Ανατροπές στο θέμα της δολοφονίας της 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά

Κατηγορία NEWS, Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 23 Μαΐου, 12:55

Youmagazine Newsroom

 

Τα αναπάντητα ερωτηματικά στρέφουν αλλού τις υποψίες της αστυνομίας που προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της σκοτεινής αυτής υπόθεσης.

Πηγή: Instagram

ν

Ο ΑΓΡΙΟΣ ΦΟΝΟΣ της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς (Caroline Crouch) δείχνει ότι δεν ήταν όλα παραμυθένια στη ζωή του ζευγαριού. Αν και η Eλληνική Aστυνομία συνεχίζει να αναζητεί στοιχεία από τον χώρο των ποινικών, η κατάθεση που έχει δώσει ήδη ένα πρόσωπο που θεωρείται «κλειδί» στην υπόθεση, εκτιμάται ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ερευνών.

Πρόκειται, όπως έχει αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες, για την κατάθεση της ψυχολόγου που παρακολουθούσε την 20χρονη μητέρα.

Οι αστυνομικοί, σε συνεργασία με την ψυχολόγο, προσπαθούν να βρουν εάν κάτι απασχολούσε την 20χρονη γυναίκα και αν αυτό μπορεί να παίξει ρόλο στις έρευνες των αρχών.

Το γεγονός πάντως ότι η 20χρονη κοπέλα είχε ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης, δείχνει ότι δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή του ζευγαριού. Οι χρήστες του Twitter πάντως υποψιάζονται τον 32χρονο πιλότο, καθώς υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.
ν

ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Φαίνεται ότι ο πιλότος γνωρίζει κάποια από τα «παιδιά» της αστυνομίας και αυτό δυσκολεύει την αστυνομική έρευνα, η οποία από την αρχή στράφηκε σε λάθος κατεύθυνση, καθώς οι αστυνομικοί έβλεπαν τον 32χρονο σαν «δικό» τους.

Επίσης, τα όσα ειπώθηκαν στην αρχή του εγκλήματος, περί συμμορίας τριών κακοποιών κτλ. τα περισσότερα ήταν εικασίες και μυθεύματα και όχι επιβεβαιωμένα γεγονότα.

Ας δούμε τώρα μερικά κρίσιμα ερωτήματα:

Γιατί η κοπέλα χρειαζόταν ψυχολογική υποστήριξη; Πιθανόν να μετάνιωσε που παντρεύτηκε και έγινε μητέρα σε τόσο νέα ηλικία, πριν προλάβει να χαρεί τη ζωή. Και να θέλησε να αποδεσμευτεί, φεύγοντας μακριά, κάτι που δεν άρεσε στον σύντροφό της. Και έγινε ό,τι έγινε.

Οι αστυνομικοί αναζητούν απάντηση στο εξής ερώτημα: πώς και γιατί και από ποια ενέργεια των δραστών (τον έδεσαν, τον χτύπησαν;) λιποθύμησε ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος όπως έχει πει έχασε τις αισθήσεις του και μόνο όταν ήρθαν οι αστυνομικοί κατάλαβε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή;

 Με ποιο τρόπο συνήλθε ο 32χρονος εφόσον υπέστη υποξία, λόγω μη παροχής οξυγόνου; Σύμφωνα με ιατροδικαστές, για να συνέλθει θα έπρεπε να λάβει οξυγόνο, κάτι που δεν συνέβη.

Όπως παρατηρεί μια χρήστης του Twitter: «Αν πω στους καθηγητές μου στην ιατρική ότι γίνεται ο πιλότος χαλαρά να ξύπνησε από υποξαιμία, δεμένος, κ με την μύτη κάλεσε αστυνομία μπορεί να με διώξουν από την σχολή».
ν

ν

Άλλα ερωτήματα είναι: Γιατί ο 32χρονος δεν είχε ίχνη στο σώμα του από το δέσιμο των ληστών;

Επίσης, γιατί οι ληστές άφησαν το κινητό μπροστά στον 32χρονο σύζυγο;

Τα περίεργα αυτής της σκοτεινής υπόθεσης προβληματίζουν και τους χρήστες των social media.
ν

v

Αναπάντητο παραμένει επίσης το ερώτημα γιατί η 20χρονη δεν έφερε χτυπήματα στα σώμα της από τους κακοποιούς, οι οποίοι υποτίθεται –σύμφωνα με τον σύζυγο– τη βασάνισαν για να αποκαλύψει που υπήρχαν κρυμμένα χρήματα.

Γιατί αποφάσισαν να πνίξουν την 20χρονη, την οποία είχαν δέσει και φιμώσει;

Γιατί εξαφάνισαν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας και δεν τις «ξήλωσαν»;

Γιατί δεν υπάρχουν καθόλου ίχνη DNA από τρεις ανθρώπους που έψαχναν για πολλή ώρα το σπίτι;
ν

ν

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ

Στο μεταξύ ο 32χρονος, μετά το έγκλημα, έχει την ψυχραιμία να κάνει δηλώσεις και μάλιστα να αναλύεις τις μεθόδους της αστυνομίας σαν να είναι δημοσιογράφος.

Έτσι, σε νέα του δήλωση, o σύζυγος της νεαρής μητέρας, εκδηλώνει την πεποίθηση, ότι πολύ σύντομα οι αστυνομικοί θα φτάσουν στην άκρη του νήματος.

«Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δολοφόνων της γυναίκας μου. Ναι, πιστεύω ότι οι έρευνες οδηγούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει τεράστια έρευνα και τρέχουν κυριολεκτικά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, για να εξετάσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια».

«Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν μέρες να δουν το σπίτι τους. Αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια λειτουργούν με τον ίδιο, αμείωτο ρυθμό.

Οι αναλυτές στα εγκληματολογικά, δεν έχουν αφήσει το παραμικρό στοιχείο, χωρίς αναλυτικό έλεγχο».

Μάλιστα, ο 32χρονος «προεξόφλησε» ότι η εξέταση της ψυχολόγου δεν πρόκειται να ρίξει το παραμικρό φως στην υπόθεση.

Προφανώς δεν έχει καταλάβει ότι η εξέταση της ψυχολόγου γίνεται για να διαπιστωθεί αν αντιμετώπιζε ο ίδιος ψυχολογικά προβλήματα και όχι η νεαρή σύζυγός του.
ν

ν

ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος πιλότος θα κληθεί σύντομα, εκ νέου, να καταθέσει ξανά για τα όσα «θυμάται» ότι συνέβησαν εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται προς πάσα κατεύθυνση.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι σύμφωνα με την μαρτυρία του πιλότου σκότωσαν την 20χρονη σύζυγό του, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί σαφή στοιχεία για την άφιξη και την αναχώρησή τους από την μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Σαν να υλοποιήθηκαν ξαφνικά μέσα στο σπίτι και μετά αποϋλοποιήθηκαν.
ν

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ 

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο Γεωργιανός που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες, ενώ επιχειρούσε να βγει εκτός Ελλάδος από τον Έβρο, και ερευνήθηκε από τις Αρχές για τυχόν σχέση του με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Στην απολογία του ο Γεωργιανός συλληφθείς αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται για τη ληστεία στο Πικέρμι πριν περίπου 3 μήνες, ενώ αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή του στη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Μπαλτζόγλου, ο εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της 20χρονης Καρολάιν, αλλά ούτε και με τη ληστεία στο Πικέρμι.
ν

 


Translate this post