Οι πρώτοι θάνατοι παιδιών μετά τον εμβολιασμό τους με σκευάσματα Covid (vid)

Κατηγορία NEWS, Παιδί & Γονείς, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι πρώτοι «αιφνίδιοι θάνατοι» παιδιών κάτω των 12 ετών έρχονται στην επιφάνεια μετά την έναρξη των εμβολιασμών στις ηλικίες 5 έως 11 ετών.

Ανακοινώθηκαν τα δύο πρώτα ονόματσ των παιδιών που πέθαναν μετά από το τρύπημά τους με εμβόλιο Covid. Image: Supplied

v

ΟΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ από τα εμβόλια Covid αυξάνονται καθημερινά, καθώς στη μακάβρια λίστα αυτών που αναχωρούν για τας αιωνίους μονάς προστίθενται τώρα και μικρά παιδιά, ύστερα από την εντολή που έδωσαν οι κυβερνήσεις σε Ευρώπη και Αμερική για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών.

Οι δύο πρώτοι απροσδόκητοι θάνατοι παιδιών, που καταγγέλθηκαν από τις οικογένειές τους, συνέβησαν την Ημέρα των Ευχαριστιών, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

Το πρώτο θύμα του αντι-covd εμβολιασμού είναι η 11χρονη Juliana Rechten, από το Matawan του New Jersey, η οποία πέθανε ξαφνικά την Ημέρα των Ευχαριστιών, στις 25 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με τη νεκρολογία της.
ν

Η Τζουλιάνα Ρέχτεν. Πηγή: GoFundMe
ν

Η 11χρονη Τζουλιάνα Ρέχτεν ήταν ένα υγιέστατο αθλητικό κοριτσάκι, που έπεσε θύμα της ευπιστίας των γονιών της. Η Τζουλιάνα εννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2010 στο Long Branch του New Jersey και πέρασε τα παιδικά της χρόνια μεγαλώνοντας στο Hazlet και στο Matawan. Ήταν μαθήτρια της 6ης τάξης Δημοτικού στο Matawan Aberdeen. Η Τζουλιάνα ήταν μια όμορφη, ζωηρή νεαρή κοπέλα. Λάτρευε τα χάσκι και ιδιαίτερα τα αγαπημένα της σκυλιά, Στάζια και Μπλου. Της άρεσε να παίζει μπάσκετ και σχεδίαζε να εγγραφεί στην ομάδα του σχολείου της την επόμενη σχολική χρονιά. Όμως δεν πρόλαβε. (Πηγή πληροφοριών)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζουλιάνα πέθανε στον ύπνο της, ενώ η αιτία του θανάτου της «δεν έγινε γνωστή στο κοινό».

Τον θάνατο της μικρής Τζουλιάνας Ρέχτεν ανακοίνωσε η φίλη της οικογένειας Justine Marie Shuey στη σελίδα της στο Facebook. (Πηγή πληροφοριών)

Το δεύτερο θύμα του αντι-covd εμβολιασμού είναι η Destiny Gibson, ένα 9χρονο κορίτσι από το Ρόουντ Άιλαντ, πέθανε «απροσδόκητα» την Ημέρα των Ευχαριστιών εξαιτίας σοβαρής κρίσης άσθματος μετά τον εμβολιασμό.

Ποτέ προηγουμένως δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα άσθματος.
ν

Η Ντίστινι Γκίμπσον. Πηγή: GoFundMe
ν

Η 9χρονη Ντέστινι ήταν μαθήτρια της τρίτης τάξης στο κοινοτικό σχολείο John J. Doran. Την Ημέρα των Ευχαριστιών υπέστη σοβαρή κρίση άσθματος και πέθανε στο σπίτι της οικογένειάς της στο Fall River.

Η τοπική Herald News αναφέρει τα όσα δήλωσε η Erica Gibson για την ανιψιά της, Destiny Gibson:

«Δεν υπάρχουν λόγια για τον πόνο στην οικογένειά μας αυτή τη στιγμή. Η Ντέστινι ήταν ένα εξωστρεφές παιδί γεμάτο αγάπη και φως που μοιραζόταν με όλους όσους ερχόταν σε επαφή».

Είθε τα δύο αυτά αγγελούδια να βρουν μια καλύτερη μοίρα στον ουρανό…

Πηγή: Vaccine Impact
ν


ν

Στο βίντεο που ακολουθεί, καταρρακωμένοι γονείς προειδοποιούν για τα ολέθρια αποτελέσματα (θάνατος, ασθένεια ή αναπηρία) που έχουν τα εμβόλια covid στα μικρά παιδιά.
ν

ν

Στο επόμενο βίντεο, δύο Άγγλοι γιατροί προειδοποιούν: «Είναι αργά για να αλλάξεις γνώμη εάν κάνεις το εμβόλιο».
ν

ν

 


Translate this post