ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΖΩΔΙΑ & ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τι λένε για εσάς τα άστρα τον Νοέμβριο του 2021, τι σας επιφυλάσσουν οι κινήσεις των πλανητών, η είσοδος του Ήλιου στον δυναμικό Σκορπιό και η Πανσέληνος στις 19 Νοεμβρίου στον Ταύρο.

Image credit: Pixabay

ν

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του μήνα: Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στον Σκορπιό. Αυτή η σύζευξη φέρνει ξαφνικές ανατροπές των γεγονότων. Εάν επιθυμούσατε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή!

Ήλιος: Από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη.

Νέα Σελήνη: Στις 4 Νοεμβρίου 2021 και ώρα Ελλάδας 23:14 έχουμε τη Νέα Σελήνη στις 12° 40΄ του Σκορπιού. Η φάση αυτή φέρνει συγκρούσεις, παρεξηγήσεις αλλά και φλογερό έρωτα!

Πανσέληνος: Στις 19 Νοεμβρίου 2021, στις 10:57 και στις 27°14΄ του Ταύρου. Η συμμετοχή του Δία εντείνει το αίσθημα της υπερβολής που εντέλει μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που αφορούν χρήματα αλλά και αισθήματα. Η επιρροή είναι πιο έντονη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους,

Μερική έκλειψη Σελήνης: 19 Νοεμβρίου 2021. Οι εκλείψεις στην αστρολογία τείνουν να επιφέρουν ξαφνικές αποκαλύψεις, τελειώματα και συγκλονιστικές ανατροπές της μοίρας, γι’ αυτό προετοιμαστείτε για κάποιες αλλαγές που κλονίζουν τα θεμέλια και θα σας βγάλουν από τη βολή σας. Επικαλεστείτε την υπομονετική και εργατική ενέργεια του Ταύρου για να σας βοηθήσει να παραμείνετε προσγειωμένοι και σε επαφή με τον εαυτό σας μέσα στο χάος της έκλειψης.

Ερμής: Βρίσκεται στον Ζυγό και στις 5 Νοεμβρίου μπαίνει στον Σκορπιό. Στις 24 του μήνα ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη

Αφροδίτη: Βρίσκεται στον Τοξότη και στις 5 Νοεμβρίου μπαίνει στον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα φέρει έναν αέρα ωριμότητας και υπευθυνότητας στις σχέσεις μας. Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις 12, 15, 29 και 30 Νοεμβρίου, καθώς τα άστρα προετοιμάζουν το κλίμα για μια ρομαντική ευδαιμονία.

Άρης: Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι στον Σκορπιό.

Δίας: Βρίσκεται στον Υδροχόο.

Κρόνος: Βρίσκεται επίσης στον Υδροχόο.

Ουρανός: Συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο.

Ποσειδώνας: Κινείται ανάδρομα στους Ιχθύς.

Πλούτωνας: Κινείται ορθόδρομα στον Αιγόκερω.
ν

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Με τον κυβερνήτη σας, τον Άρη να βρίσκεται στον Σκορπιό, μπορείτε επιτέλους να εστιάσετε στον εαυτό σας! Ο Σκορπιός είναι εσωστρεφές ζώδιο. Από την άλλη μεριά, μπορεί να σας δημιουργήσει εμμονές με κάτι (ή κάποιον), οπότε ενώ είναι ωραίο να ακολουθείτε τις επιθυμίες σας, φροντίστε το μυαλό σας να είναι στραμμένο σε εσάς και τον εαυτό σας. Το να είστε κοντά στον εαυτό σας, θα σας κάνει λιγότερο νευρικούς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το τέλος του μήνα, καιώς μια ενδιαφέρουσα και λαμπερή προσωπικότητα θα μπορούσε να τραβήξει το βλέμμα σας και να σας τυλίξει σε μια απίστευτη φαντασίωση.

Στις 4 Νοεμβρίου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αλλάζει το παιχνίδι στη ζώνη των οικονομικών σας. Πιέστε για περισσότερη ελευθερία. Γύρω στις 19 Νοεμβρίου, η σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος εστιάζουν επίσης στη ζώνη των χρημάτων σας, ξεκινώντας μια σειρά από εκλείψεις για τα επόμενα δύο χρόνια, κάνοντάς σας να σκεφτείτε πώς και με ποιους θα κάνετε επιχειρήσεις. Όταν ο Ήλιος στις 22 Νοεμβρίου μετατοπιστεί στον Τοξότη, όπου παραμένει μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, αρχίζει μια περίοδος που ευνοεί τα ταξίδια και τα αισθηματικά σας, Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας. Εκείνες οι συναρπαστικές εμπειρίες που λαχταρούσατε, σας καλούν.
ν

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας τον οποίο θα θυμάστε για πολύ! Τρεις πλανήτες (Ήλιος, Ερμής και Άρης) από τον Σκορπιό αντιπαρατάσσονται στον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας, και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ότι σας τραβούν δεξιά κι αριστερά. Αλλά πίσω από αυτή την ένταση, υπάρχει μια πλευρά του αληθινού σας χαρακτήρα που ψάχνει να βγει στο φως. Επιτρέψτε του να εκφραστεί κάνοντας σημαντικές (ακόμη και ριζικές) αλλαγές. Αυτό θα σας φέρει όχι μόνο περισσότερη ελευθερία, αλλά και μια τεράστια ορμή ενέργειας και δημιουργικότητας. Στους Ταύρους δεν αρέσουν οι αλλαγές, κάποιες φορές όμως είναι αναπόφευκτες, καθώς η Πανσέληνος και η ταυτόχρονη Σεληνιακή Έκλειψη γίνονται στο ζώδιό σας στις 19 Νοεμβρίου. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν τη συναρπαστική ενέργεια, το αξίζετε!

Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, η περίοδος του Τοξότη, από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, ευνοεί την ερωτική σας ζωή, βάζοντας τις βάσεις για βαθύτερο δέσιμο με τον/την σύντροφό σας, συναισθηματική ευαισθησία και μεταμόρφωση των στενότερων σχέσεων. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου καθιστά ακόμα πιο εύκολη τη μετάφραση των συναισθημάτων σε λέξεις ‒ και από εκεί, σε χειρονομίες αγάπης και στοργής ανάμεσα στα δύο φύλλα.
ν

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας γεμάτος μήνας, όπως ακριβώς σας αρέσει! Με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να έχει γίνει ορθόδρομος, είστε έτοιμοι να σημειώσετε πρόοδο! Ήλιος, Ερμής και Άρης βρίσκονται στον έκτο οίκο της καθημερινής σας ρουτίνας, βοηθώντας σας να επιτύχετε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Μόλις ο Ερμής μπει στον φλογερό Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου, η εστίασή σας θα είναι στην κοινωνικοποίηση και τη διασκέδαση. Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Νοεμβρίου, φαίνεται εκπληκτικό, γι’ αυτό προγραμματίστε διακοπές ή μια σύντομη απόδραση, εγγραφείτε σε ένα μάθημα ή κάνετε κάτι που θα διευρύνει το μυαλό σας.

Στις 4 Νοεμβρίου, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και τον ηλεκτρικό Ουρανό στη ζώνη της πνευματικότητάς σας, θα νιώσετε ανανεωμένοι, αναζωογονημένοι και επικεντρωμένοι στην πραγματοποίηση σημαντικών αλλαγών. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή κατά την οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας περισσότερο από το μυαλό σας. Η Πανσέληνος στις 19 Νοεμβρίου και η ταυτόχρονη έκλειψη Σελήνης συμβαίνουν επίσης στη ζώνη της πνευματικότητάς σας (12ος οίκος). Φροντίστε την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία.
ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Τα καλά νέα για εσάς αγαπητοί Καρκίνοι, είναι ότι η Αφροδίτη ‒ο πλανήτης της αγάπης και των ηδονών‒ θα βρίσκεται ολόκληρο σχεδόν το μήνα στον έβδομο οίκο των στενών σχέσεων και των συνεργασιών. Ο αστεροειδής Ήρα θα βρίσκεται επίσης εκεί, φροντίζοντας να δημιουργήσετε ουσιαστικούς δεσμούς και επαφές που θα έχουν διάρκεια. Αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για ραντεβού και φλερτ, αλλά και για να επιδιώξετε γνωριμίες και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον.

Όσο ο Ερμής ηταν ανάδρομος τον προηγούμενο μήνα, η έμπνευση σας είχε εγκαταλείψει και όλα έμειναν στάσιμα. Τώρα μπορείτε επιτέλους να προχωρήσετε προς τα εμπρός και θα νιώσετε ιδιαίτερα εμπνευσμένοι γύρω στις 4 Νοεμβρίου, με τη Νέα Σελήνη στη ζώνη της δημιουργίας. Θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο με τον/την σύντροφό σας ή θα βγείτε ραντεβού με έναν πιθανό σύντροφο. Στη συνέχεια, καθώς η εποχή μετατοπίζεται από τον Σκορπιό στον Τοξότη, ο Ήλιος διασχίζει τη ζώνη της ρουτίνας σας από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, εμπνέοντάς σας να οργανωθείτε και να ισορροπήσετε περισσότερο στην καθημερινότητά σας.
ν

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Νοέμβριος μπορεί να σας βάλει σε δοκιμασίες, αλλά δεν θα είναι κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο είστε συντονισμένοι με τη ροή των πραγμάτων, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν όλα. Καθώς οι τρεις πλανήτες στον Σκορπιό συγκρούονται με τον Ουρανό, δημιουργούν ένταση μεταξύ της καριέρας σας και της οικογενειακής ζωής ‒ ειδικά κατά τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο αυτού του μήνα. Το μυστικό είναι να ζητήσετε βοήθεια! Κάνετε τόσα πολλά για τους ανθρώπους, οπότε γιατί να μην τους αφήσετε να σας ανταποδώσουν τη χάρη; Βασιστείτε στην υποστήριξή τους. Μόλις ο Ήλιος μπει στο ζώδιο της φωτιάς, τον Τοξότη, στις 22 Νοεμβρίου, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για εσάς! Θα αισθανθείτε να σας κατακλύζει μια τεράστια δύναμη!

Η Πανσέληνος στις 19 Νοεμβρίου και η σεληνιακή έκλειψη πέφτουν στη ζώνη της καριέρας σας, πράγμα που σημαίνει την απελευθέρωση από μεγάλους στόχους και επιδιώξεις που μπορεί να μην είναι σύμφωνες με το τρέχον όραμά σας. Με τον Ερμή από τις 24 του μήνα στον Τοξότη θα διοχετεύσετε τις πιο παθιασμένες ιδέες και επιθυμίες σας σε άλλους ανθρώπους ή σε ένα άτομο που λατρεύετε ιδιαίτερα.
ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)

Καλά νέα για εσάς, Παρθένοι! Ο Νοέμβριος θα είναι ένας σχετικά εύκολος μήνας, καθώς είστε εξοικειωμένοι με την ενέργεια του Σκορπιού, του ζωδίου του μήνα. Οι επικοινωνίες σας, που είχαν σιγήσει τον Οκτώβριο, θα αποκατασταθούν. Όλα τα email, οι εργασίες και οι ιδέες, θα σημειώσουν τεράστια άλματα. Με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να κινείται με πλήρη ταχύτητα, τα πράγματα θα κινούνται γρήγορα, οπότε κάντε τις ανάλογες ρυθμίσεις! Φροντίστε, όμως, να αφήσετε χώρο και για διασκέδαση γιατί, με την Αφροδίτη στον πέμπτο, ο έρωτας θα είναι επίσης στο μυαλό σας και θα σας χτυπήσει την πόρτα.

Σαν άτομα είστε συντηρητικοί. Όμως γύρω στις 19 Νοεμβρίου, η σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος συμβαίνουν στον 9ο οίκο και στη ζώνη των περιπετειών, και θα σας ζητηθεί να αφήσετε στην άκρη ό,τι γνωρίζετε για κάτι νέο και πιο ικανοποιητικό. Εάν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα ‒κάνοντας π.χ. ένα μάθημα για να βελτιώσετε ττις δεξιότητές σας, ή ένα ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας‒ δοκιμάστε τουλάχιστον τα νερά. Τολμήστε. Δεν θα πάθετε τίποτα.
ν

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Για εσάς τους Ζυγούς, η περίοδος του Σκορπιού σχετίζεται με τα χρήματα, καθώς οι δύο τομείς του χάρτη σας που κυβερνούν τα υπάρχοντά σας, ο 2ος και ο 8ος οίκος, τονίζονται από την παρουσία πλανητών και της Σελήνης. Δεδομένου ότι ο Ουρανός, ο πλανήτης των ανατροπών, θα πάρει μέρος σε αυτό το ουράνιο παιχνίδι, να περιμένετε εκπλήξεις όσον αφορά τα οικονομικά σας. Θα μπορούσατε να λάβετε ξαφνικά μια επιταγή, ή να μπουν χρήματα στον λογαριασμό σας, αλλά και να λάβετε έναν απροσδόκητα μεγάλο λογαριασμό. Κοντολογίς, δεν είναι η ώρα για μεγάλες αγορές. Εάν πρέπει να κάνετε έξοδα, αφήστε το για τις τελευταίες ημέρες του μήνα, όταν θα έχει ξεκινήσει η περίοδος του Τοξότη.

Η είσοδος της Αφροδίτης στις 5 Νοεμβρίου στον Αιγόκερω και στον τομέα του σπιτιού, μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στην εξομάλυνση οποιασδήποτε έντασης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η οικιακή αρμονία αποκτά προτεραιότητα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στρέφει την προσοχή σας στην εσωτερική εργασία και σε μια πιο εσωστρεφή μελέτη. Μια καλή στιγμή για οποιεσδήποτε πρακτικές πνευματικής ανάπτυξης. Σας βοηθούν ο Δίας και ο Κρόνος που βρίσκονται στον 5ο οίκο σας, ο οποίος κυβερνά την αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητα.
ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Χαρούμενα γενέθλια, Σκορπιοί! Ο Νοέμβριος είναι ο δυνατός σας μήνας, επειδή τρία ουράνια σώματα (Άρης, Ερμής και Ήλιος) στο ζώδιό σας σάς παρέχουν ενέργεια και δίνουν ώθηση στα σχέδιά σας. Με τόση κοσμική ενέργεια στη διάθεσή σας, καλείστε να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας κάτω από την ισχυρή Νέα Σελήνη αυτού του μήνα, στις 4 Νοεμβρίου. Όταν έρθει η Πανσέληνος στις 19 Νοεμβρίου, θα είστε έτοιμοι να ξεφορτωθείτε πράγματα, ιδέες και σχέσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Τα καλύτερα βρίσκονται στον ορίζοντα, αγαπητοί Σκορπιοί!

Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5 Νοεμβρίου έως τις 19 Δεκεμβρίου (που γίνεται ανάδρομη) στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο της επικοινωνίας, ενισχύει την ικανότητά σας να διατυπώνετε καθαρά τις σκέψεις και τις απόψεις σας, να συνδέεστε και να δημιουργείτε ιδέες που επηρεάζουν τους άλλους. Προσέξτε τις απρόβλεπτες ενέργειες των γύρω σας στις 17 Νοεμβρίου, όταν ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Ουρανό.

Γύρω στις 19 Νοεμβρίου, η σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος επηρεάζουν επίσης τον τομέας των συνεργασιών σας, ξεκινώντας μια ολόκληρη σειρά εκλείψεων που θα σας κάνουν να εξερευνήσετε και να μεταμορφώσετε τη σχέση σας με τον εαυτό σας και τους άλλους για τα επόμενα δύο χρόνια. Και καθώς μπαίνουμε στην περίοδο του Τοξότη, που θα διαρκέσει από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, θα μπορείτε να προχωρήσετε με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε ένα φιλόδοξο κερδοφόρο σχέδιο.
ν

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, βρίσκεται αυτό το μήνα στον 3ο οίκο σας, βοηθώντας σας να επεκτείνετε τις ιδέες σας σε άλλους ανθρώπους με θετικό τρόπο. Αυτή η επέκταση υποστηρίζεται επίσης από τον Κρόνο που διέρχεται από τον ίδιο οίκο – υπάρχει βάθος στις ιδέες σας για το μέλλον και σαν Τοξότες λατρεύετε να διερευνάτε τις πιθανότητες που υπάρχουν. Η περίοδος του Σκορπιού θα είναι έντονη για εσάς. Το υποσυνείδητό σας θα είναι τόσο ενεργοποιημένο που ίσως εκπλαγείτε με το πόσο λίγο χρόνο χρειάζεστε για να συνδεθείτε με τη διαίσθησή σας. Αυτή η ενέργεια θα κορυφωθεί κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στις 19 Νοεμβρίου, όταν θα αποβάλλετε μια και καλή κάποιες συνήθειες με βαθιές ρίζες! Μόλις το έντονο φως του Ήλιου εισέλθει στο ζώδιό σας στις 22 Νοεμβρίου, το επίπεδο της ενέργειάς σας θα επανέλθει στο φυσιολογικό!

Από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, καθώς ο Ήλιος θα διασχίζει το ζώδιό σας, θα λάμπετε ακόμα πιο πολύ από το συνηθισμένο. Θα είστε στο επίκεντρο των πραγμάτων, θα διασκεδάζετε, θα ψαίρεστε και θα απολαμβάνετε τη μια περιπέτεια μετά την άλλη.
ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Οκτώβριος ήταν πιθανότατα ένας έντονος μήνας, αλλά ο Νοέμβριος έρχεται με ανταμοιβές. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ευχαρίστησης, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 5 Νοεμβρίου. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να είστε διπλωματικοί με τα συναισθήματα και τις ιδέες των άλλων ανθρώπων. Αυτό εντείνεται όταν η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 19 Νοεμβρίου. Στις 10 Νοεμβρίου ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, κάνει τετράγωνο τον Άρη. Η όψη αυτή ευνοεί την ιδιοτέλεια. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφεύγετε την παρορμητική δράση και όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, να αποφεύγετε επίσης την προμελέτη σχετικά με τα αισθήματα. Διαφορετικά μπορεί να γίνετε πολύ ιδιοτελείς

Η εποχή είναι κατάλληλη για να κάνετε διακοπές εάν νιώθετε ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε ξαφνικά την ανάγκη να συγχωνευτείτε με κάποιον σε βαθύτερο επίπεδο, όταν η Ήρα, ο αστεροειδής της δέσμευσης, εισέλθει επίσης στο ζώδιό σας στις 14 Νοεμβρίου. Η ζωή είναι γλυκιά αυτόν τον μήνα, γι’ αυτό απολαύστε την!
ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι γίγαντες του ουρανού, ο Δίας κα ο Κρόνος, βρίσκονται στο ζώδιό σας και αυτό θα φέρει μεγάλες αλλαγές, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα και σε θέματα που αφορούν τη δημόσια προβολή. Δεχτείτε με χαρά αυτές τις αναβαθμίσεις, αλλά να θυμάστε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνετε πιστοί στη φύση σας. Ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο, βοηθώντας σας να επαναξιολογήσετε πτυχές που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή ζωή – δύο τομείς στους οποίους πρέπει να κάνετε αλλαγές. Ο Άρης εντείνει αυτές τις αλλαγές, καθώς κινείται στον 10ο οίκο σας, που αφορά το επάγγελμα και την καριέρα.

Η Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου θα δώσει νέα πνοή στα όνειρά σας. Η Πανσέληνος στις 19 Νοεμβρίου που φωτίζει τον τομέα του σπιτιού, θα μπορούσε να φέρει κάποια απροσδόκητα νέα. Στη συνέχεια, καθώς ο Ήλιος στις 22 Νοεμβρίου μετατοπίζεται στον Τοξότη, όπου παραμένει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, θα λάβετε άφθονη βοήθεια από τους φίλους σας. Συνεργατικές προσπάθειες, ευκαιρίες για σύνδεση με προηγούμενους και παρόντες συναδέλφους και πολλές κοινωνικές συγκεντρώσεις θα γίνουν το κύριο μέλημά σας, ιδιαίτερα όταν ο Ερμής θα είναι κι αυτός στον Τοξότη από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 13 Δεκεμβρίου.
ν

ΙΧΘΥΕΣ (18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Συνήθως αγαπάτε τον Νοέμβριο, γιατί κάνει τα συναισθήματά σας πιο βαθιά. Με τρία άστρα στον 9ο οίκο της ανώτερης μάθησης και των μακρινών οριζόντων, αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να κάνετε ένα φυσικό ή πνευματικό ταξίδι. Υπάρχουν επίσης πολλοί πλανήτες στον τομέα της καριέρας σας – η ανάγκη σας να είστε ανεξάρτητοι στη δουλειά σας θα είναι ισχυρή, επομένως μην συμβιβαστείτε. Η Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου στον 9ο οίκο της περιπέτειας και των ταξιδιών, σας καλεί να ανοίξετε τα φτερά σας, εγκαταλείποντας τις ανέσεις σας. Όσο περισσότερες γνώσεις μπορείτε να λάβετε και όσους επικοινωνιακού δεσμούς κάνετε τώρα, τόσο περισσότερη έμπνευση θα έχετε.

Ο Δίας, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, βρίσκεται στον Υδροχόο, ένα τεχνολογικό ζώδιο, καθιστώντας αυτό το μήνα κατάλληλο για να αναβαθμίσετε τα ηλεκτρονικά σας και να αγοράσετε αντικείμενα που θα ανεβάσουν την καθημερινότητά σας στο επόμενο επίπεδο. Τέλος, ένα σημαντικό μήνυμα θα έρθει με την Πανσέληνο στις 19 Νοεμβρίου, καθώς ενεργοποιείται ο 3ος οίκος των επικοινωνιών σας.
ν

 


Translate this post