12 σημάδια ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Κατηγορία Σχέσεις & Σεξ

ΣΧΕΣΕΙΣ  | 1/2

Από την Ελευθερία Καλλέρη

 

Είσαι ερωτευμένη, εκείνος όμως είναι μαζί σου; Οι άντρες στέλνουν συνήθως ανάμεικτα μηνύματα. Εδώ παρουσιάζουμε δώδεκα αδιάψευστα σημάδια που δείχνουν αν είναι ή όχι ερωτευμένος μαζί σου.

01336278256638
v

Ο ΕΡΩΤΑΣ είναι κάτι θαυμάσιο και σχεδόν όλοι οι άνθρωποι τον βιώνουν κάποια στιγμή. Από την άλλη μεριά, είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε ένας άντρας είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένος μαζί σου. Οι άντρες δεν είναι πάντα ξεκάθαροι, κι αυτό μπερδεύει τα πράγματα. Υπάρχουν όμως δώδεκα σημάδια, βγαλμένα από την πείρα, με βάση τα οποία μπορείς να προχωρήσεις ή να εγκαταλείψεις το πλοίο.

 v

12. ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ
v

01536278256309
v

Μήπως ο τύπος που έχεις μαζί του σχέση σε πηγαίνει στο σπίτι σου, ενώ το δικό του είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση; Μήπως, ενώ θα μπορούσε να πάρει έναν συντομότερο δρόμο, ακολουθεί μακρύτερη διαδρομή, επειδή την προτιμάς ή επειδή θέλει να είστε περισσότερη ώρα μαζί; Αν ναι, τότε αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου.

 v

11. ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ

ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
v

01536278256310
v

Ίσως όχι όλο το χρόνο του, αλλά πάντως αρκετό. Μήπως αντί να πάει έξω με τους φίλους του, περνάει το χρόνο του μαζί σου, κι αυτό όχι επειδή το ζήτησες εσύ; Μήπως αντί να ασχοληθεί με ένα από τα αγαπημένα του χόμπι, προτιμά να ξοδέψει χρόνο κάνοντας ένα από τα δικά σου αγαπημένα χόμπι; Αν ναι, τότε πρόσεξε … ίσως είναι ερωτοχτυπημένος μαζί σου!

 v

10. ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΟΤΑΝ

ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ
v

01536278256311
v

Όταν κάποιος σου χαμογελάει, είναι επειδή χαίρεται που σε βλέπει. Γι’ αυτό μην παίρνεις το χαμόγελο τόσο αψήφιστα. Με την  προϋπόθεση φυσικά ότι μπορείς να ξεχωρίσεις ένα φιλικό χαμόγελο από το χαμόγελο του φλερτ. Μήπως όταν σου χαμογελάει, το πρόσωπο ή τα μάτια του λάμπουν; Το χαμόγελο είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να εξετάσεις.

 v

9. ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ

ΜΑΖΙ ΣΟΥ
v

01536278256312
v

Όχι επειδή είναι κουτσομπόλης ή επειδή του αρέσει να μιλά για τον εαυτό του. Πολλά παιδιά είναι σεμνά και δεν θέλουν να μιλάνε καθόλου. Ωστόσο, όταν βρουν το κατάλληλο κορίτσι, γίνονται πολύ καλοί συζητητές. Πότε ήταν η τελευταία φορά που εσύ και ο φίλος σου συζητήσατε για πολύ ώρα για πράγματα που σε ενδιαφέρουν;

 v

8. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ
v

01536278256313
v

Όταν ένας άντρας ενεργεί σαν να είσαι κτήμα του, αυτό δεν είναι αγάπη αλλά μάλλον εμμονή. Κανείς δεν ανήκει σε κανέναν, αλλά είναι ελεύθερος να διαμορφώσει όπως θέλει τη ζωή του. Αν λοιπόν ο τύπος δεν σε ελέγχει και σου λέει ότι είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις (εκτός από το να βγαίνεις με άλλους), αυτό είναι σημάδι ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου.

 

Επόμενο: Μερικά ακόμη σημάδια >

 


1 2

Translate this post