπορούν να εξουδετερωθούν με τις κατάλληλες θεραπείες.

Παραμείνετε πιστοί στον εσωτερικό εαυτό σας και μην αφήνετε μικρά πράγματα να σας εκνευρίζουν. Επικεντρωθείτε στη μεγαλύτερη εικόνα για να ξεκλειδώσετε τις κρυμμένες δυνατότητες αυτής της χρονιάς.

Η χρονιά έχει οικονομικές ευκαιρίες και συνεργασίες που θα σας επιτρέψουν να μετατρέψετε τη φαντασία σε πράξη, πράγμα που θα οδηγήσει σε τεράστια ανάπτυξη. Η χρονιά αυτή σας ευνοεί για να κάνετε τη δική σας προσωπική ανακάλυψη!

Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε νομικές διαμάχες που μπορεί να σας κοστίσουν χρήματα και ψυχική ενέργεια. Οι στόχοι σας πρέπει να είναι ξεκάθαροι. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις λόγω απληστίας και μην αφήνετε να σας κατευθύνει ο εγωισμός. Επίσης η βιασύνη προκαλεί πολλά προβλήματα. Μείνετε ήρεμοι και εκτελέστε τα σχέδιά σας σιωπηλά. Αυτή είναι η πραγματική σας δύναμη.
ν

 


Translate this post