Γλυκά Νερά: Στο «φως» νέο βίντεο ντοκουμέντο για τη δολοφονία της Καρολάιν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ενημ. 04/10/2025, 07:19
Posted by Youmagazine Staff
Τα πλάνα δείχνουν το σκηνικό που έστησε ο πιλότος για να φανεί η δολοφονία που διέπραξε ο ίδιος ως ληστεία από αλλοδαπούς.

Image: Supplied
v
ΕΝΑ ΝΕΟ βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά πριν από τέσσερα χρόνια.
Το βίντεο που δημοσίευσε το MEGA μέσα από την πολυτελή μεζονέτα δείχνει το σκηνικό που έστησε ο πιλότος για να κάνει να φανεί η δολοφονία που διέπραξε ως ληστεία. Το βίντεο τράβηξαν οι αστυνομικοί όταν απάντησαν στην κλήση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για δήθεν ληστεία και τα όσα εμφανίζονται είναι πραγματικά αδιανόητα.
ν

ν
Στο βίντεο φαίνεται και ο σκύλος της Καρολάιν, τον οποίο κρέμασε ο πιλότος από τα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας.
Μάλιστα, το πρώτο στοιχείο που «πρόδωσε» τον δολοφόνο είναι το κουτί από την «Monopoly», μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα «χρήματα» που πήραν οι δήθεν δράστες, και ήταν προσεκτικά τοποθετημένο στο πάτωμα.
v
ν
Για εμπόριο ναρκωτικών
Από την πλευρά του ο πατέρας της Καρολάιν σχολιάζοντας την πρόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να ζητήσει αναίρεση της απόφασης του Εφετείου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σκότωσε την κόρη του γιατί «επρόκειτο να τον καταγγείλει για την πρόθεση εμπορίου ναρκωτικών».
«Δεν με νοιάζει και πολύ τι κάνει ο Αναγνωστόπουλος. Μπορεί να περάσει το υπόλοιπο της ποινή του στη φυλακή σκεπτόμενος τρόπους να ξεφύγει. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι πάντα το ίδιο. Δεν θα βγει από τη φυλακή μέχρι να πλησιάζει τα 60 του».
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διέψευσε ότι θα ζητήσει αναίρεση της απόφασης του Εφετείου για την δολοφονία της Καρολάιν που σόκαρε το πανελλήνιο το 2021.
Σε δήλωσή του στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών ανέφερε ότι άλλαξε δικηγόρο καθώς πλέον δεν τον εκπροσωπεί ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Νέος δικηγόρος του είναι ο Νίκος Αναγνωστόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι το Εφετείο με απόφασή του επί των ποινών διατήρησε τις πρωτοδίκες ποινές που είχαν επιβληθεί στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Έτσι ο κατηγορούμενος καταδικάσθηκε και πάλι σε ισόβια κάθειρξη, σε πρόσκαιρη ποινή 11 ετών και 6 μηνών και συνολική χρηματική ποινή ύψους 21.000 ευρώ.
Αναλυτικά η δήλωση του δολοφόνου
«Με αφορμή τις πρόσφατες ανυπόστατες δηλώσεις του πρώην πληρεξούσιου δικηγόρου μου κ. Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ο οποίος πλέον δεν με εκπροσωπεί, οι οποίες δηλώσεις έλαβαν χώρα στα πλαίσια εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας και μετέπειτα, αναπαράχθηκαν τόσο από τον ηλεκτρονικό, όσο και από τον έγγραφο Τύπο, περί υποτιθέμενης πρόθεσης προσφυγής μου στον Άρειο Πάγο αναγκάζομαι διά της παρούσης να ξεκαθαρίσω γραπτώς και κατηγορηματικώς ότι δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση.
»Από τη στιγμή που εγώ ο ίδιος παραιτήθηκα από την περαιτέρω εκδίκαση της ασκηθείσας έφεσης, για λόγους ανωτέρας βίας οι οποίοι συνεχίζουν να υφίστανται, ήλπιζα πως πέραν των σαφών θέσεων που είχα εκφράσει περί αυτού ήταν και αυτονόητη η παραίτησή μου από το ενδεχόμενο ασκήσεως αιτήσεως αναιρέσεως.
»Επιπροσθέτως δηλώνω ότι ουδέποτε θα εκφραζόμουν αρνητικά για την οικογένεια της εκλιπούσας συζύγου μου και συγκεκριμένα σε σχέση με τον τρόπο διαχείρισης οποιουδήποτε ζητήματος αφορά την κόρη μου. Κατά συνέπεια διευκρινίζω ότι η όποια δημόσια τοποθέτηση του ως άνω δεν έχει τύχει της εγκρίσεως μου και ουδόλως απηχεί την βούληση και τις εν γένει προθέσεις μου».
ν