Αποκάλυψη: Πώς οι ασθενείς με Covid οδηγούνται στο θάνατο (video)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID

Posted by Youmagazine Staff

 

Πώς οι ασθενείς με Covid υποβάλλονται σε μια τελείως ακατάλληλη θεραπεία με σκοπό να οδηγηθούν στο θάνατο.

Ζούμε σε μια εποχή κατά την οποία γιατροί σκοτώνουν σκοπίμως τους ασθενείς και τους παρουσιάζουν ως θύματα του κορονοϊού, επειδή πληρώνονται ανάλογα με τον αριθμό των θανάτων! Image: Supplied

v

ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, οι ασθενείς με Covid-19 σκοτώνονται από ακατάλληλα ιατρικά πρωτόκολλα, ενώ παράλληλα τους αφαιρείται το δικαίωμα να εκφέρουν οποιαδήποτε γνώμη για τη θεραπεία που λαμβάνουν. Τα δικαιώματα των ασθενών έχουν κυριολεκτικά αφαιρεθεί, υποστηρίζει άρθρο του δρα Τζόζεφ Μερκόλα που δημοσιεύεται στο basedunderground.com.

Οι ασθενείς με Covid δεν λαμβάνουν βασικά φάρμακα όπως τα αντιβιοτικά και τα στεροειδή. Οι γιατροί αρνούνται να τους χορηγήσουν ακόμη και τη βασική διατροφή και υγρά, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να αφυδατώνονται, να εξασθενούν και να καταρρέει το ανοσοποιητικό, κάτι που ισοδυναμεί με έγκλημα πολέμου.

Επιπλέον, οι ασθενείς με Covid υποβάλλονται στις ΗΠΑ σε υπερβολική θεραπεία με Ρεμδεσιβίρη, με ναρκωτικά (narcotics), ώστε να μην μπορούν να αντιδράσουν, και σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής – ένας συνδυασμός που στο ενενήντα τοις εκατό των περιπτώσεων οδηγεί στο θάνατο,

Πολλοί γιατροί που κατανοούν τη σημασία της έγκαιρης και κατάλληλης θεραπείας είναι μπερδεμένοι και τρομοκρατημένοι με αυτά που βλέπουν, δίχως να μπορεί ο νους τους να συλλάβει το λόγο και το μέγεθος των όσων συμβαίνουν. Γιατί, πράγματι, είναι πέρα ​​από κάθε ανθρώπινη φαντασία.

Το Πρωτόκολλο του Θανάτου

Το ερώτημα που τίθεται είναι: Γιατί γιατροί και νοσηλευτές, που υποτίθεται είναι εντεταλμένοι να σώζουν ζωές, δέχονται να σκοτώσουν ασθενείς, εφαρμόζοντας το Πρωτόκολλο του Θανάτου;

Η απάντηση είναι απλή: «Ο θάνατός σου, ο μισθός μου».

Επειδή τα νοσοκομεία πληρώνονται από την κυβέρνηση ανάλογα με το πόσα τεστ Covid εκτελούν, πόσες θετικές διαγνώσεις Covid κάνουν, πόσες εισαγωγές ασθενών με Covid πραγματοποιούν, πόση χρήση Ρεμδεσιβίρης κάνουν, πόσες διασωληνώσεις και πόσους θανάτους έχουν από Covid. Όσο μεγαλύτεροι είναι αυτοί οι αριθμοί, τόσα περισσότερα χρήματα λαμβάνουν.

Αυτό το σύστημα πληρωμών έχει δημιουργήσει ένα είδος θεσμοθετημένης μηχανής δολοφονιών, όπου τα έσοδα των νοσοκομείων συνδέονται με ασθενείς που πεθαίνουν στο νοσοκομείο με ετικέτα Covid, είτε πράγματι έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό είτε όχι.

ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, στους ασθενείς με Covid-19 χορηγούνται συχνά υπερβολικές δόσεις φαρμάκων όπως οπιοειδή, βενζοδιαζεπίνες (δηλαδή φάρμακα για επιληπτικές κρίσεις) και αντιχολινεργικά που οδηγούν με βεβαιότητα στο θάνατο, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, πολλοί οίκοι ευγηρίας έχουν κατηγορηθεί ότι σκότωσαν ασθενείς με Covid-19 χορηγώντας τους Μιδαζολάμη. ένα ισχυρό υπνωτικό και ηρεμιστικό.
ν

Η διασωλήνωση ασθενών με Covid-19 και με υποκείμενα νοσήματα, χωρίς φαγητό και νερό και χωρίς την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο. Image: Supplied
ν

Η παραμέληση των ασθενών που διαγνώστηκαν με Covid, η κακομεταχείριση, η χορήγηση ακατάλληλων φαρμάκων σε ισχυρές δόσεις, η καταστολή και η διασωλήνωση έχουν οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στο θάνατο.

Όλοι αυτοί καταγράφονται ως νεκροί από Covid.

Οι θάνατοι Αμερικανών ηλικίας από 18 έως 64 ετών, το τρίτο τρίμηνο του 2021 ήταν αυξημένοι κατά 40% σε σχέση με τα πρoηγούμενα ποσοστά, που ήταν ήδη αυξημένα κατά 15,4% μεταξύ 2019 και 2020, σε σχέση με τα τελευταία 100 χρόνια.

Όλα δείχνουν ότι κάτι πραγματικά αδιανόητο συμβαίνει στα νοσοκομεία της Αμερικής. Σε όλη τη χώρα, οι ασθενείς με Covid-19 σκοτώνονται με ακατάλληλα ιατρικά πρωτόκολλα, ενώ δεν μπορούν να εκφέρουν άποψη ή να διαμαρτυρηθούν για τη θεραπεία που λαμβάνουν. Τα δικαιώματα των ασθενών έχουν κυριολεκτικά αφαιρεθεί.

Επικίνδυνες και αναποτελεσματικές
θεραπείες με στόχο το κέρδος

Το γεγονός ότι στερούν από τους ασθενείς βασικά φάρμακα, όπως αντιβιοτικά και στεροειδή, τους αρνούνται ακόμη και τη βασική διατροφή και τα υγρά, ισοδυναμεί με έγκλημα πολέμου σύμφωνα με τους Κανόνες 531 και 1182 της Σύμβασης της Γενεύης. Οι κανόνες αυτοί ορίζουν ότι δεν επιτρέπεται να κάνεις κάποιον να λιμοκτονήσει, στερώντας του είδη πρώτης ανάγκης, ακόμη κι αν πρόκειται για κρατούμενο.

Γιατί νοσοκομεία και κλινικές από κέντρα ίασης μετατράπηκαν σε τόπους μαζικών εκτελέσεων;

Οι εκατόμβες των νεκρών γίνονται να εξυπηρετηθεί το αφήγημα της πανδημίας ενός φονικού ιού, που σκοτώνει όποιον βρει μπροστά του, με σκοπό να πανικοβληθεί ο κόσμος και να τρέξει να εμβολιαστεί

Τα πειραματικά σκευάσματα που βαφτίστηκαν «εμβόλια», αν και έχουν οδηγήσει σε μαζικούς θανάτους και αναπηρίες, είναι μια κερδοφόρα μηχανή τρισεκατομμυρίων, από την οποία, εκτός από τις γνωστές φαρμακευτικές εταιρείες, κερδίζουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και γιατροί.

Τώρα μάλιστα θα αρχίσουν να τα χορηγούν και σε βρέφη από 6 μηνών και πάνω, παρά το ότι δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτών των πειραματικών φαρμάκων.
ν

ν

Σύμφωνα με το VAERS, από τους εμβολιασμούς στις ΗΠΑ, έως την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, δηλαδή μέσα σε ένα έτος, σημειώθηκαν 1.103.893 περιπτώσεις παρενεργειών και θανάτων, μετά τον εμβολιασμό με κάποιο από τα τέσσερα γνωστά σκευάσματα.

Συγκρίνετε τον αριθμό αυτόν με τις 918.856 περιπτώσεις παρενεργειών και θανάτων από όλα μαζί τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από τον FDA τα προηγούμενα 30+ χρόνια, από το 1990 έως τον Νοέμβριο του 2020.

Όσον αφορά τις εγκύους Αμερικανίδες που εμβολιάστηκαν, υπήρξαν 3.573 θάνατοι εμβρύων, δηλαδή ποσοστό αυξημένο κατά 1.867% σε σχέση με τα προ Covid εμβόλια!

Δείτε το σχετικό άρθρο στο Vaccine Impact.
ν

Πώς εφαρμόζεται το Πρωτόκολλο Θανάτου στα Νοσοκομεία | 14/02/22 κ. Αντωνιάδης | Mouxritsa News
ν

ν

Δείτε το πλήρες άρθρο στο basedunderground.com.
ν

 


Translate this post