Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας (vid)

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η κατηγορούμενη αποφασίστηκε να πάρει το δρόμο για τις φυλακές.

Η Μήδεια της Πάτρας. Image: Supplied

v

Η ΜΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, για τον αγωνιώδη και μαρτυρικό θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, την οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε με την δηλητηριώδη ουσία κεταμίνη.

Η απολογία της 33χρονης κατηγορούμενης στην ανακρίτρια διήρκεσε πάνω από τέσσερις ώρες, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι είναι αθώα: «Την κεταμίνη την χορήγησαν οι γιατροί στην Τζωρτζίνα. Εγώ έλειπα. Έχασα τρία παιδιά και τώρα κινδυνεύω να μπω φυλακή», είπε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας ωστόσο δεν πείστηκαν…

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ακόμα είμαστε στην αρχή…

Νωρίτερα και την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η απολογία της, με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, οι δικογραφίες για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα, της Μαλένας και της μικρής Ίριδας, πέρασαν στα χέρια δύο εισαγγελέων, οι οποίοι θα διενεργήσουν κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση με εντολή η έρευνα να ολοκληρωθεί τάχιστα.

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν θα διωχθεί η ιατροδικαστής η οποία, καθ’ υπαγόρευση της Ρούλας, έγραψε στο πόρισμά της για την Μαλένα ότι πέθανε από… ηπατική ανεπάρκεια, λες και ήταν κάποιος γέρος 90 ετών.

Όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής κ. Λέων για την περίπτωση της 3,5 ετών Μαλένας, που πέθανε πρώτη από τις τρεις μικρές αδερφές, δεν προκύπτει ως αιτία θανάτου η ηπατική ανεπάρκεια.

Υπάρχουν και άλλα δύο άτομα που εμπλέκονται στους φόνους, αν κρίνει κανείς από τις ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία είχε αντιληφθεί ότι κάτι κακό υπήρχε μέσα στην οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη.
ν

Δύο ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Το σαν φυλακή ή νοσοκομείο σπίτι με μαύρη σκεπή, κάγκελα στα παράθυρα και χωρίς πόρτα εξόδου είναι η,,, Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως την έβλεπε το μικρό κοριτσάκι. Δεξιά: τρία μαύρα πρόσωπα στέκονται απειλητικά πάνω από ‘ένα τοπίο. Image: Supplied
ν

«Για τη μαμά», γράφει η ζωγραφιά. Και εδώ τρία απειλητικά κεφάλια, χωρίς πρόσωπο, στέκονται πάνω από το κεφάλι της Τζωρτζίνας (κόκκινος κύκλος με χέρια ανοιχτά σαν να ζητούν βοήθεια). Image: Supplied
ν

Με βάση τα νέα στοιχεία που έχουν ανακύψει, οι εισαγγελείς θα διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της μόλις 6 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του 2021, αλλά και της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι στο θάνατο της Ίριδας αίσθηση έχει προκαλέσει εκτός από το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους, που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως δερματίτιδα, και συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής / εκζεματοειδούς αντίδρασεως (τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)» και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά το θάνατο του με σταγόνες αίμα.

Όσον αφορά το θάνατο της Μαλένας, προβληματισμό έχουν προκαλέσουν, οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα» που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση, εύρημα που τώρα αναμένεται να εξεταστεί, υπό το νέο πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

Τα δύο αυτά παιδάκια πρέπει η Ρούλα να τα σκότωσε προκαλώντας τους ασφυξία, φράζοντας με πανί τια αεροφόρες οδούς.
ν

“Θάνατος, ψόφα, φόνισσα..” Η Πισπιρίγκου στην Ανακρίτρια με συνοδεία αστυνομικών, κατάρων και ύβρεων | TVmax
ν

ν

 


Translate this post