Ο Φάουτσι κατηγορείται για μαζικές δολοφονίες Αμερικανών με Remdesivir

Κατηγορία NEWS, Ιατρικά, Κορονοϊός

COVID-19

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Άντονι Φάουτσι κατηγορείται ότι σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς με Ρεμδεσιβίρη για να αναγκάσει τους υπόλοιπους να τρέξουν να εμβολιαστούν.

Ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) κατηγορείται για μαζικές δολοφονίες Αμερικανών με Remdesivir. Πηγή: News Media

v

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) δρ Άντονι Φάουτσι κατηγορείται για μαζικές δολοφονίες Αμερικανών με Remdesivir. Την καταγγελία-αποκάλυψη έκανε ο δρ Bryan Ardis στον οικοδεσπότη του “ReFounding America” δρα Peter Breggin.

«Ο Άντονι Φάουτσι χρησιμοποίησε αυτό το φάρμακο για να δολοφονήσει μια ολόκληρη γενιά αθώων Αμερικανών. Και έβγαινε στην τηλεόραση κάθε βράδυ λέγοντας ψέματα ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν σωρηδόν από έναν φονικό ιό, ενώ στην πραγματικότητα η πλειονότητά τους πέθαινε επειδή τους δηλητηριάζαν μέχρι θανάτου με remdesivir», είπε ο Bryan Ardis κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 19ης Ιανουαρίου 2022 του “ReFounding America” στο Brighteon TV.

Πράγματι, η δραστική ουσία ρεμδεσιβίρη (remdesivir), όπως περιγράφεται σε ιατρικά sites «αναστέλλει τις ιογενείς RNA πολυμεράσες και έχει ευρεία ενεργότητα έναντι ευρέως φάσματος των μελών των φιλοϊών (EBOV, MARV), των κορωνοϊών (SARS-CoV, MERS-CoV) και των παραμυξοϊών (RSV, NiV, Hendra)».

Η ρεμδεσιβίρη έγινε δεκτή ως «σωτήριο» φάρμακο μέσα στη σύγχυση και τον πανικό που έσπειρε παγκόσμια ο ιός SARS-CoV2 που προκαλεί την ασθένεια Covid-19.

Είναι όμως έτσι;

Τον Ιούλιο του 2021 απεκαλύφθη ότι η θεραπεία με remdesivir όχι μόνο δεν βελτιώνει την επιβίωση, αλλά αντίθετα αυξάνει τη διάρκεια νοσηλείας σε ασθενείς με Covid, Η αποτελεσματικότητά της αμφισβητήθηκε σε μια μελέτη που έγινε στις ΗΠΑ και δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό JAMA. (Βλ. σχετικό άρθρο).

Όπως υποστηρίζει ο Bryan Ardis, η ρεμδεσιβίρη προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια, η οποία σε συνδυασμό με τη διασωλήνωση του ασθενούς τον οδηγεί στον θάνατο.

Ωστόσο, ο Άντονι Φάουτσι συνέχισε να βγαίνει στην τηλεόραση και να υποστηρίζει την «θεραπευτική» δράση της  ρεμδεσιβίρης.
ν

Dr. Anthony Fauci: Remdesivir Is ‘A Very Important First Step’ In Fighting Coronavirus | TODAY
ν

ν

Ο Bryan Ardis καταγγέλλει ότι το «πρωτόκολλο του θανάτου» του Άντονι Φάουτσι που εφαρμόζουν γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ και της Αυστραλίας, έχει οδηγήσει στον θάνατο περισσότερους ασθενείς απ’ ότι ο κορονοϊός ο ίδιος.

Όπως εξηγεί ο Ardis, ο Φάουτσι χρειαζόταν αυτόν τον μεγάλο αριθμό θανάτων για να σπείρει τον τρόμο, προκειμένου οι Αμερικανοί να φοβηθούν και να τρέξουν μαζικά να εμβολιαστούν με τα γνωστά πειραματικά σκευάσματα που αποκαλούνται «εμβόλια».

(Σε άλλο άρθρο αναφέρεται ότι ο Φάουτσι εν γνώσει του επιτάχυνε την έγκριση του φαρμάκου με τις θανατηφόρες παρενέργειες, οι οποίες μοιάζουν με αυτές της Covid-19).

Όπως αποκάλυψε ο CEO των ArdisLabs και οικοδεσπότης του “The Dr. Ardis Show” ήταν ο θάνατος του πεθερού του εξαιτίας εσφαλμένης διάγνωσης και θεραπείας με Remdesivir που του «άνοιξε τα μάτια».

Ερευνώντας τον θάνατο του πεθερού του, διαπίστωσε ότι οφειλόταν όχι στον δήθεν «φονικό» ιό, αλλά στο ακατάλληλο νοσοκομειακό πρωτόκολλο που εφαρμόζουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές.

Το πρωτόκολλο αυτό του Φάουτσι είναι αναρτημένο στον ιστότοπο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) και προβάλλεται ως «η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού της Ουχάν» (Covid-19).

Σύμφωνα με τον Ardis, ο Φάουτσι είναι ένοχος για την γενοκτονία χιλιάδων Αμερικανών.

Πλήρες άρθρο,

ν

 


Translate this post