Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018 – Προβλέψεις ζωδίων

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

Πώς θα επηρεάσει το έτος του Σκύλου το ζώδιό σας στον έρωτα, στην υγεία, στα οικονομικά, στην εργασία και στο πεπρωμένο σας.

ν

ΤΟ 2018 είναι το κινεζικό έτος του Γήινου Σκύλου. Το νέο έτος είναι γιανγκ, ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου 2018 και τελειώνει στις 4 Φεβρουαρίου 2019. Στον δωδεκαετή κύκλο του κινέζικου ζωδιακού κατέχει την ενδέκατη θέση, μετά από τον Πετεινό και πριν από τον Χοίρο που είναι τελευταίος.
Τα έτη του Σκύλου χαρακτηρίζονται γενικά από ανησυχίες για την ασφάλεια και από την άνοδο των συντηρητικών κινήσεων μέσα στην κοινωνία.
Στα έτη Σκύλων επικρατεί συνήθως ηρεμία, ενώ η αφοσίωση και η συνετή δράση φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Το 2018 οι άνθρωποι θα είναι προσεκτικοί και δεν θα βιάζονται να αναλάβουν δράση, εκτός κι αν ξαφνικά αισθανθούν ότι κάτι τέτοιο είναι απολύτως απαραίτητο. Ακόμη και τότε όμως θα υπάρχει έντονη επιθυμία να συγκρατήσουν τον εαυτό τους, να περιμένουν και να σχεδιάσουν αυτό που πρόκειται να κάνουν.
Γενικά, οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν μια τάση πιο πολύ να ανησυχούν παρά να δραστηριοποιούνται. Όταν όμως θα φέρνουν κάτι εις πέρας θα γίνεται με τον πιο αποδοτικό τρόπο, χωρίς σπατάλη ενέργειας. Η επιτυχία έρχεται αργά, αλλά είναι βέβαιη, μετά από προσεκτικό σχεδιασμό, σαν αυτόν που μας παρακινεί να κάνουμε το έτος του Σκύλου.
Τη χρονιά αυτή θα νιώσουμε την ανάγκη να βάλουμε στόχους στη ζωή μας. Μετά από τις έντονες καταστάσεις που ζήσαμε το 2017, τώρα είμαστε πιο ρεαλιστές και πιο προσεκτικοί στη διαχείριση του χρόνου μας, αλλά όχι απαραίτητα με τα χρήματά μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό που είναι ίσως υπερβολή για κάποιον, μπορεί να θεωρηθεί αναγκαίο για κάποιον άλλο.
Η πενία τέχνας κατεργάζεται. Όταν οι πόροι λιγοστεύουν οι άνθρωποι αναγκάζονται να γίνουν καινοτόμοι και εφευρετικοί. Η συνεργασία και η σύζευξη διαφορετικών ανθρώπων με διαφορετικά ταλέντα θα είναι τα στοιχεία που θα τροφοδοτήσουν τις ανακαλύψεις που θα δούμε φέτος.
Το 2018 κερδίζουμε εμπιστευόμενοι το ένστικτό μας. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς άγχος όταν η διαίσθησή μας δείχνει ότι αυτή είναι η σωστή οδός.
Στο έτος Σκύλου οι άνθρωποι γίνονται πιο συναισθηματικοί, μπορεί να αναπολούν το παρελθόν ή να φέρνουν ξανά στο μυαλό τα μαθήματα που πήραν τα προηγούμενα χρόνια. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις γνώσεις και να προχωρήσουμε με εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.
Έτη Σκύλου: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018 και 2030
Τυχεροί αριθμοί για το 2018: 3, 4, 9
Τυχερά χρώματα: κόκκινο, πράσινο και μοβ
Τυχερά λουλούδια: τριαντάφυλλο και ορχιδέα
ν

ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στο τέλος κάθε ζωδίου υπάρχει πίνακας με το Βιογράφημα του 2018.
v

 – 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Translate this post