Ο Δράκοντας στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2019 προμηνύεται ένα θετικό έτος για τους Δράκοντες, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα, δίχως να υστερεί ο οικονομικός, εφόσον φανούν συνετοί.

ν

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ Δύναμη

O Δράκοντας είναι το πέμπτο ζώδιο του κινέζικου κύκλου, αντιστοιχεί στον Κριό και θεωρείται αρσενικό (γιανγκ).
Οι Δράκοντες είναι οι εκκεντρικοί του κινέζικου ζωδιακού κύκλου. Πλανώνται ψηλά σε ήρεμους ουρανούς, μπορεί να είναι πεισματάρηδες, παθιασμένοι, ενθουσιώδεις ειλικρινείς και γενναίοι, φοράνε μοβ ρούχα και περπατούν ανυπόδητοι σε δημόσια μέρη. Ακούν μόνο τον δικό τους σκοπό, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος έχει σταματήσει κατάπληκτος και τους παρακολουθεί. Οι Δράκοντες είναι συνήθως πολύ δραστήριοι, γεμάτοι ζωή και χαρά. Τους αρέσει να έχουν γύρω τους φίλους και θαυμαστές, συκοφάντες και εραστές. Επειδή συμβολίζει τη ζωή και την ανάπτυξη, ο Δράκοντας μεταφέρει τις εξής πέντε ευχές: αρμονία, αρετή, εκπλήρωση, πλούτη και διάρκεια.

Τα έτη γέννησης του Δράκοντα

23 Ιαν. 1928 – 9 Φεβρ .1929
8 Φεβρ. 1940 – 26 Ιαν. 1941
27 Ιαν. 1952 – 13 Φεβρ. 1953
13 Φεβρ. 1964 – 1 Φεβρ. 1965
31 Ιαν. 1976 – 17 Φεβρ. 1977
17 Φεβρ. 1988 – 5 Φεβρ. 1989
5 Φεβρ. 2000 – 23 Ιαν. 2001
23 Ιαν. 2012 – 9 Φεβρ. 2013
10 Φεβρ. 2024 – 28 Ιαν. 2025
28 Ιαν. 2036 – 14 Φεβρ. 2037
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Το έτος του Χοίρου προμηνύεται ένα θετικό έτος για τον Δράκοντα. H χρονιά που μας πέρασε, στο έτος του Σκύλου, είχε φέρει αρκετές προκλήσεις για τους Δράκοντες. Υπήρχαν βέβαια και καλές στιγμές, αλλά φέτος θα συναντήσουν λιγότερα εμπόδια στο δρόμο τους.
O ενθουσιασμός του Δράκοντα και η αγάπη του για τη ζωή βρίσκονται σε τέλεια αρμονία με την ευχάριστη ενέργεια που φέρνει η χρονιά του Χοίρου.
Έτσι, τη χρονιά αυτή οι Δράκοντες θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση και κοινωνικές συναναστροφές. Η βοήθεια που προσφέρετε στους άλλους και οι φιλανθρωπικές πράξεις σας είναι εξίσου σημαντικές για να εξασφαλιστεί ότι η τύχη σας θα διαρκέσει όλο το χρόνο.
Οι προοπτικές σταδιοδρομίας του Δράκοντα είναι πολύ ευνοϊκές φέτος. Όσοι εργάζονται με προμήθειες όπως πωλητές, μεσίτες ακινήτων ή οικονομικοί σύμβουλοι μπορούν να περιμένουν μια σταθερή αύξηση των εσόδων και μια ικανοποιητική απόδοση από τα συμβόλαια που κλείνουν. Είναι πολύ πιθανό να οφείλουν τα κέρδη τους αυτά στη φήμη τους που μεταφέρεται από στόμα σε στόμα και γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχνάνε τους φίλος ή συνεργάτες που τους βοήθησαν κατ’ αυτό τον τρόπο.
Στον επιχειρηματικό τομέα οι Δράκοντες μπορούν να περιμένουν ότι οι προσπάθειές τους θα ευδοκιμήσουν φέτος. Νέα επαγγελματικά σχέδια ή επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν καλά, αλλά θα είναι ακόμα πιο επιτυχείς εάν συνεργαστείτε με έναν Πίθηκο ή έναν Ποντικό.
Οι σχέσεις του Δράκοντα ευνοούνται τη χρονιά αυτή και θα είναι τυχεροί στην αγάπη, ιδιαίτερα για όσους ένα ταίρι. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες Δράκοντες θα έχουν μεγάλη επιτυχία στον ερωτικό τομέα, γεγονός που θα τους βοηθήσει να ατενίζουν με μια πιο θετική ματιά το αισθηματικό τους μέλλον.
Θα πρέπει όμως να είναι προσεκτικοί και σίγουροι γι’ αυτό που θέλουν. Θέλουν να έχουν περιστασιακές σχέσεις ή μια μόνιμη, αληθινή σχέση; Οι περιστασιακές σχέσεις φέτος θα σαμποτάρουν τις προοπτικές τους για μια μακροπρόθεσμη σχέση.
Για τους Δράκοντες που είναι δεσμευμένοι, οι προοπτικές ευτυχίας είναι επίσης πολύ καλές. Θα πρέπει μόνο να προσέξουν αυτά που λένε όταν είναι εκνευρισμένοι και να μάθουν να λύνουν το διάφορα προβλήματα με την επικοινωνία.
Δεν πρέπει να αγνοούνται ακόμη και τα μικρά προβλήματα φέτος στις σχέσεις τους, καθώς μπορεί να γίνουν το ξεκίνημα μεγαλύτερων προβλημάτων.
Οι Δράκοντες είναι μαχητές. Αυτό είναι και η βάση της επιτυχίας τους, αλλά πρέπει να θυμούνται να είναι και διαλλακτικοί όπου χρειάζεται. Η συνεργασία είναι πολύ σημαντική αυτή τη χρονιά και μια απαραίτητη αρχή για σχέσεις που διαρκούν.
ν

Δυσμενής περίοδος: 8 Ιανουαρίου έως 19 Ιουνίου

Τυχερή περίοδος: 11 Ιουλίου έως 29 Οκτωβρίου
ν

Οι Δράκοντες που σπουδάζουν θα δουν σημαντική βελτίωση στις σπουδές τους, καθώς το κίνητρό τους φέτος αυξάνεται. Εάν μπορούν να διατηρήσουν αυτή την αποφασιστικότητα, θα είναι σε θέση να απορροφήσουν και να διατηρήσουν εύκολα τη γνώση. Για το λόγο αυτό, το έτος του Χοίρου είναι ιδανικό για να δώσετε εξετάσεις στον τομέα που σας ενδιαφέρει.
Δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα υγείας στον ορίζοντα φέτος για τους Δράκοντες. Εάν προσέχουν τον εαυτό τους, μια υπάρχουσα δύσκολη κατάσταση μπορεί να απαλυνθεί μέσα στους προσεχείς μήνες.
Για τους πιο ηλικιωμένους Δράκοντες, μπορεί να υπάρξουν κάποιες διατροφικές ενοχλήσεις. Θα πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους τόσο στο σπίτι όσο και στις εξόδους τους.
Γενικά ο Δράκοντας δεν πρέπει να εστιάζει στα μικρά προβλήματα και να αγχώνεται υπερβολικά. Χαλαρωτικές δραστηριότητες όπως ο διαλογισμός και η γιόγκα θα τους βοηθήσουν να παραμείνουν ήρεμοι.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Μια θετική χρονιά όπου μπορείτε να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας, εφόσον είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οι Δράκοντες πρέπει να θυμούνται να είναι ψύχραιμοι και επικοινωνιακοί. Είναι προτιμότερο να δημιουργούν σχέσεις που θα διαρκέσουν, σε όλους τους τομείς της ζωής τους, παρά περιστασιακές και εφήμερες. Η άσκηση στη φύση θα βοηθήσει στην σωματική και συναισθηματική κόπωση.
ν

Συμβατά ζώδια: Πετεινός, Πίθηκος και Ποντικός

Ασύμβατα ζώδια: Δράκοντας, Σκύλος, Λαγός
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post