Προβλέψεις: Πώς θα σας επηρεάσει η σπάνια υβριδική έκλειψη του Ηλίου

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η σπάνια υβριδική έκλειψη του Ηλίου που γίνεται την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 στις 07:14 το πρωί.

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού. Image: NASA

v

ΑΥΤΗ Η ΣΠΑΝΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗ έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη 20 Απριλίου θα περιλαμβάνει μια δακτυλιοειδή και ολικές φάσεις κατά τη διάρκειά της, επομένως είναι βέβαιο ότι θα είναι μια ουράνια επίδειξη, καθώς θα σχηματιστεί ένα εκθαμβωτικό εφέ φωτοστέφανου γύρω από τον δίσκο του Ήλιου. 

Μια έκλειψη Ηλίου συμβαίνει όταν η Σελήνη μπαίνει ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο, αποκρύπτοντας έτσι πλήρως ή εν μέρει την εικόνα του Ήλιου για έναν θεατή στη Γη.

Η έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και θα είναι ορατή μόνο από την Αυστραλία και την Ινδονησία.

Η ολική ηλιακή έκλειψη, που είναι και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη, θα σχηματιστεί στις 07:14 το πρωί της Πέμπτης, ώρα Ελλάδας, στην 29 μοίρα και 50 λεπτά του Κριού, δηλαδή στην εκπνοή του ζωδίου, αφού 4 ώρες μετά ξεκινούν τα γενέθλια των Ταύρων.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, η 29η μοίρα θεωρείται μια αναιρετική μοίρα και αντιπροσωπεύει το τέλος ενός καρμικού κύκλου που για κάθε ζώδιο είναι ένας διαφορετικός τομέας.

Σε συλλογικό επίπεδο, η επιρροή της σχετίζεται με τον κυβερνήτη πλανήτη της έκλειψης, αλλά και με τις όψεις που σχηματίζει. Η συγκεκριμένη έκλειψη που πραγματοποιείται στον Κριό έχει ως κυβερνήτη της τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου, του θάρρος και της διεκδίκησης και ίσως πυροδοτηθούν μαζικές εξεγέρσεις, διαμαρτυρίες ή μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε πολεμικά μέτωπα στον πλανήτη μας, ενώ γενικότερα θα υπάρχει πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα και τάση για μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα.

Η κύρια όψη που σχηματίζει είναι ένα τετράγωνο εκτός ζωδίου με τον σκοτεινό Πλούτωνα, μια όψη που παραπέμπει σε παιγνίδια δύναμης και εξουσίας.
ν

Αυτή τη μορφή θα έχει η έκλειψη Ηλίου στις 20 Απριλίου 2023 για όσους μπορέσουν να την παρατηρήσουν. Image: Supplied
ν

Οι περιοχές της Δυτικής Αυστραλίας και Ινδονησίας από όπου θα είναι ορατή η ολική έκλειψη του Ηλίου, η οποία θα ξεκινήσει στις 4:34 π.μ. και θα λήξει στις 9:59 π.μ. ώρα Ελλάδας. Image: Supplied

ν

Πύλες του πεπρωμένου

Λέγεται ότι οι εκλείψεις είναι πύλες του πεπρωμένου, επειδή είναι συνώνυμες με την αλλαγή ανεξαρτήτως κόστους, δημιουργώντας ένα ανατρεπτικό και αποσυντονιστικό ενεργειακό κλίμα. 

Για το λόγο αυτό, είναι σοφό να αποφύγετε τον προγραμματισμό σημαντικών γεγονότων, χειρουργικών επεμβάσεων ή κρίσιμων διαπραγματεύσεων τις ημέρες που προηγούνται ή έπονται μιας έκλειψης.

Επειδή αυτή η έκλειψη συμβαίνει στην άκρη της ουράς του Κριού, υπονοεί ότι κάτι φτάνει στο τέλος του.

Ίσως να αφήσετε μια σχέση, να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, να αλλάξετε σπίτι ή να αφήσετε αυτό που κάνετε. Και επειδή οι ηλιακές εκλείψεις συχνά προαναγγέλλουν ριζικά νέα ξεκινήματα, αυτός ο συνδυασμός ουράνιων επιρροών υπογραμμίζει το κλείσιμο ενός κεφαλαίου πριν μπορέσετε να ανοίξετε ένα καινούριο.

Όπως και να ’χει, ο Κριός είναι ένα μαχητικό ζώδιο και ο Άρης ο πολεμιστής του ζωδιακού. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παλέψετε για τα δικαιώματα και τα πιστεύω σας, ή για να υποστηρίξετε τις ιδέες και τις αξίες σας με κάθε τρόπο.

Τελικά, με γνώμονα την πρόοδο και την επιτυχία, η έκλειψη του Απριλίου σας ενθαρρύνει να αφήσετε οτιδήποτε εμποδίζει την ανάπτυξή σας για να δώσετε προτεραιότητα στις μακροπρόθεσμες ανάγκες, επιθυμίες και στόχους σας.
ν

Η ολική ηλιακή έκλειψη του Απριλίου θα ξυπνήσει μέσα σας το πνεύμα του πολεμιστή. Image: Supplied

ν

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η έκλειψη του Απριλίου

Ανατρέξτε στο ζώδιό σας και μάθετε πώς η ηλιακή στον Κριό θα επηρεάσει το άτομό σας. Εάν εκτός από το ηλιακό ζώδιό σας γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, τότε διαβάστε και τα δύο ωροσκόπια.
ν

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει κάποιο άτομο ή ζήτημα που είναι σαν αγκάθι στα μάτια σας; Σας προκαλεί προβλήματα συνεχώς, παρασύροντάς σας σε άβολα εδάφη; Λοιπόν, ήρθε η ώρα να το ξεφορτωθείτε! Ενεργήστε σαν να είχατε απέναντί σας έναν νταή και αντιμετωπίστε τον καταπρόσωπο – είτε πρόκειται για έναν στρεσογόνο παράγοντα στη σχέση σας είτε πρόκειται για τους δαίμονές σας. Ξυπνήστε το περίφημο μαχητικό πνεύμα σας, Κριοί, και φανερώστε μια πιο δυνατή και πιο ανθεκτική εκδοχή του εαυτού σας.
ν

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη του Απριλίου επηρεάζει το υποσυνείδητό σας, προτρέποντάς σας να αναγνωρίσετε επαναλαμβανόμενα σημάδια, σύμβολα και όνειρα. Ωστόσο, προτιμήστε να βασιστείτε σε αυτά που μπορείτε να δείτε, να αισθανθείτε και να αγγίξετε, αντί να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ξεγράψετε, καθώς αυτή η έκλειψη σας καλεί να αναγνωρίσετε την πνευματική σας πλευρά. Ο ανώτερος εαυτός σας έχει επίσης να σας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις. Συν Αθηνά και χείρα κίνει…
ν

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κοινωνικός σας κύκλος δεν θα είναι πια ο ίδιος μόλις ολοκληρωθεί η έκλειψη. Να είστε έτοιμοι να αφήσετε το παλιό και να υποδεχτείτε το καινούριο με ανοιχτές αγκάλες! Επίσης, μια μακροχρόνια ελπίδα ή επιθυμία εξελίσσεται σε κάτι πιο ωφέλιμο μακροπρόθεσμα. Προσπαθήστε να μην μείνετε κολλημένοι σε ξεπερασμένα ζητήματα και συνήθειες, καθώς αυτά θα σας κρατήσουν πίσω.
ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας μακροπρόθεσμος στόχος είναι στα πρόθυρα της εκπλήρωσης, αλλά μπορεί να μην εμφανιστεί έτσι όπως αρχικά περιμένατε. Μην ανησυχείτε. Η έκλειψη του Απριλίου κρύβει έναν άσο στο μανίκι της, που σημαίνει πως ό,τι έρθει θα είναι πιο τολμηρό, πιο μεγάλο και πιο φωτεινό. Ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψετε την έκδοση του παλιού εαυτού σας, ή του σχεδίου σας, προτού νιώσετε πλήρως έτοιμοι. Ωστόσο, η πρόοδος συμβαίνει όταν τολμάμε. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας!
ν

ΛΕΩΝ

Αυτό που νομίζατε ότι γνωρίζατε με βεβαιότητα, μπορεί πλέον να μην ισχύει. Φυσικά, αυτή η διαπίστωση μπορεί να σας κλονίσει συθέμελα, καθώς αμφισβητεί την κρίση σας. Ωστόσο, η έκλειψη του Απριλίου φέρνει μια ανανεωμένη κατανόηση που αλλάζει δραματικά την προοπτική σας. Κάντε υπομονή, αγκαλιάστε τις αναπόφευκτες αλλαγές και θα δείτε την κατάσταση πιο καθαρά με τον καιρό.
ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη του Απριλίου ξεσηκώνει την ερωτογενή σας ζώνη, παρασύροντάς σας να εξερευνήσετε μια αχαρτογράφητη σεξουαλική περιοχή. Ενδώστε στις σαρκικές απολαύσεις, Παρθένοι, και απελευθερώστε οποιεσδήποτε επιθυμίες είχατε βάλει στην κατάψυξη. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε εξαιρετικά άβολα, αλλά με την προϋπόθεση ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον με έναν σύντροφο που συναινεί, αυτή η έκλειψη λέει ότι τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Αγκαλιάστε, λοιπόν, τον κρυμμένο αισθησιακό εαυτό σας.
ν

Αποφύγετε να κάνετε σημαντικά σχέδια ή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις μια εβδομάδα πριν και μετά από μια ηλιακή έκλειψη. Image: Supplied
ν

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σας. Ωστόσο, τα ζευγάρια που έχουν πολλά χρόνια μαζί, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, καθώς ο δεσμός τους έχει περάσει από αναταράξεις στο παρελθόν και επιβίωσε. Τα καινούρια ζευγάρια θα υποστούν μια δοκιμασία. Προσπαθήστε να τη δείτε σαν μια ευκαιρία να ενισχύσετε το δεσμό σας, κάνοντάς τον πιο ουσιαστικό. Είναι είστε μόνοι, τώρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Περιμένετε δύο εβδομάδες και μετά ρίξτε τα δίχτυα σας.
ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε σε τέλμα; Η έκλειψη του Απριλίου σας δίνει την ώθηση να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας. Είναι μια ευκαιρία να αλλάξετε αυτό που δεν σας ταιριάζει και να διαμορφώσετε τη ζωή των ονείρων σας! Αντί, όμως, να εστιάζεστε σε φιλόδοξα σχέδια και υψηλούς στόχους, ξεκινήστε κάνοντας μικρές αλλαγές. Επικεντρωθείτε στη βελτίωση μικρών, αλλά ουσιαστικών πραγμάτων και δευτερευουσών λεπτομερειών, και αφήστε την έκλειψη να φροντίσει τα υπόλοιπα.
ν

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη σας βρίσκει να αμφιβάλλετε εάν σας αγαπούν. Πρέπει να επιλέξετε: θέλετε πλούσια δώρα και ποιητικές διαβεβαιώσεις ή λαχταράτε κάποιον που σας ταιριάζει συναισθηματικά; Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα. Μπορεί να είστε απρόθυμοι να συμβιβαστείτε ή να συνειδητοποιήσετε ότι μια ατελής αγάπη είναι η καταλληλότερη για εσάς. Όποια και αν είναι η περίπτωση, θα καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε ότι σας αγαπούν πραγματικά.
ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν ένας στενός φίλος ή συγγενής σας πιέζει, μείνετε ψύχραιμοι. Σαν Αιγόκεροι γνωρίζετε  την προσωπική σας ανάπτυξη και πρόοδο, όπως και οι άλλοι. Μείνετε, λοιπόν, σταθεροί στις πεποιθήσεις σας, αλλά από την άλλη μεριά επιλέξτε τις μάχες σας με σύνεση. Μόλις κατακαθίσει η σκόνη της έκλειψης, η επίτευξη συμφωνίας με αμοιβαίες παραχωρήσεις θα είναι εφικτή. Το ίδιο και η επούλωση των πληγών.
ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς οι Υδροχόοι είστε σε θέση ισχύος. Ωστόσο, η έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες για τον εαυτό σας σχετικά με ένα ζήτημα που είναι στο μυαλό σας καιρό. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να διαβρώσουν ή να μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Πρέπει να ξέρετε ότι η γνώμη σας είναι έγκυρη. Είναι σοφό, επομένως, να μείνετε ήσυχοι και να μην κάνετε καμία κίνηση μέχρι να περάσει μια εβδομάδα μετά την έκλειψη. Μετά μπορείτε να διαλαλήσετε τις απόψεις σας από τις στέγες!
ν

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη του Απριλίου επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας. Εξετάστε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας, τα έσοδα και τα έξοδα. Υπάρχουν αποκλίσεις; Μήπως οι δαπάνες σας είναι υπερβολικές; Μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι υπάρχουν ορισμένα ζητήματα στα οποία δεν δώσατε σημασία. Ωστόσο, αν εργαστείτε σκληρά –και έξυπνα– θα βρεθείτε μπροστά σε μια προσοδοφόρα ευκαιρία που θα φέρει πλούτη στο αμέσως επόμενο διάστημα.
ν

 


Translate this post