Ο Πίθηκος στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Στους τομείς της εργασίας, των οικονομικών και των σχέσεων, οι Πίθηκοι θα βιώσουν μια υπέροχη χρονιά, με τα βέλη του έρωτα να τους χτυπούν διαρκώς τους επόμενους μήνες.

ν

ΠIΘHKOΣ – Φαντασία

O Πίθηκος είναι το ένατο ζώδιο του κινεζικού κύκλου αντιστοιχεί στον Λέοντα και θεωρείται αρσενικό (γιανγκ).
Ο Πίθηκος είναι γεννημένος στα ζώδιο της φαντασίας. Παράλληλα όμως είναι ερευνητικός και παρακολουθεί άγρυπνα καθετί που συμβαίνει γύρω του. Είναι ευφυής και πρωτότυπος στοχαστής, μορφωμένος και πάντα πρόθυμος να μάθει καινούργια πράγματα.
Έχει εξαιρετικά καλή μνήμη και διακρίνεται για τη γλωσσομάθειά του. Είναι επίσης πολύ πειστικός ομιλητής και του αρέσει να παίρνει μέρος σε συζητήσεις. Οι φιλικοί και σίγουροι τρόποι του κερδίζουν εύκολα ους άλλους. Γι’ αυτό ο Πίθηκος διακρίνεται στις εργασίες που τον φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο.

Τα έτη γέννησης του Πιθήκου

20 Φεβρ. 1920 – 8 Φεβρ. 1921
6 Φεβρ. 1932 – 25 Ιαν. 1933
25 Ιαν. 1944 – 12 Φεβρ. 1945
12 Φεβρ. 1956 – 30 Ιαν. 1957
30 Ιαν. 1968 – 16 Φεβρ. 1969
16 Φεβρ. 1980 – 4 Φεβρ. 1981
4 Φεβρ. 1992 – 22 Ιαν. 1993
22 Ιαν. 2004 – 8 Φεβρ. 2005
8 Φεβρ. 2016 – 27 Ιαν. 2017
26 Ιαν. 2028 – 12 Φεβ. 2029
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Αν και η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον Πίθηκο, η χρονιά του Χοίρου θα φέρει μια βαθμιαία βελτίωση στη ζωή του. Δεν θα πάνε όλα κατ’ ευχήν, όμως θα υπάρξουν και ευτυχισμένες στιγμές και αρκετές επιτυχίες.
Τα κύρια σημεία που ο Πίθηκος οφείλει να έχει υπόψη του είναι να μην περιμένει άμεσα αποτελέσματα και να μην ασχολείται μα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. H επιτυχία και η πρόοδος θα έλθουν μέσα από την επικέντρωση σε συγκεκριμένα θέματα και όχι από την υπέρμετρη φιλοδοξία από τη βιαστική ενασχόληση με διάφορα θέματα.
Στον τομέα της εργασίας, οι προοπτικές είναι γενικά ευνοϊκές. Θα υπάρξουν ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες και πολλοί Πίθηκοι θα πάρουν προαγωγή ή μια νέα θέση. Καλό θα είναι ο Πίθηκος να ακούει τις απόψεις των συνεργατών και να μην υιοθετεί μια υπερβολικά ανεξάρτητη στάση.
Αν και είναι επινοητικός και του αρέσει να έχει κάποια ανεξαρτησία στη δράση, αυτό το έτος δεν θα μπορέσει να πραγματώσει αυτό  που θέλει χωρίς την υποστήριξη των άλλων.
Προς το τέλος του έτους, ιδιαίτερα στο διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και ο Πίθηκος μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να προωθήσει τις ιδέες του και να κάνει ανοίγματα, αλλά και για να οργανώσει τις διακοπές του που τόσο τον ενδιαφέρουν.
Θα ήταν επίσης ωφέλιμο να σκεφτεί πιο προσεκτικά τις μακρόπνοες φιλοδοξίες του και, αν συνειδητοποιήσει ότι απαιτούνται επιπλέον προσόντα, να εκμεταλλευτεί αυτή την ευνοϊκή χρονιά για να τα αποκτήσει.
Αν και θα υπάρξει βελτίωση στην οικονομική κατάσταση, ο Πίθηκος χρειάζεται να δείξει σύνεση και προσοχή και να μην ρισκάρει τα χρήματά του. Επίσης ό,τι αποταμιεύσεις μπορεί να κάνει θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες τα επόμενα χρόνια.
ν

Δυσμενής περίοδος: 8 Ιανουαρίου έως 14 Ιουνίου

Τυχερή περίοδος: 12 Σεπτεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου
ν

Στον αισθηματικό τομέα, οι Πίθηκοι θα βιώσουν μια υπέροχη χρονιά, καθώς τα βέλη του έρωτα θα τους χτυπούν τους επόμενους μήνες του έτους. Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα. Ο έρωτας κρύβεται στον κοινωνικό σας κύκλο, στον τομέα της εργασίας ή στην ομάδα των στενών φίλων σας.
H οικογενειακή ζωή του Πιθήκου θα είναι πολυάσχολη και ικανοποιητική. Θα νιώσει υπερηφάνεια για τα επιτεύγματα ενός δικού του προσώπου και μπορεί να περιμένει κανείς ευχάριστες οικογενειακές εκδηλώσεις.
Όμως καλό θα ήταν να συμπεριλάβει τα κοντινά του πρόσωπα στις διάφορες δραστηριότητές του και να συζητά μαζί τους τα σχέδια και τις ανησυχίες του. H τάση του να υπεκφεύγει και να κρατάει κρυφές τις σκέψεις του μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επιζήμια το 2019. Αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί την υποστήριξη των γύρω του.
H κοινωνική ζωή θα προσφέρει στον Πίθηκο μεγάλη ευχαρίστηση και με την πρόσχαρη φύση του θα εντυπωσιάσει πολλούς. Ιδιαίτερα οι ελεύθεροι Πίθηκοι θα πρέπει να περιμένουν μια έντονη κοινωνική ζωή με πολλές ευκαιρίες για νέες σχέσεις, ερωτικές ή φιλικές.
Ωστόσο όλοι οι Πίθηκοι πρέπει να δώσουν προσοχή στις απόψεις και τα ενδιαφέροντα των άλλων, διαφορετικά μπορεί να προκύψουν εντάσεις σε ορισμένες σχέσεις τους.
Αν και είναι ιδιαίτερα πειστικοί, δεν μπορούν να έχουν την απαίτηση να γίνεται πάντα το δικό τους. Αυτή τη χρονιά θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα χρειαστεί να κάνουν παραχωρήσεις ή συμβιβασμούς για να διαφυλάξουν τις καλές σχέσεις με τους γύρω τους.
Τα διάφορα χόμπι και ενδιαφέροντα του Πιθήκου θα του προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια του 2019, και καλά θα κάνει να βρει χρόνο γι’ αυτά κάνοντας τακτά διαλείμματα από τις καθημερινές υποχρεώσεις τους.
Υπάρχουν δύο τομείς που πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα. O πρώτος είναι τα νομικά θέματα. Αν ο Πίθηκος βρεθεί σε δυσκολίες αυτό το χρόνο, ιδιαίτερα αν αυτές έχουν να κάνουν με το νόμο και το νομικό σύστημα, θα ήταν καλό να ζητήσει τη συμβουλή έμπειρων νομικών. O δεύτερος έχει να κάνει με τα σημαντικά έγγραφα που δέχεται ή συμπληρώνει. Πρέπει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή και να τα διαβάζει πολύ καλά, ειδάλλως θα του προκαλέσουν προβλήματα.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Μια χρονιά που μπορεί με σωστούς χειρισμούς να αποβεί θετική.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ασχοληθείτε οργανώνοντας τις δραστηριότητές σας, συμπεριλάβετε και άλλους σε αυτές, σκεφθείτε μακροπρόθεσμα, μην ρισκάρετε ανώφελα και μην σκορπάτε την ενέργειά σας. Δείξτε ενδιαφέρον για τους γύρω σας και ακούστε τις απόψεις τους.
Δείξτε σύνεση στα οικονομικά ζητήματα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα νομικά και στα γραφειοκρατικά ζητήματα.
ν

Συμβατά ζώδια: Ποντικός, Φίδι, Δράκοντας

Ασύμβατα ζώδια: Τίγρης και Χοίρος
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post