Κινέζικη Αστρολογία 2019 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2019, που κυριαρχείται από το ζώδιο του Χοίρου, θεωρείται παραδοσιακά μια θετική χρονιά, με πολλές ευκαιρίες για πρόοδο και ανάπτυξη.

ν

ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ νέο έτος ξεκινά την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 και τελειώνει στις 24 Ιανουαρίου 2020. Στο κινεζικό ωροσκόπιο, το έτος του γήινου Χοίρου (2019) έρχεται αμέσως μετά το έτος του ξύλινου Σκύλου (2018) και είναι πριν από το έτος του μεταλλικού Ποντικού (2020).
Τα κινέζικο ωροσκόπιο έχει ετήσια 12 ζώδια, τα οποία με βάση τα 5 στοιχεία (Μέταλλο, Νερό, Γη, Φωτιά, Ξύλο) ολοκληρώνουν έναν κύκλο 60 ετών.
Σίγουρα το κινεζικό ημερολόγιο είναι πιο περίπλοκο από το δυτικό, γιατί βασίζεται στον σεληνιακό μήνα, στο ηλιακό έτος και σε διάφορα αριθμητικά κριτήρια. Η μεγαλύτερη μονάδα χρόνου στο ημερολόγιο αυτό είναι η Εποχή που διαρκεί 3.600 χρόνια.
Η κινεζική Εποχή των 3.600 ετών διαιρείται σε εξηκονταετείς κύκλους, και κάθε κύκλος των 60 ετών διαιρείται πάλι σε πέντε Μεγάλα Έτη, που το καθένα τους έχει 12 χρόνια. Αυτά τα δώδεκα χρόνια αριθμούνται με ορισμένους κινεζικούς χαρακτήρες που λέγονται Κλαδιά, τα οποία αργότερα ταυτίστηκαν με τα δώδεκα ζώα (Ποντικός, Βόδι, Τίγρης κτλ.) λόγω ομοιότητας των ιδιοτήτων τους.
Το 2019 είναι, σε γενικές γραμμές, ένα έτος που προσφέρει στους ανθρώπους την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα και ένα καλό έτος για να κάνουν επενδύσεις! Επίσης θα είναι γεμάτο χαρά, ένα έτος φιλίας και αγάπης για όλα τα ζώδια, ένα ευοίωνο έτος γιατί ο Χοίρος προσελκύει την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής.
Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σας, ανάλογα με το έτος της γέννησής σας, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο. Αν έχετε γεννηθεί Ιανουάριο ή Φεβρουάριο, προσέξτε σε ποιο ακριβώς ζώδιο ανήκετε.
ν

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΒΟΔΙ

ΤΙΓΡΗΣ

ΛΑΓΟΣ

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

ΦΙΔΙ

ΑΛΟΓΟ

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΣΚΥΛΟΣ

ΧΟΙΡΟΣ

v

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΟ 2019

Ποντικός: Ένας χρόνος γεμάτος ευτυχία και ευημερία!
Βόδι: Ένας χρόνος με καλές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα.
Τίγρης: Το ισχυρό και ανεξάρτητο αυτό ζώδιο κάνει γενικά ό,τι του αρέσει. Αυτό το έτος οι Τίγρεις θα πρέπει να μάθουν πώς να συμφωνούν με τους άλλους.
Λαγός: Ένα εξαιρετικό έτος σας περιμένει! Λιγότερο επιφυλακτικοί από το συνηθισμένο, θα προσεγγίσετε εύκολα άλλους ανθρώπους και θα κάνετε νέους φίλους.
Δράκοντας: Για τους Δράκοντες ο αντίκτυπος της ηρεμίας του Χοίρου θα μεταφραστεί σε ένα έτος επανεξέτασης της ζωής τους.
Φίδι: Για να πετύχουν αυτό που θέλουν, τα Φίδια θα πρέπει φέτος να είναι μαχητικά και πειστικά.
Άλογο: Το 2019 θα είναι πιο ευοίωνο από το 2018!
Πρόβατο: Ένα τυχερό έτος κατά το οποίο θα εκπληρωθούν όλες οι φιλοδοξίες σας.
Πίθηκος: Ένα έτος προκλήσεων!
Πετεινός: Αν θέλετε φέτος να πετύχετε, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην ποιότητα των σχέσεών σας με τους άλλους.
Σκύλος: Το 2019 θα πρέπει να υπολογίζετε μόνο τις δικές σας δυνάμεις για να πετύχετε.
Χοίρος: Το 2019 είναι η χρονιά σας! Ξεκινήστε βάζοντας προτεραιότητες και στη συνέχεια πιάστε δουλειά: μόλις αρχίσετε να κινείστε, θα δείτε αμέσως αποτελέσματα.
v

 


Translate this post