Γλυκά Νερά: Στις 15 Ιουλίου στον εισαγγελέα τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού

Κατηγορία Ελλάδα, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Λέγεται ότι ο βιτριολιστής αρχιμανδρίτης… εξομολόγησε τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή: YouTube / Greek Web TV

ν

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ είναι οι εξελίξεις σχεδόν δύο μήνες από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Η οικογένεια της άτυχης 20χρονης δεν φέρεται να έχει πειστεί από τις εξηγήσεις του καθ’ ομολογία  δολοφόνου και αναζητά τους πραγματικούς λόγους της δολοφονίας.

Ο συζυγοκτόνος υποστηρίζει ότι σε μια στιγμή έντασης έβαλε τέλος στη ζωή της νεαρής συζύγου του, ωστόσο η οικογένειά της, η οποία μάλιστα έχει υπό την επιμέλειά της μικρής Λυδίας, δεν πείθεται από αυτή τη δικαιολογία.

Απαντήσεις από τον τραπεζικό λογαριασμό

Σύμφωνα με τον Alpha, στις 15 Ιουλίου που επιστρέφει ο εισαγγελέας ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, θα βρει στο γραφείο του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού απορρήτου του πιλότου.

Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κινητρό του είναι αυτό που επικαλείται εκείνος.

Ο βιτριολιστής αρχιμανδρίτης… εξομολόγησε
τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών

Ο αρχιμανδρίτης με το βιτριόλι που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη, προσπαθεί μέσα στη φυλακή να διατηρήσει την ιδιότητα του ιερωμένου.

Αν και δεν φοράει ράσα καθώς κάηκαν από το βιτριόλι που έριξε στους επτά μητροπολίτες, τους δυο δικηγόρους και τον γραμματέα του συνοδικού δικαστηρίου, εντούτοις διατηρεί τα μακριά του μούσια ενώ έχει, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τις οποίες επιβεβαιώνει και ο συνήγορος του κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εξομολογήσει τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτών και τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Ο 33χρονος πιλότος κρατείται σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μαζί με άλλους κρατουμένους οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη, καθώς είχαν εκφραστεί φόβοι για την σωματική ακεραιότητά του σε περίπτωση που βρισκόταν σε άλλες πιο «σκληρές» πτέρυγες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για την 6η πτέρυγα, η οποία θεωρείται ως «VIP» και η οποία εκτός από «ήσυχη» είναι και υψίστης ασφαλείας.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στην εν λόγω πτέρυγα βρίσκεται μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, καθώς και με τον Μένιο Φουρθιώτη με τους οποίους και θα προαυλίζεται, ενώ στο ίδιο κελί έχει έναν σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα, έναν κρατούμενο για λαθρεμπορία καθώς και έναν νεοαφιχθέντα στις φυλακές για ναρκωτικά.

Στην ίδια πτέρυγα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για τη μεγάλη απάτη της Folli Follie.

Όλα τα καλά παιδιά μαζί.
ν

 


Translate this post