Ο απρόσκλητος καλεσμένος ήταν… ο Τομ Χανκς!

Κατηγορία Κοινωνία

CELEBRITIES

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο θρυλικός ηθοποιός έκανε ένα απρόσμενο δώρο σε ζευγάρι νεονύμφων, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

131g54gh54hj263267

Ο πάντοτε ανθρώπινος Τομ Χανκς. Image: Supplied
v

ΠΟΛΛΟΙ ηθοποιοί, καβαλώντας το καλάμι, γίνονται απρόσιτοι, νομίζοντας ότι είναι κάτι σπουδαίο. Αντίθετα, οι μεγάλοι σταρ, τους οποίους ο κόσμος θαυμάζει για το ταλέντο τους, είναι πιο ανθρώπινοι, χωρίς κανένα τουπέ ή εγωισμό.
Έτσι και ο Τομ Χανκς. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Sully” σταμάτησε για μια στιγμή το Σάββατο, την ώρα που έκανε τζόκινγκ στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, και φωτογραφήθηκε με ένα ζευγάρι νεονύμφων.
Η φωτογράφος γάμων Μεγκ Μίλλερ, που ήταν παρούσα, άρπαξε την ευκαιρία και φωτογράφησε το άγνωστο ζευγάρι με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, ανεβάζοντας κατόπιν τις φωτογραφίες στο Instagram.
Ο γαμπρός, ονόματι Ράιαν, και η Ελίζαμπεθ, η νύφη έμειναν έκπληκτοι όταν τους πλησίασε ένας γκριζομάλλης άνδρας με αθλητική περιβολή και τους συστήθηκε: «Γεια σου, είμαι ο Τομ Χανκς. Βγάζουμε μαζί μια φωτογραφία;»
Αφού ευχήθηκε στους νεόνυμφους “βίον ανθόσπαρτον”, έκανε χειραψία με τον γαμπρό, ενώ σκύβοντας ιπποτικά φίλησε το χέρι της νύφης.
Στο τέλος, ο 60χρονος ηθοποιός έβγαλε με το ζευγάρι μια σέλφι, και τους αποχαιρέτησε, αφήνοντάς τους μια θαυμάσια ανάμνηση!
v
431g54gh54hj263267
v

Αργότερα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την σέλφι, γράφοντας “Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx” (Ελίζαμπεθ και Ράιαν! Συγχαρητήρια και ευχές! Χανκς).
v
531g54gh54hj263267
v

Να σημειωθεί ότι ο Τομ Χανκς είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον, 59 ετών, από το 1988, και ποτέ δεν έχει δώσει αφορμή για κάποιο σκάνδαλο – κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο στον ταραγμένο χώρο των αστέρων του Χόλιγουντ.
Όπως αναφέρει η New York Post, πέρυσι μέσω του Twitter είχε βοηθήσει μια φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Fordham να βρει την φοιτητική ταυτότητά της που είχε χάσει.
v
631g54gh54hj263267
v

«Λωρίν», έγραφε το μήνυμα. «Βρήκα την φοιτητική σου ταυτότητα στο πάρκο. Εάν εξακολουθείς να τη χρειάζεσαι, τηλεφώνησε στο γραφείο μου και θα του τη στείλουν. Χανκς. 19:02 – 6 Οκτ 2015».

 


Translate this post