Ο Χοίρος στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2019 συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα για τον Χοίρο, ο οποίος όμως θα πρέπει να βάλει συγκεκριμένους στόχους και να επικεντρωθεί σε αυτούς προκειμένου να τους υλοποιήσει.

ν

ΧΟΙΡΟΣ – Τιμιότητα

Ο Xοίρος είναι το δωδέκατο ζώδιο του κινέζικου κύκλου, αντιστοιχεί στον Σκορπιό και θεωρείται θηλυκό (γιν).
O Χοίρος είναι γεννημένος στο ζώδιο της τιμιότητας. Είναι ευγενικός και γεμάτος κατανόηση. Είναι επίσης γνωστός ειρηνοποιός. Αντιπαθεί κάθε διαφωνία ή δυσαρέσκεια και κάνει ό, τι μπορεί για να ξεπεραστούν οι διαφορές και οι αντιθέσεις. Είναι έξοχος συζητητής και μιλάει ειλικρινά και εύστοχα. Δεν του αρέσει η ψευτιά ή η υποκρισία και είναι πιστός οπαδός της δικαιοσύνης και της τήρησης του νόμου και της τάξης. Ταυτόχρονα όμως είναι ανεκτικός και συχνά έτοιμος να συγχωρήσει τους άλλους για τα λάθη τους. Είναι φίλος για μια ζωή, σπάνια κρατάει κακία και ποτέ δεν είναι εκδικητικός.

Τα έτη γέννησης του Χοίρου

16 Φεβρ. 1923 – 5 Φεβρ. 1924
4 Φεβρ. 1935 – 23 Ιαν. 1936
22 Ιαν. 1947 – 9 Φεβρ. 1948
8 Φεβρ. 1959 – 27 Ιαν. 1960
27 Ιαν. 1971 – 14 Φεβρ. 1972
13 Φεβρ. 1983 – 1 Φεβρ. 1984
31 Ιαν. 1995 – 18 Φεβρ. 1996
18 Φεβρ. 2007 – 6 Φεβρ. 2008
5 Φεβρ. 2019 – 24 Ιαν. 2020
23 Ιαν. 2031 – 10 Φεβρ. 2032
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Η χρονιά του Χοίρου θα είναι μια ιδιαίτερα καλή χρονιά για τους εκπροσώπους του ζωδίου, μια χρονιά ανταμοιβών και εκπληρώσεων. Όμως, για να εκμεταλλευτεί τις έξοχες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του, πρέπει να ξέρει τι θέλει να πετύχει. Αυτό μπορεί να αφορά τις προσωπικές του φιλοδοξίες, την καριέρα του ή κάποιες αλλαγές στο σπίτι του. H πρόοδος είναι δυνατή σε όλους τους τομείς, αλλά πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι.
O τομέας της εργασίας έχει πολύ καλές προοπτικές και πολλοί Χοίροι θα μετακινηθούν σε μια πιο υπεύθυνη και αποδοτική θέση. Όλοι οι Χοίροι πρέπει να αναζητήσουν με ζήλο νέες ευκαιρίες και να μην διστάσουν να δείξουν στους άλλους τα ταλέντα και τις ικανότητές τους. Παρ’ όλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, αν επιμείνουν θα δουν ότι οι προσπάθειές τους θα ανταμειφθούν.
Επίσης, κάθε νέα θέση θα τους οδηγήσει σε καλύτερες ευκαιρίες στο μέλλον. Ιδιαίτερα ευνοϊκοί για θέματα καριέρας θα είναι οι πρώτοι και οι τελευταίοι μήνες της χρονιάς.
Όλοι οι Χοίροι θα ευεργετηθούν από σεμινάρια που θα διευρύνουν τις ικανότητες και την εμπειρία τους. H χρονιά αυτή κρύβει πολλές δυνατότητες και αν υιοθετήσει μια θετική και αποφασιστική στάση, μπορεί ο Χοίρος να σημειώσει σημαντική πρόοδο.
Τα οικονομικά θέματα έχουν επίσης καλές προοπτικές. O Χοίρος θα είναι τυχερός σε κάποιες αγορές που θα κάνει –ειδικά σε προσωπικά είδη– αλλά και πωλήσεις και, αν είναι προσεκτικός, μπορεί να ανακαλύψει κάποιες ευκαιρίες στα πιο απίθανα μέρη. Αν δεν ρισκάρει υπερβολικά, οι επενδύσεις του μπορεί να αποδειχθούν πολύ κερδοφόρες.
ν

Τυχερή περίοδος: 8 Απριλίου έως 20 Ιουλίου

Δυσμενής περίοδος: 12 Σεπτεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου
ν

Στον αισθηματικό τομέα, η χρονιά αυτή θα είναι επίσης αξιοσημείωτη, παρ’ όλο που δεν είναι η χρονιά της αληθινής αγάπης. Θα υπάρξουν πολλές απολαυστικές στιγμές, ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς αυτές οι ευκαιρίες έχουν σκοπό να σας δώσουν ένα μάθημα σχετικά με το τι είναι και τι δεν είναι σημαντικό στη ζωή.
Επίσης, ο Χοίρος θα κερδίσει πολλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς από την προσωπική μελέτη. Αν υπάρχει κάποιο θέμα που τον ενδιαφέρει, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να μάθει περισσότερα γύρω απ’ αυτό. Οι Χοίροι που έχουν σχέση με την εκπαίδευση θα δουν ότι οι μελέτες τους προχωρούν και τα αποτελέσματα θα τους αποζημιώσουν για τις θυσίες που αναγκάστηκαν να κάνουν. Τη χρονιά αυτή ο Χοίρος θα απολαύσει τα ταξίδια, τις διακοπές και τις υπαίθριες δραστηριότητες.
Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι μια επιτυχημένη και αξέχαστη χρονιά. H οικογένειά του θα του προσφέρει σημαντική υποστήριξη και επίσης θα ικανοποιηθεί από τις επιτεύξεις και την επιτυχία των κοντινών του προσώπων.
Πολλοί θα δουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει στη διάρκεια της χρονιάς ή θα ζήσουν ευχάριστα γεγονότα που θα δώσουν αφορμές για οικογενειακή γιορτή.
Επίσης μπορούν να ελπίζουν σε μια έντονη και ευχάριστη κοινωνική ζωή. Για τον Χοίρο που είναι ελεύθερος υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συναντήσει τον μελλοντικό του σύντροφο, να αρραβωνιαστεί, ακόμη και να παντρευτεί.
Εκείνο που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα είναι η υγεία του. Θα πρέπει να τρέφεται σωστά και υγιεινά και να ασκείται συχνά. Επίσης, δεν πρέπει  να το παρακάνει στις διασκεδάσεις. Αν χάνει υπερβολική ενέργεια, θα κουραστεί και θα είναι ευπρόσβλητος από κρυολογήματα και άλλες μικροαδιαθεσίες.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

H χρονιά αυτή προσφέρει πολλές δυνατότητες για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε και αφού επικεντρωθείτε στους στόχους σας, κινηθείτε δραστήρια και αποφασιστικά για να τους πραγματοποιήσετε. Ακόμη κι αν τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, τίποτα δεν έχει χαθεί. H οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί, αρκεί να είστε προσεκτικοί και όχι σπάταλοι. Προσέξτε την υγεία σας.
Εκμεταλλευτείτε τις εξαιρετικά καλές προοπτικές για την οικογενειακή και κοινωνική ζωή. Θυμηθείτε: αυτή είναι η χρονιά σας!
ν

Συμβατά ζώδια: Ποντικός, Τίγρης, Λαγός και Πρόβατο

Ασύμβατα ζώδια: Φίδι και Πίθηκος
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post