Η ηθοποιός Γκόλντι Χον περιγράφει τη δική της συνάντηση με εξωγήινους

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ  | Ενημ. 02/11/2023, 14:07

Posted by Youmagazine Staff

 

Η ηθοποιός και σκηνοθέτρια Γκόλντι Χον περιγράφει με λεπτομέρειες τη δική της προσωπική εμπειρία με τους εξωγήινους.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτρια και παραγωγός Γκόλντι Χον. Image: Supplied

v

Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ που είναι σήμερα 77 ετών, περιγράφει την εμπειρία της με τα UFO, λέγοντας όταν την άγγιξε ένας εξωγήινος, ένιωσε σαν την ακουμπούσε «ο δάχτυλος του Θεού».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές δημοφιλείς ταινίες όλα αυτά τα χρόνια, όπως οι ταινίες Private Benjamin (Ένα τρελό ζιζάνιο) το 1980, Death Becomes Her (Ο Θάνατος σου πάει πολύ) το 1992 και The Christmas Chronicles (Τα Χρονικά των Χριστουγέννων) το 2018-20, θυμήθηκε την απόκοσμη εμπειρία της μιλώντας στο Time To Walk ‒ μια ροή ήχου διαθέσιμη σε συσκευές Apple Watch μέσω της πλατφόρμας γυμναστικής της εταιρείας.

Η συνάντηση συνέβη στην Καλιφόρνια το 1965, όταν η Χον ήταν 20 ετών – μια περίοδο κατά την οποία καταγράφηκαν πολλές θεάσεις UFO σε ολόκληρη την πολιτεία.

«Ένα βράδυ, βγήκα στην εξώπορτα, κάθισα στα σκαλοπάτια και κοίταξα τον σκοτεινό ουρανό», θυμάται.

«Και είδα όλα αυτά τα αστέρια, υα άπειρα αστέρια στον ουρανό. Και το μόνο που μπόρεσα να σκεφτώ εκείνη την ώρα ήταν… είμαστε άραγε ο μοναδικός πλανήτης σε ολόκληρο το σύμπαν, ο οποίος έχει ζωή;»

«Σκέφτηκα επίσης τους εξωγήινους. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι βέβαιη ότι τα όντα αυτά μπορούν να μας ακούσουν. Είπα τότε δυνατά: “Θέλω μια μέρα να σας συναντήσω”».

Πέρασαν τέσσερις μήνες. Η Χον βρισκόταν στο αυτοκίνητο μιας φίλης της και είχε σχεδόν αποκοιμηθεί, όταν ξαφνικά ξύπνησε από έναν ασυνήθιστο και πολύ δυνατό θόρυβο.

Το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι η παρουσία τριών άγνωστων οντοτήτων με ασημί δέρμα, τριγωνικά κεφάλια και μικρές μύτες. Τα όντα ήταν χωρίς αυτιά και στη θέση του στόματος είχαν μια μικρή σχισμή.
ν

Όπως αναφέρει το Popular Mechanics, οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι εξωγήινοι θα επικοινωνήσουν μαζί μας το 2029 με ραδιοσήματα. Image: Supplied
ν

«Με έδειχναν», θυμάται η Χον, «και συζητούσαν σαν να ήμουν εγώ το θέμα τους».

Η ηθοποιός δεν μπορούσε να κινηθεί. Τότε ένα από τα όντα άπλωσε το χέρι του και την ακούμπησε. Ήταν μια μυστηριακή εμπειρία… Η Χον ένιωσε σαν να την άγγιζε το δάχτυλο του Θεού!

«Ήταν το πιο καλοπροαίρετο, στοργικό συναίσθημα που ένιωσα ποτέ. Ένα πολύ δυνατό συναίσθημα που είναι άγνωστο στη Γη. Και κατά κάποιο τρόπο ήταν γεμάτο φως!»

Πηγή: Metro.co.uk
ν

 


Translate this post